PINKO, Пинко



PINKO (Пинко) - італійський модний бренд для сміливих, які люблять експерименти інтриганок. Кожна модель з численних колекцій завжди підкреслено сексуальна. Це головний напрямок бренду, над яким працює, як арт-дизайнер - Христина Рубіні, так і стилісти компанії.
Все починалося на зорі вісімдесятих років, коли два молодих і талановитих дизайнера - П'єтро Негра і Христина Рубіні заснували свою фірму. Ідея була золотою - випускати якісну модний одяг, але за дуже демократичними цінами. Ставку робили на декор. Хутряна обробка, мережива, вставки з натуральної шкіри, вигадлива вишивка, все, що створює образ романтичної, але сильної жінки. Не дарма обличчям бренду, як правило є дівчата зі світу музичного мистецтва.
Відмінною рисою бренду є підкладка, де майже на кожній зображені маленькі скелети тварин, які немов повстали з того світла і тепер шукають собі нових господарів. А на кожній парі фірмових джинсів повинна бути зображена буква «P». Виглядати вона може по-різному, наприклад: викладений стразами або вишита звичайними нитками.
Неповторний стиль і гламурна яскравість бренду завоювали серця таких людей, як: Наомі Кемпбел, Єви Герциговою, Ель Макферсон. А завдяки фотознімкам таких талановитих фотографів, як Стівен Кляйн, витончений образ Пинко запам'ятався модникам всього світу.
Сьогодні бренд є еталоном високої якості, а зручну і модний одяг в гламурному стилі носять із задоволенням споживачі, купуючи її в 750 магазинах, розташованих по всьому світу. У тому числі і в Росії.
Цікаво, що фірма не розрахована на певний вік. Вона готова обслужити всіх, починаючи з самовпевнених тінейджерів, закінчуючи гламурними дамами будь-якого пенсійного віку.


... У Talbot Runhoff в колекції з'явилися шалено цікаві костюми та сукні з дрібним оп-арт малюнком, марка Raoul запропонувала принт з великими зигзагами, бренд PINKO порадував різнокольоровими геометричними візерунками і калейдоскопічними мотивами - вибираємо, що не соромимося!
Optical art в різних інтерпретаціях є і в сезонних колекціях від Marco de Vincenzo, Max Azria, Fendi, Emilio Pucci, Fausto Pugl ... Читати повністю "

Теги: оп-арт, optical art, весна-літо 2014 року, тенденції

... тканини, шкіри, замші, прикрашені ремінцями, камінням, квітами та іншими милими деталями. Valentino, Talbot Runhoff, Vivienne Westwood, Versace, Burberry, Hermes, Alexis Mabille, Christian Dior, Patrizia Pepe, PINKO і Giorgio Armani - це лише невеликий список брендів, які показали в своїх колекціях всю чарівність цього виду сумочок.
По-діловому серйозно виглядають клатчі-конверти (наприклад, як ... Читати повністю "

Теги: сумки, весна-літо 2014 року, тренди

...
Ну ось, власне, звітую. ))) Накрутити, так накрутила (ну ви все про мене знаєте, в обморок вже не лякається)))).
Одяг: верх від плаща PINKO, плаття Ralph Lauren Denim & Supply, сумка-торба Trussardi, чобітки теж з Італії, там таких хоч греблю гати))).
Фотографії з мого блогу smartcasualpoint.blogspot.com Читати повністю "

Теги: Ralph Lauren Denim & Supply

... Тому - шовковий яскравий шарф і багато соковитих перців на грудях ... і гострий, жовто-лимонний аромат парфумів.
Вообщем, простий образ, без особливих вишукувань.
Одяг: косуха PINKO, штани GFFerre, сумка і ботильйони Zara, "перці" від Катюші Станкової. Читати повністю "

Теги: косуха

... Сліпуче світло зовні. І ми майже заново побачили один одного. Окремо один від одного. Чоловік і жінка.
Одяг: жакет з штучного хутра Love Moschino, ажурне плаття PINKO, ботильйони Pollini. Духи Sonya Rykel. Читати повністю "

Теги: побачення, кінотеатр, романтика




Новости