Пилососи VITEK VT-1833 - Відгуки покупців - Hiddenfog.com

  1. ще відгуки

звичайний, прибирання: суха, без мішка для збору пилу (аквафільтр), потужність 1800 Вт, потужність всмоктування 400 Вт, регулятор потужності на корпусі, 5-ступінчаста система фільтрації, турбощітка в комплекті

Ціна 3990 ... 6490 руб.

4/5

Andy

Оцінка: 5

За: Зручний, потужний, з чудовою аквафільтраціі, безумовно найвища ступінь очистки повітря. невелика вага і розмір пилососа, 2 фільтра в комплекті, Nera і X-Cross (в запасі). до цього пилососа я не думав що на підлозі збирається стільки пилу, ЧУДОВИЙ ПИЛОСОС!

Проти: Шумноват, але можна миритися ..., верхню кришку потрібно "навчитися" мити.

zhgutik.an

Оцінка: 5

За: Аква-фільтр. Потужність. Ціна.

Проти: Дуже важко чиститься турбо-щітка від довгого волосся. Вони намотуються на гребінь дуже густо і ФСЄ.

Пилосос дуже сподобався. Купив в Комфі в інтернет магазині за 906 грн. Ціна - якість просто приголомшливі. Потужність всмоктування божевільна. Ніякої мороки з мішком для збора пилу. Після закінчення прибирання потрібно всього 10 хв, що б привести пилосос в чистоту. Якість на рівні середнього класу. Пластикові засувки хоч і присутні в конструкції, але клацають впевнено. Одна незручність це чистка турбо-щітки від довгих жіночих волосся. Мені довелося розібрати її повністю, щоб зробити якісну чистку гребеня. Після розтину досить провести канцелярським ножем уздовж по осі гребеня і вуаля =). На замітку для тих, хто буде сам розбирати турбо-щітку: крім 4ех шурупів які видно відразу є ще два, які знаходяться під маленькими роликами з фронтальної сторони. Ролики відкриваються простим поддеваніем викруткою. Якщо не брати до уваги останній описаний мною пункт, то пилосос за свої гроші просто ЧУДОВИЙ. До цього користувався Керхер з вологим прибиранням. Враження на стороні Вітька.

serg.vorobiev2012

Оцінка: 2

За: ціна

Проти: якість виробу конструкторські недоробки

Про ціну я не буду говорити, а перейду відразу до справи. Після покупки необхідно відразу отремоніровать турбощітку, т.е.закрепіть всмоктувальну гумку всередині насадкі.Для цього вам доведеться її розібрати і приклеїти або, як я, обмотати проволокой.Еслі ви цього не зробите, то вона не буде всасивать.ЕТО ОБОВ'ЯЗКОВО, А то деякі дами скаржаться на засори- а це просто недоработка.Второй момент це внутрішній фільтр, який встановлений всередині пилососа і дістатися до нього можливо тільки розібравши пилосос. Мені це знадобилося. коли одна людина пропилесосил НЕ налив води.Он засмітився на глухо, тому я роблю висновок що навіть при правильній експлуатації він буде час від часу засмічуватись (хоча його можна зовсім викинути, що-б не морочитися) - погано що до нього немає простого доступа- а тільки повний разбор.Поетому висновок-пилосос не для незаможних жінок, а для досвідчених домомучітельніца.

mamadoll

Оцінка: 4

За: 1-Невеликий, в порівнянні з іншими пилососами з аквафільтром2-Швидкий в експлуатації (вилив бруд, сполоснув контейнер + всі фільтри миючі) 3 Не треба женуться за сервісним центрам за фільтрами! (У багатьох пилікі потім стоять в очікуванні за новими фільтрами) 4 Гарна потужність

Проти: 1-Маленький обсяг пилозбірника (але для маленьких квартир це навіть плюс :-) 2-Турбощетка шумная3-Істотно втрачається потужність всмоктування, коли щітка стикається з килимом

Купівлею задоволена, довго вибирала, вже було хотіла купити популярний Zelmer, але коли побачила його габарити відразу відмовилася, і зробила вибір з сторону компактного і не менш потужного Vitek.

nast.zeleneva

Оцінка: 5

За: Вся пил дійсно, залишається у водному фільтрі! Турбо щітка відмінно збирає волосся - у мене 2 кішки і це завжди була проблема! А зараз з килима і дивана чудово все збирається!

