Підполковник-мастурбатор з Херсона може втратити посаду в СБУ

цею материал Доступний по-русски

В СБУ обіцяють звільнити підполковника, якщо інформація, оприлюднена в ЗМІ, підтвердиться.

В СБУ обіцяють звільнити підполковника, якщо інформація, оприлюднена в ЗМІ, підтвердиться

Рожкова затримали 15 вересня / фото facebook.com/Інна Усачова

Підполковника Служби безпеки в АРК Крим Сергія Рожкова затримали на дитячому майданчику в Херсоні, коли він нібито займався мастурбацією. Тепер йому може загрожувати звільнення.

В прес-службі СБУ відзначили, що будуть сприяти слідству Національної поліції, яке порушило кримінальну провадження щодо чоловіка за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) ККУ.

Читайте також Майора СБУ звинуватили в розбещенні малолітньої - ЗМІ (документ)

"Обставини затримання викликають огиду за дії, які не гідні поведінки не тільки офіцера, а й чоловіки. Запевняємо, що в разі підтвердження оприлюдненої в ЗМІ інформації наслідком, кар'єра в Службі цього співробітника завершена", - підкреслили у відомстві.

Про інцидент вже знає голова СБУ Василь Грицак. Зараз призначено перевірку.

Раніше в соцмережах повідомили про те, що 15 вересня в Херсоні затримали підполковника СБУ в стані алкогольного сп'яніння за нібито мастурбацію на дитячому майданчику.

Крім того, в Facebook опублікували фото з місця затримання і посвідчення підполковника СБУ на ім'я Рожкова Сергія Миколайовича, нібито втрачене при спробі втекти від співробітників поліції.

В СБУ пізніше заявили: інформація про те, що в Херсоні підполковника відомства затримали за мастурбацію на дитячому майданчику, не відповідає дійсності .

сам підполковник заперечує , Що мастурбував в громадському місці. За його словами, він просто випив, а його затримали без причини. Однак поліцейські стверджують, що помітили чоловіка в кущах зі спущеними штанами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости