Підвіконня для пластикових вікон купити недорого в Москві: Вітраж, Danke, Moller

  1. Переваги пластикових підвіконь
  2. Види пластикових підвіконь
  3. Пластикові підвіконня Vitrage (Росія)
  4. ПВХ підвіконня Danke (Україна)
  5. Пластикові підвіконня Moller (Німеччина)
  6. Додаткові опції для пластикових вікон


Підвіконня - важливий елемент віконної системи. Він грає не тільки декоративну роль, естетично обрамляючи вікно і згладжуючи різницю в товщині стіни і віконної рами, а й виконує функцію температурно-компенсаційного шва. Підвіконня служить своєрідним ізолятором, запобігаючи проникнення в приміщення холодного повітря зовні і розсіювання теплого зсередини. Крім того, розташовуючись на кордоні між холодними повітряними масами, які надходять з відкритого вікна, і теплими від радіаторів, він дозволяє провітрювати кімнату взимку без зайвих втрат тепла і переохолодження радіаторів. Також підвіконня є відмінним місцем для розташування кімнатних рослин, а при досить ширині може грати роль тапчана, на якому можна зручно розташуватися, щоб читати або спостерігати за тим, що відбувається за вікном.

Підвіконня можуть бути дерев'яними, як з масиву, так і з ДСП або МДФ, кам'яними і пластиковими. Вони можуть бути встановлені безпосередньо в ході установки віконної системи, або під час ремонту, замінивши собою застарілий екземпляр. У порівнянні з аналогами з інших матеріалів, пластикові підвіконня гармонійно поєднуються з вікнами з ПВХ і при цьому мають масу переваг.

Переваги пластикових підвіконь

На відміну від аналогів підвіконня з пластику

  • володіють підвищеною стійкістю до дії вологи, вогкості і комах шкідників;
  • не розбухають, не тріскаються і не розсихаються і з часом не втрачають зовнішню привабливість;
  • завдяки багатокамерною внутрішню структуру міцні, надійні і довговічні;
  • служать відмінним теплоізолятором;
  • пожежобезпечні;
  • не накопичують пил, гігієнічні і зручні в догляді.

Завдяки ламінування, підвіконня можуть бути не тільки традиційними білими, але і з малюнком під дерево коштовних порід, натуральний камінь, або будь-яким іншим декоративним зображенням. Технологія ламінування забезпечує підвіконням підвищену стійкість до подряпин і до решти механічній дії, зносостійкість і світлостійкість, простоту догляду і збирання, а також високу термостійкість.

Види пластикових підвіконь

Компанія «Пласток» пропонує своїм клієнтам в комплексі з встановленням пластикових вікон монтаж підвіконь марок «Vitrage», «Danke» і «Moller». Кожен з цих варіантів має свої особливості та переваги.

Пластикові підвіконня Vitrage (Росія)

Підвіконня Vitrage виготовляються в повній відповідності з російськими стандартами якості та екологічної безпеки, при виробництві не застосовується свинець і формальдегід. Спеціальне захисне покриття додає поверхні приємну фактуру, перешкоджає виникненню механічних і температурних ушкоджень. При ламінуванні ПВХ підвіконь Вітраж використовуються плівки різних кольорів і відтінків, в тому числі і під дерево.

ПВХ підвіконня Danke (Україна)

Підвіконня Danke володіють особливою структурою, що забезпечує високу жорсткість конструкції при її легкій вазі. Особлива перевага моделей цієї марки - ідеально гладка поверхня з особливою просоченням на основі акрилових смол. Пластикові підвіконня Данке мають ексклюзивну глянсову фактуру, стійку до механічного впливу, вологи і впливу підвищених температур. Таке підвіконня відмінно доповнить сучасний інтер'єр і може стати його родзинкою.

Пластикові підвіконня Moller (Німеччина)

Німецькі підвіконня Moller виготовляються із суміші LIGNODUR (основними компонентами якої є ПВХ і деревне борошно) - особливого матеріалу, що забезпечує ексклюзивний зовнішній вигляд в поєднанні з підвищеними експлуатаційними характеристиками. У каталозі моделей підвіконь Меллер (Мюллер) можна знайти варіанти різного забарвлення, від класичного білого, до мармурового, світлого або золотистого дуба і махагони з глянсовою і матовою поверхнею.

Плануючи замовлення і установку пластикових вікон з підвіконням, зв'яжіться з нашими консультантами, щоб отримати професійну допомогу у виборі оптимального варіанту.

Додаткові опції для пластикових вікон

Якісні укоси поліпшать тепло-, звукоізоляцію та оформлення вікон. ПВХ укоси можна зробити будь-якого кольору і фактури.

Установка на ПВХ вікна спеціальних дитячих замків допоможе запобігти падінню з вікон дітей і домашніх вихованців.

Спеціалізовані скла в склопакетах покращують показники вікна теплозбереження, міцності, шумоізоляції і т.п.

Протизломна фурнітура забезпечить максимальний рівень безпеки, зберігши зручність керування вікном.

Кращий спосіб провітрювання будинку. Припливне клапан можна регулювати і для його роботи не потрібно відкривати вікна.

Шпроси вставлені прямо в склопакет, тому вони ніколи не брудняться і не ламаються, а значить не вимагають догляду.

Новости