Пиріг в рисоварці: кулінарні пригоди

  1. Найпростіший рецепт
  2. Стандартний пиріг
  3. Пиріг із зеленим чаєм маття
  4. Пиріг з маття
  5. Банани та інші новації
  6. банановий пиріг

Перша автоматична рисоварка суйханкі з'явилася в Японії в 1955 році. З тих пір ці побутові прилади розвивалися, щоб приготувати Мал так, щоб він краще відповідав вимогливому смаку жителів Японії. Само собою, виробники в першу чергу орієнтувалися на білий клейкий японський рис , Але при цьому невелика група гастрономічних авантюристів зуміла показати світу, що ці шедеври кулінарної техніки здатні на більше, ніж просто приготувати рис.

кулінарної техніки

Одним з примітних страв, які можна приготувати в рисоварці, є оладки. Зазвичай їх смажать на сковороді і подають з маслом або кленовим сиропом, проте в рисоварці тісто для оладок перетворюється в пухнастий «гарячий пиріг» - ХОТТЕЙ кекі.

Навіть недовгий пошук в Інтернеті покаже неймовірну кількість публікацій в блогах і веб-сайтів з рецептами, в яких вказані різні варіанти пирогів для суйханкі. Нижче ми наводимо три рецепта «гарячого пирога» в рисоварці.

Смачного! О-месіагаре!

Найпростіший рецепт

Щоб приготувати нормальний «гарячий пиріг», досить просто слідувати інструкції на звороті упаковки суміші для пирога. Розмішайте інгредієнти до зникнення грудок, злегка змастіть ємність рисоварки жиром, влийте суміш, натисніть кнопку «Старт», сядьте і насолоджуйтеся ароматом, який поширюється навколо.

В офісі Nippon.com приготування пирога зайняло близько 20 хвилин (ми використовували режим швидкого приготування хаядакі,早炊き) і результат нам сподобався. Ми рекомендуємо зробити одну порцію (приблизно обсягом на дві-три сковороди оладок, якщо їх готувати звичайним способом), щоб бути впевненим в тому, що ваш пиріг пропечеться. Якщо комусь захочеться спробувати приготувати, наприклад, подвійну порцію, то слід мати на увазі, що режим рисоварки краще перемкнути на більш повільний, або готувати на цьому ж, але довше.

Стандартний пиріг

  • 150 г суміші для оладок
  • 1 яйце
  • 100 мл молока

Для приготування «гарячого пирога» в рисоварці досить змішати інгредієнти і натиснути кнопку «Старт» Для приготування «гарячого пирога» в рисоварці досить змішати інгредієнти і натиснути кнопку «Старт»

Пиріг готовий Пиріг готовий!

Пиріг із зеленим чаєм маття

Надати пирога особливої ​​японської екзотики нескладно - достатньо додати в суміш трохи порошкового чаю маття . Він не тільки додасть страві колір, але і додасть своєрідності його смаку і запаху.

Щоб приготувати такий пиріг, необхідно лише дотримуватися інструкції і додайте в суміш маття топлене масло.

Пиріг з маття

  • 150 г суміші для оладок
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. топленого масла
  • 100 мл молока
  • 2 ст. л. порошку маття

Ми посипали пиріг цукровою пудрою, але для вашого зеленого пирога підійдуть і збиті вершки, і АНКО (паста з солодких бобів), і багато інших добавки Ми посипали пиріг цукровою пудрою, але для вашого зеленого пирога підійдуть і збиті вершки, і АНКО (паста з солодких бобів), і багато інших добавки.

Банани та інші новації

Цей банановий пиріг готується дуже просто, і важко повірити, що він зроблений в рисоварці.

Для того, щоб приготувати банановий пиріг, вистелити дно рисоварки нарізаним бананом і полийте топленим маслом. У мисці збийте яйце з іншими інгредієнтами для додання тесту легкості. Вилийте його на банани і масло, кілька разів хлопніть по дну ємності, щоб тісто село, куди потрібно.

банановий пиріг

  • 150 г суміші для оладок
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. топленого масла
  • 1/2 банана
  • 110 мл молока

Коли пиріг готовий, розріжте його і полийте ніж ви хочете - ми для свого пирога вибрали шоколадну поливання.

Коли пиріг готовий, розріжте його і полийте ніж ви хочете - ми для свого пирога вибрали шоколадну поливання

(Стаття англійською мовою опублікована 22 липня 2017 г.)

Новости