Після презентації російського москвича спалахнув завод Tesla

На заводі з виробництва електричних автомобілів Tesla в каліфорнійському місті Фримонт сталася пожежа.

Відео гасіння пожежі опубліковано в Facebook телеканалу Fox 11.

Відзначається, що в даний момент загорання ліквідовано. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Керівник компанії Маск написав у своєму твіттері, що він побував на місці загоряння.

Так, він відразу ж зазначив, що основною причиною загоряння на заводі став картон, який знаходився поблизу огорожі.

Fire outside Tesla factory

TESLA FIRE: Elon Musk wrote on Twitter that the cardboard that caught fire outside his Fremont factory earlier this evening was being prepared to go out for recycling. The fire spread to nearby grass, but Fremont Fire Department was quick to respond. There were no injuries and the fire was contained to about 1/4 acre.

Популярні статті зараз показати ще Posted by Fox 11 Los Angeles on Thursday, 23 August 2018 Крім того вірного подякував пожежникам за неймовірну реакцію, адже пожежа могла наробити дуже багато проблем.

"Я тільки що там був. Загорівся приготований для переробки картон, лежить біля паркану з південного боку. Величезне спасибі пожежній службі Фрімонта за швидку реакцію! Ніхто не постраждав, збиток заводу не завдано", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим слід зазначити, що 35 тисячдолларов - не найвища ціна, яку можна віддати за електричний кросовер від Tesla. Засновник компанії Маск розповів, що в найближчому майбутньому з'явиться більш доступна модель.

Маск заявив, що Електрокар за 25 тисяч доларів стане нашою реальністю вже через три роки, якщо Tesla зможе підкорити нові вершини в області технологій і "економії".

Маск активізував пошуки інвесторів, які зможуть йому допомогти скупити всі акції компанії Tesla, щоб він став її приватним власником.

Інтерв'ю Маска на YouTube подивилися вже понад 3 мільйони осіб.

У коментарях багато користувачів досить скептично поставилися до заяви Маска про дешеві кросовери. Головним аргументом є те, що Model 3 неможливо купити запланованих 35 тисяч.

Поки що найбільш доступною опцією є 50 тисяч наприклад, запевняє оглядач Autoblog Марк Корженевськой. А повнопривідна версія Model 3 коштує ще дорожче - всього 54 тисячі.

А повнопривідна версія Model 3 коштує ще дорожче - всього 54 тисячі

Саме тому модель по 25 тисяч виглядає блакитною мрією, такою собі розмитої перспективою десь на горизонті.

Крім того варто зазначити, що члени правління Tesla впевнені, що Маск в своєму блозі "виходить з-під контролю" і просять його припинити обговорювати в Twitter ситуацію в компанії.

З такою заявою акціонери і інвестори виступили після того, як Маск оголосив в Twitter минулого тижня, що хоче перетворити Tesla в приватну непублічної компанії, пише The New York Times. Така заява не сподобалося акціонерам. Раніше вони хотіли позбутися Маска, знявши його з посади глави компанії.

Проте, Маск не прислухався до цієї поради. Він продовжував публікувати повідомлення в Twitter, публічно складаючи стратегію компанії і в деяких випадках роблячи затвердження "сумнівною точності", що ще сильніше розлютило інвесторів Tesla.

Як Маск визнав українські космічні розробки кращими в світі

Нагадаємо, що сталося з Ілоною Маском.

Як повідомляв "Знай.ua", Ілон Маск спілкується шифрами з найнебезпечнішим хакером світу.

Також "Знай.ua" писав, що США засікли в космосі "аномалію" Путіна.

Новости