Проти: Ні управління на ручці, але до цього швидко звикаєш!

Один раз з необережності перевернула пилосос і вода з контейнера потрапила в корпус, думала все пилосос на смітник - немає просох 3 години і все працює як і раніше!

alexss

Оцінка: 4

За: В першу чергу - це ціна! Брали його за 3700. За таку ціну з аквафільтром немає варіантів. Дуже якісно пилососить, хороша потужність всмоктування. До сих пір дивуюся, де він стільки бруду в килимах знаходить)))))

Проти: Дешевий пластик. При першому погляді, здається вкрай тендітним і неякісним ... Але це враження при використанні йде - адже не бити ж його об підлогу ви купуєте)) Але пластик все-таки вкрай дешевий .... Шумить він знатно, та й легким його НЕ назвеш.

Порівняти з іншими "аквафільтром" не можу - тому я дуже задоволений покупкою. Ще раз скажу про ціну - 3700 руб. це його ціна і він вартий того! Ємності аквафільтра з водою на прибирання однокімнатної квартири цілком вистачає ... хоча зміна води займає 1 хвилину і поміняти її не складно. Миється він після використання цілком швидко і просто.

gsv-379

Оцінка: 5

За: Низька ціна, приємний зовнішній вигляд, низький рівень шуму. Не думав, що у мене в будинку стільки бруду !!! Дійсно чисте повітря в приміщенні після використання!

Проти: Статичний корпус (на щітці збирається багато пилу), невеликий обсяг ємності для води (особливо для першого разу :-)) Деякі деталі пилососа виглядають "хистко"

Купівлею цілком задоволений!

yekaterina.zackatova

Оцінка: 5

За: 1.Цена 2.отлічная сила всмоктування 3.легкій !!! 4.легко мити 5.компактний

Проти: турбощітка марна вещь.больше не виявила.

Дуже зручний в іспользованіі.Легкій.ездіт дуже м'яко, плавно, переїжджає через провід з легкостью.убіраться одне задоволення з таким пилесосом.Воздух чистий після уборкі.пропилесосіл і вилив всю грязь в унітаз-нічого складного! Відмінна модель !!! До речі, не такий він вже й галасливий.

Kontik

Оцінка: 4

За: 1. Відразу видно результати своєї "роботи", коли спустошували контейнер. 2. Ефективність реально вище, тому що через воду пил вже не проходить, на відміну від циклону і мішків. 3. Крім водного фільтра пилосос також забезпечений цілою системою додаткових повітряних фільтрів, включаючи HEPA. Але вони поки залишаються чистими після декількох прибирань.

Проти: 1. Все-таки пилосос гучний. 2. Низька потужність всмоктування. Довелося купувати універсальну насадку-щітку на пилосос за 500ре, тому що стандартна насадка пів-килим взагалі не смокче. При її використанні втрачається половина потужності, вона дуже легка і коли пилосос килим, виникає відчуття, що ти треш по ньому з вимкненим пилососом. Взагалі насадки все поганої якості. Після того, як купив нормальну універсальну насадку, потужність збільшилася. 3. Все-таки набридає постійний затоку-злив води і сушка при кожному використанні. 4. Шнур короткий. 5. Vitek є Vitek. Якість деталей корпусу і комплектуючих на низькому рівні. Дизайн теж так собі.

За свої гроші хороший пилосос в цьому класі (з аквафільтром). Купував по акції за 4 т.р. + Насадка 500р.

ilyin-rabota

Оцінка: 4

За: 1. Компактний; 2. Потужний; 3. Аквафильтр; 4. Багаторазові фільтри; 5. Телескопічна трубка; 6. Турбощетка; 7. Малошумний.

