Підроблені YEEZY всюди: як відрізнити підробку

  1. Уважно подивіться на напрямок волокон тканого черевика.
  2. Прострочки посередині черевика
  3. петельки ззаду
  4. підошва
  5. устілки
  6. шнурки

Важко повірити, але пройшло вже майже два роки з того моменту, як Каньє і Адідас об'єдналися і випустили перші YEEZY Boost 350. Те, що задумавсь, як чергова колаборація, набуло лавинообразную популярність, яка тільки посилюється з появою кожної нової моделі. А поява дитячих моделей тільки підлило води на млин її популярності.

А поява дитячих моделей тільки підлило води на млин її популярності

Моделі випускаються лімітованим тиражем, тому доведеться дуже і дуже потрудитися, щоб отримати заповітну пару. У більшості магазинів серед бажаючих придбати YEEZY Boost проводяться лотереї, тому крім терпіння буде потрібно ще і удача. Можна також спробувати постояти кілька днів в черзі перед магазином в очікуванні початку продажів. Ну а якщо всі ці спроби не увінчалися успіхом, то для Вам допоможуть різні торгові майданчики типу Ebay. Правда, за це задоволення доведеться заплатити в 2-3 рази більша від офіційної ціни.

На жаль, для снікерхедов така популярність обходиться недешево в прямому і переносному сенсі. Не тільки завдяки самим кросівок, але і людям, які бажають заробити на популярності колаборації, фени по всьому світу носять підроблені YEEZY - хочуть вони цього чи ні. Нижче ми розповімо про те, як відрізнити підробку від оригіналу.

Онлайн співтовариство розділилося на два табори: найбільший голосно кричить про те, що носити підроблені кросівки - це найостанніше, що може зробити снікерхед. Інша скромніша група, втомившись від космічних цін перекупників, хочуть виглядати стильно за адекватну ціну. Але тим не менше і тим, і іншим буде корисно дізнатися про те, як же відрізнити оригінальну версію від підробки. Першим просто тому, що вони можуть померти, дізнавшись, що носили підроблені кросівки, а другим, щоб не переплачувати за підробку.

Підробки зараз якісні як ніколи і максимально наближені до оригіналу, однак це не означає, що у підробок немає ніяких відмінних рис. Ось найосновніші для YEEZY Boost 350 V1, які ми змогли зібрати.

Уважно подивіться на напрямок волокон тканого черевика.

Крихітні лінії, що біжать зліва направо - ось те, що робить дизайн цих кросівок унікальним. На багатьох підробки ці лінії спрямовані від низу до верху, тому досвідчений снікерхед-орлине око визначить таку підробку за версту.

Ззаду на п'яті волокна повинні сходитися і утворювати симетричний малюнок з двох сторін від п'яткової шва. Якщо лінії перетинаються або несиметричні, то це швидше за все підробка.

Прострочки посередині черевика

Прострочки посередині черевика йде зверху вниз до самої підошви. Ви зможете перевірити це, просто провівши по всьому шву пальцем. Ну і поза всякими сумнівами шов на двох кросівках повинен бути симетричним.

петельки ззаду

На петельках ззаду в центрі має бути 9 стібків. На багатьох підробки центральна частина петлі прострочена правильно, однак ззаду стежки виконані невірно. Петля повинна бути прострочена по обидва боки, а на бічних частинах, якими петля кріпитися до черевика, має бути п'ять червоних стібків, а шостий розташовується за межами прямокутної прострочки. Ширина петлі - один сантиметр.

підошва

Підошва зроблена з гуми, в проміжній підошві використана технологія Adidas Boost, яка забезпечує амортизацію і поглинання ударного навантаження. Характерною особливістю такої підошви є вставка білого кольору в частині п'яти, яка на дотик м'якше основний підошви і на неї досить просто натиснути пальцем. На цій вставці обов'язково повинні бути присутніми сім круглих значків, що складаються з семи точок. Останній значок розташований на вершині вставки, за формою нагадує трикутник.

устілки

Написи на устілках повинні розташовуватися в протилежному напрямку. Зі зворотного боку устілки розташовується плоский логотип Adidas, на дотик він не повинен бути опуклим. Все просто, але це досить поширена помилка при виробництві підробок.

шнурки

Візерунок на шнурках відрізняється від візерунка на черевику і чимось нагадує хрест. Шнурки повинні бути світліше, ніж сам черевик.

Загалом, якщо Ви все ж зважилися придбати заповітну пару на просторах інтернет простору, не полінуйтеся уважно вивчити нашу статтю, а також фотографії справжніх YEEZY Boost, щоб не залишитися розчарованими.

Новости