Підбір комплектуючих для вашого ПК онлайн

  1. Конфігуратор комп'ютера від DNS Shop
  2. Думки авторитетних YouTube блогерів
  3. Готові збірки на будь-який бюджет
  4. Підбір комплектуючих на будь-який бюджет
  5. Ресурси для професіоналів

У статті ми розглянемо набір онлайн-інструментів, які допоможуть підібрати сумісні між собою комплектуючі та порівняти ціни в максимально простій формі. Збирання ПК не така складна, як здається - її часто називають «LEGO для дорослих». Дана фраза може здатися вам трохи поблажливою, адже дорослі також можуть насолоджуватися LEGO. Проте проблеми сумісності, величезний асортимент брендів і самих комплектуючих для ПК можуть налякати початківця користувача. У статті ми розглянемо набір онлайн-інструментів, які допоможуть підібрати сумісні між собою комплектуючі та порівняти ціни в максимально простій формізміст:

Конфігуратор комп'ютера від DNS Shop

DNS Shop - хороший інтернет ресурс для підбірки комплектуючих вашого майбутнього ПК з описом, характеристиками, актуальними цінами й іншою корисною інформацією. Тут реалізовано зручний фільтр сумісності комплектуючих, який не дозволить вам купити процесор від компанії Intel і материнську карту сумісну тільки з процесорами AMD. Інструмент відображає причини несумісності і рекомендації по заміні пристроїв, а також видаляє зі списку несумісні деталі.

Для початку виберіть материнську карту, процесор і будь-яку іншу деталь комп'ютера, і сайт автоматично запропонує вам залишилися комплектуючі сумісні з вашим початковим вибором. Вартість і термін отримання замовлення оновлюється після кожної доданої деталі.

Ви зможете скопіювати посилання на список товарів, доданих в конфігуратор і поділитися нею з друзями. Є можливість збереження конфігурації в особистому кабінеті. Ви можете скористатися конфігуратором для отримання списку необхідних деталей, після чого придбати їх на іншому сайті.

Ви можете скористатися конфігуратором для отримання списку необхідних деталей, після чого придбати їх на іншому сайті

Аналогічний конфигуратор доступний і користувачам з України в магазині Microtron .

Думки авторитетних YouTube блогерів

Лякаючий момент в створенні ПК - це нескінченні комбінації апаратного забезпечення. Той, хто не любить текстові керівництва, або не хоче розбиратися в тонкощах питання, може покластися на думку фахівця. Якщо в будь-який момент процесу складання ви заплуталися, просто виконайте пошук на YouTube. на каналі Гарний вибір ви знайдете ролики з тестами будь-яких популярних комплектуючих і отримаєте рекомендації по покупці і складанні того чи іншого комп'ютера.

Готові збірки на будь-який бюджет

Якщо ви все ще відчуваєте страх в процесі складання, не переживайте. Ви можете придбати комплектуючі за списком використовуючи готові збірки з PCPartPicker . Сайт з англомовним змістом, на якому можна знайти вже готову збірку орієнтуючись на підсумкову ціну комп'ютера. Ви можете взяти список необхідних комплектуючих з готової збірки і придбати їх в будь-якому онлайн магазині.

Ви можете взяти список необхідних комплектуючих з готової збірки і придбати їх в будь-якому онлайн магазині

Підбір комплектуючих на будь-який бюджет

На сайті Logical Increments наведено таблицю з комплектуючими, відсортованими в порядку від бюджетної до самої елітної збірки. Оскільки немає ніякого сенсу в придбанні останнього покоління Rizen процесора в зв'язці з материнською платою або оперативною пам'яттю початкового рівня, ця таблиця не дасть зробити вам помилку.

Це по суті велика, постійно оновлювана електронна таблиця, що показує вам найкращу можливу збірку для будь-якого цінового діапазону. Де завжди можна подивитися цікаві новинки.

Так само вашій майбутній ПК знадобитися операційна система, яку завжди можна знайти на офіційному сайті Microsoft. Встановити Windows на ваш комп'ютер - це не проблема. Ви можете завантажити останню ОС і створити завантажувальний USB-накопичувач для чистої установки Windows . Як це зробити дивіться в нашому відео:

Ресурси для професіоналів

Якщо ви є професіоналом в цій галузі, вам буде цікавий інтернет ресурс Nix.ru . Тут надані порівняння і рейтинги комплектуючих для комп'ютера, таких як процесори, відеокарти, жорсткі диски, SSD диски , І не тільки, там є рейтинги вже готових комплектів ПК їх власної збірки, а також ноутбуків, планшетів, смартфонів і навіть зовнішніх акумуляторів.

Їх рейтинги, складені на підставі результатів тестування, дозволять розібратися в даному питанні, щоб ви могли вибрати для себе найкраще.

Новости