Проти: 1. Маленька ємність для брудної води; 2. Важко чистити турбощітку.

Вибрав за допомогою Яндекс-Маркета. Основними критеріями були - аквафільтр, наявність турбощетки і потужність. Таких моделей в сюжеті ціновому діапазоні дві. Взяв цю в інет-магазині. Машинка що треба. Дуже потужне всмоктування для такого компактного агрегату (400 Вт). Відмінний аквафильтр і, що дуже важливо, інші фільтри миються, тобто не потрібні витратні матеріали. Телескопічна, сталева штанга з дуже зручною ручкою. Платою за компактність з'явився маленький розмір бачка для брудної води, його вистачає на прибирання однієї кімнати. Зате пилосос легкий і маневрений. Невисокий рівень шуму, не дивлячись на те, що крім самого пилососа підвиває турбощітка. Сама конструкція турбощетки така, що її не зовсім зручно чистити. Сама турбощітка зі своїми обов'язками справляється на відмінно. Як резюме - бюджетна модель, за свою вартість пропонує набір функцій моделей за ціною в два рази вищою. Бентежить тільки те, що пластик корпусу жесковат, тобто потенційно колючий. Я покупкою задоволений.

Krottt444

Оцінка: 5

За: 1. Самий компактний з пилососів з аквафільтром. 2. Потужний - працює на половині потужності - вистачає. 3. Легкий в порівнянні з іншими з акв. фільтрами. 4. Відмінна ступінь фільтрації - вся грязь осідає у воді, до HEPA фільтра майже не долітає.

Проти: 1. Для невеликих квартир. За один захід може пропилососити 2 килима і диван, потім вода перетворюється в грязьову кашу і відповідно ніякої аквафільтраціі не відбувається. 2. Іде більше часу на прибирання: треба відкрити, налити воду, після розібрати, промити, протерти і зібрати - 5 хвилин.

Купівлею дуже задоволений. На мою ідеальний варіант для двокімнатної квартири, з прибиранням раз в тиждень. Дуже хороша ступінь фільтрації - менше ймовірність виникнення алергії - ідеально, якщо є діти. Купив за 4900, ніж задоволений подвійно! )))

ahchyc

Оцінка: 5

За: Доброго времени суток! Це вже другий мій відгук. Перший був, 6 травня 2010. Можна перевірити))) Зараз шукаю такий же в подарунок, вирішив почитати відгуки і по посміхався від душі. Які ми дивні, споживачі. Комусь не подобаються котячі волосся у воді, а кішки в будинку подобаються))) Кому-то патрубок не гарний))) Для кого-то тяжкість неймовірна. Якщо тільки не бабуся 80_ті років писала))) А пам'ятаєте, як у дитинстві батьки відправляли нас витрушувати старі пилососи. Пилюки було на цілий двір. Тепер не виходячи, в унітаз брудну воду вилити, що не парячись, а ми все скаржимося, як не комфортно)))) Ми перестали оцінювати речі по суті. Прошу вибачення за відступ. Після, майже трьох років експлуатації, підпишуся під кожним, сказаним раніше словом. Апарат чудовий, працює на 5+, Фільтри не міняв, голосніше не став, все елементи міцно сидять, люфтів не з'явилося, пережив переїзд. З дрібним будівельним сміттям і пилом на новому місці, розібрався на раз-два !!!

Проти: Ні, суцільні радості !!!)))

Обмовлюся, що площа збирання, весь цей час, була не велика, трохи менше 50 м.

danilovkos

Оцінка: 3

За: 1) Вічний двигун, тому що в нього не потрапляє пил з-за аквафільтраціі. 2) Пилу будинку менше. 3) Миття аква пилозбірника після циклонного просто щастя 4) Фільтри вічні, не треба витрачається 5) Хоч і дешевская турбощітка, але збирає невидимі волосся, раз на місяць проходжу все покриття їй. 6) Шланг не перегинати як на LG. 7) Чи не свойственнен до перевертання

Проти: 1) Незручна ручка на шлангу-поставлю від LG. 2) Дешевская счеткі, поміняв на LG. 3) Примітивна турбощітка-є привід купити круту за 1000 рублів.

