Питання і відповіді - Все про каву! - LAVAZZA офіційний дилер

А Б В Г Д Е Ж З І До Л М Н Про П Р З Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Е Ю Я
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Сторінок: 1 2 3 > >>

Дійсно, ви купуєте порцію кави за 23,5 руб, плюс ще й кавоварка вам дістається у власність безкоштовно. Але подумайте, в чому підступ? Невже буває безкоштовний сир у мишоловці? Відповідь проста - кава російської обсмаження (порівняйте ВАЗ і BMW), а кавоварку вам пропонують безкоштовно, щоб в подальшому мати гарантованого клієнта, так як на цій кавомашині ви зможете пити виключно цю каву. Ця пропозиція вигідно тим, хто не бачить різниці між російським і італійською кавою, якщо так-то як в рекламі, навіщо платити більше? Хоча щодо пропонованої кавомашини теж великі сумніви - швидше за все це Китай, і скільки вона пропрацює - невідомо.

По-перше, капсули Lavazza в Москві теж дешевше, ніж в Казані, Москва є Москва. І якщо ви хочете пити Lavazza в Казані, то за доставку, природно, треба платити. По-друге, Lavazza в лінійці італійської кави позиціонується як топ-клас, звідси і ціна. Це як з автомобілями: якщо порівняти німецькі Опель і Мерседес, хтось може дозволити собі більш дорогу марку, і Мерседес - це більш ніж просто машина, хоча Опель теж хороший. Так і з Lavazza, - це більше ніж просто кава, це філософія, показник смаку і т.д.

Кава в капсулах значно спрощує процес приготування. Кава в зернах і мелений в упаковках все ж припускають, що ви знайомі хоча б з азами професії бариста, так як процес помелу і екстракції вимагає певних знань і вправності. Капсульні ж кавомашини дозволяють приготувати чудовий еспрессо незалежно від ваших навичок, людський фактор в процедурі приготування еспрессо виключений, і ви при всьому бажанні не зможете зіпсувати якість напою. До того ж обслуговування капсульних кавоварок на порядок простіше, та й сам процес приготування швидше. Сам еспресо виходить більш насиченим, в зв'язку з тим що, розтин упаковки відбувається безпосередньо перед приготуванням. Можливість приготувати одномоментно різні види кави на будь-який смак - теж важливий фактор. Саме тому, жертвуючи показником собівартості, все більше компаній - обжарщіков кави переходять на капсульний спосіб упаковки.
Природно, персональна упаковка кожної порції обходиться дорожче, ніж упаковка в великі пакети. Що стосується конкретно кави Lavazza, порівняємо собівартість чашки, приготовленої з зернової кави 1 кг, меленої кави в упаковці 250 г, і капсульної кави порція 8г:
Середні ціни -
кава зерновий 1000 руб. за 1000 р
кава мелена 300 руб. за 250 г
кави в капсулах 23 руб. за 8 г
Неважко підрахувати собівартість чашки еспресо, для приготування якої використовується 8 г меленої кави:
кава зерновий 8 руб.
кава мелена 9,7 руб.
кава в капсулах.23 руб.
Коментарі зайві, кожен вибирає сам, врешті-решт, за зручність і якість треба платити.
У ціні капсульної кави Lavazza:
-собівартість меленої кави (гарантія 100% якості позначеного на упаковці кави італійської обжарки),
-вартість індивідуальної упаковки в контейнер,
-вартість доставки з Турина (Італія) в Росію,
-мито,
-вартість доставки від дистриб'ютора (ТОВ «Руст-Імпекс») регіонального ділера,
-вартість доставки від регіонального дилера до кінцевого клієнта,
-Оренда кавомашини,
-вартість наданого кавового сервізу,
-вартість цукрового стіки 5г і фірмової серветки.
-авторізованний і гарантований сервіс кавомашини,
-інформаційна підтримка клієнтів,
-проведення промоакцій, презентацій і дегустацій.

02.11.10 На ринку сьогодні повно пропозицій кави, крім Lavazza є ще Molinari, Danesi, Julius Meinl, Paulig, Pellini, Tchibo, Nespresso, Hausbrandt, Ambassador, Illy, Malongo, Rombouts. Чому саме Lavazza?

