Підготовка до опступленію в художній інститут в Дніпрі. Малювання від кращого викладача в Дніпрі!

25.08.2017

- Бути архітектором - моя мрія! Я з раннього віку завжди любила розглядати різні старовинні і дивовижні будинку, гуляючи по місту! І завжди любила малювати різноманітні будівлі! Але вже усвідомлена ідея - стати саме архітектором прийшла до мене пізніше. Я зрозуміла, що потрібно вчитися малювати ескізи будинків олівцем. Ось тоді ми з батьками поставили собі за мету знайти такого художника, який навчить мене всім навичкам художньої майстерності в Дніпрі, щоб я могла вчинити на архітектурне відділення. Коли я вперше прийшла в студію академічного малюнка і живопису, я була вражена, як в ній багато всього цікавого! І мені захотілося залишитися в ній вчитися малюванню та живопису! За час навчання я придбала такі важливі знання, які допомогли мені вступити до коледжу. Тепер, я - студентка Днепровск ого государственн ого коледж а будівельно-монтажних технологій і архітектури, - каже Ліза Перехрест. За все це я дякую своєму викладача і кращу школу-студію з підготовки абітурієнтів до іспитів в художній навчальні заклади міста Дніпропетровська! Планую продовжити додаткове навчання на курсах в студії малювання, так як це допоможе мені добре вчитися!

- Я дуже креативна людина, - ділиться з нами Катерина Перетяка - учениця студії малюнка і живопису в Дніпрі у напрямку - підготовка до вступу в художній інститут. Скільки себе пам'ятаю - я завжди щось вигадую, декорують, розфарбовую. Будь-який предмет просто без художнього прикраси - це не для мене. Я завжди намагаюся додати якийсь свій креативно-художній тон до всього, що мене оточує! Так веселіше і красивіше! І я відчуваю, що роблю світ краще! На курсах з малювання мене навчили не просто креативно мислити, а збирати ці думки в логічне обгрунтування, щоб кожен декор мав глибокий сенс, а не виглядав безглуздо. Ну, і найважливіше - мене навчили академічно передавати свої ідеї на аркуш паперу! Я тепер можу відтворити будь-яку свою ідею з точки зору правильності подачі художньої ідеї! Спасибі моєму дорогому вчителю і студії академічного малювання в Дніпрі!

- Моя майбутня професія - Архітектура і містобудування, - розповідає учень студії малювання в Дніпрі по підготовки абітурієнтів чаділ Д. Г. Я дуже довго шукав студію живопису і малювання в Дніпрі, яка допомогла б мені так фундаментально підготуватися до вступу в архітектурний інститут. Я дуже хочу стати кваліфікованим фахівцем, а для цього мені потрібні були саме ці навички і знання, які я отримав в студії з малювання та живопису в Дніпрі.

Всі наші учні, які в минулому і цьому році поступили до Вищих навчальних закладів України та Європи, всі вони, безперечно, талановиті хлопці - хвалить своїх учнів керівник студії малювання в Дніпропетровську, і автор унікальної методики навчання, яка дозволяє підготувати абітурієнта до вступу в короткі терміни - архітектура, дизайн, образотворче мистецтво! Для нас немає меж - ми підготуємо абсолютно будь-яку дитину навіть у вкрай зазначений термін! Тому ласкаво просимо в нашу унікальну школу-студію-художню майстерню в Дніпрі, де вас навчать креативно мислити!

Переглядів: 713


Новости