Довжина проводу середня, але не коротка як пишуть інші, мити пилосос зручно-2 хвилини під краном, ось циклон мити-ось це жах, сам весь в пилу, раковину відмивати і т.д.Сосет також як і циклон, немає ніякої суперсили. LG щітка на Вітька присмоктується до покриття краще, ніж на ціклоне.Шум більше ніж на циклоні тільки коли варто турбощітка, якщо немає вдома тварин, турбощеткой користуйтеся раз на місяць. Дочка 4 місяці пилосос не боітся.После того як пропилесосил в кімнаті з маленьким об'ємом реально свіже. Купив пилосос через інтернет магазин за 3980.Еслі мотор не здохне, то думаю вічний пилосос.

shamho

Оцінка: 5

За: Ціна, в порівнянні з аналогами досить дешевий, смокче добре, ніякої пилу в контейнерах мішечках і тп все просто виливається.

Проти: це конечто ж чистка турбощетки, шерсть вона збирає добре, але кожен раз розкручувати 6 шурупів це занадто, тому я видалив шурупи під маленькими коліщатками спереду і стало більш менш, ну і про необхідність після кожного прибирання все це справа мити і сушити, мені як ледачому дуже лінь але нікуди не дінешся зате пил раз і назавжди потрапляє в воду і більш не літає.

однієї заправки цілком вистачає пропилососити 2 кімнати і коридор, але думаю не більше того, але думаю власники великих квартир вибирають пилососи на порядок дорожче цього, сам прибираю спочатку турбощеткой шерсть кота, потім швиденько ще проходжу звичайної, на всі мої площі з тогомомента як дістаю пилосос до того моменту коли ставлю його готовий сушити проходить хвилин 30 не хотіли більше.

rabbit-name

Оцінка: 5

За: Ціна, наявність водних фільтра, НЕРА фільтр. Зручно і легко миється.

Проти: Сильно шумить, коли працюєш з турбо щіткою. Але це скоріше не недолік, а просто коментар.

Використовувала поки один раз, але результат здивував. У порівнянні зі звичайним пилососом з мішком, цей прозто звір. Відразу після покупки, вирішила спробувати пропилососити в чистій квартирі, але жах, квартира виявилася на стільки брудної, що я навіть злякалася як ми раніше жили без цього пилососа)))) За час прибирання в двох кімнатній крвартіре, два рази змінювала воду в аквафільтром . Навіть це не була вода, а якась чорна жижа. Одним словом, від пилососа в захваті. І всім у кого обмежений бюджет, а хочеться аквафильтр (хороша річ) раджу купувати саме цей пилосос.

ще відгуки

Відгуки покупців про Karcher RC 3000 робот, уборка: сухая, без мішка для збору пилу (циклон), потужність 600 Вт, вага 2 кг Відгуки покупців про Thomas TWIN TT Aquafilter звичайний, прибирання: суха / волога, без мішка для збору пилу (аквафільтр), потужність 1600 Вт, потужність всмоктування 240 Вт, регулятор потужності на корпусі, вага 9.2 кг Відгуки покупців про Philips FC 9150 звичайний, прибирання: суха, з мішком для збору пилу, потужність 2000 Вт, потужність всмоктування 425 Вт, регулятор потужності на корпусі Відгуки покупців про Thomas PRESTIGE 20S Aquafilter звичайний, прибирання: суха / волога, без мішка для збору пилу (аквафільтр), потужність 1600 Вт Відгуки покупців про Bosch BSG 61800 звичайний, прибирання: суха, з мішком для збору пилу, потужність 1800 Вт, регулятор потужності на корпусі

Новости