Дійсно, останнім часом на ринку кави великий вибір, навіть в супермаркетах, наприклад в мережі «Перехрестя» з'явилися упаковки зернової кави з Колумбії, Гондурасу і т.д., а в «МедіаМаркт» кави присвячений цілий відділ, там широкий вибір італійського зернового кава, деякі назви чуєш вперше. Тут знову ж доречне порівняння з автомобілями - є різні країни-виробники, і різні моделі: від бюджетних до топових моделей. Rombouts - бельгійський кави, Julius Meinl - це Австрія, Nespresso - Швейцарія. Є більш доступний кави, є більш дорогі марки і сорти. Чому Lavazza? Тому, що це Італія - ​​батьківщина кави (саме як напою еспресо), і кращі рецепти сортування і обжарювання саме тут. А серед Італійських обжарщіков, яких в Італії на сьогоднішній день більше 1800, Lavazza міцно утримує позиції лідера, займаючи 52% ринку Італії. Причому реклами Lavazza, на відміну від багатьох інших брендів, - мінімум, популярність кави заслужило виключно завдяки своєму вишуканому смаку і гарантії якості, і розкрученість бренду тут ні при чому. Можна сміливо стверджувати, що Lavazza в світі кави - це Mersedes в світі автомобілів, ну а решта марки і сорти - це справа смаку кожного ... Хтось же воліє Мерседесу BMW ... Є звичайно й крутіші кави, ексклюзивні види, типу Копи Лювак, але це вже для естетів і гурманів, це типу Ролс-Ройс

Lavazza - одна з найстаріших фірм на ринку кави, за час існування завдяки пропонованим високій якості кави, широкому асортименту, гарантії і надійності, має заслужений успіх у споживачів. Розвиватися компанія вважає за краще по інтенсивному шляху - мінімум витрат на рекламу, так як ці витрати неминуче ляжуть на покупця, - максимум уваги дилерської мережі, щоб продукт швидко і гарантовано був доставлений споживачеві. У Росії офіційним дистриб'ютором є ТОВ «Руст-Імпекс». Мета компанії - надати можливість отримати якісний напій в будь-який час в будь-якому місці.
Важливим завданням є захист споживача від неякісної продукції, для цього в багатьох великих містах Росії створені представництва, дочірні компанії, які забезпечуються прямими поставками кави і апаратів з Італії, як «Офіційні дистриб'ютори Luigi Lavazza Spa».
Ну а щодо реклами ... Тут доречно порівняння з іспанською компанією Зара (Zara) - провідною торговою мережею магазинів одягу, так ось на глибоке переконання власника компанії Амансіо Ортега (Amancio Ortega) реклама Зари присутній виключно тільки на пакетах, в які упаковують покупки - і все . Покупець сам розбереться, що таке добре ... Дійсно, Зара не рекламується ні на вуличних банерах і білбордах, ні в мас-медіа, а все про неї знають з хорошого боку. Якість продукту рекламує себе саме. Ну і сарафанне радіо звичайно ...
Можна сказати так - ми не вкладаємося в рекламу, щоб ви не переплачували за кавою.

Виробники кави в пошуку зручності приготування еспрессо придумали і стали випускати кави в чалдах. Чалди представляють собою таблетки, куди запресований мелену каву. Тепер з'явилися деякі переваги перед традиційними зерновими кавоварками - відпала необхідність помелу зернової кави, стало легко дозувати одну порцію напою. Але чалдові кавоварки призначені для людей, які п'ють трохи цього напою, тому що продуктивність у них невелика. Крім того, фортеця такого кави регулювати не вийде, а напій завжди буде мати один і той же смак.
Тоді виробники постаралися випустити ще більш прийнятний варіант - кава в капсулах, який і виявився дійсно ідеальним. У капсулі знаходиться одна порція кави, яка герметично упакована між двома фільтрами в спеціальний контейнер. Значить, вимірювати одну порцію в грамах тепер немає необхідності. Матеріал виготовлення цього контейнера - пластик. Але навіть він не впливає на екологічність продукту, тому що в процесі приготування не контактує з гарячою водою. Таким чином, кава в капсулах виявляється захищений від світла, вологи і повітря, тому він не видихається, зберігаючи всі свої смакові якості. Крім того, процес приготування напою також герметичний. Міцність напою легко регулювати самостійно за допомогою кількості води, необхідної в тому чи іншому випадку на одну порцію. Продуктивність і надійність капсульних кавоварок значно вище.

Добрий день, ТОВ "РИН". 519-99-67, Ямашева, 36. rinlt rinltd [mailto: [email protected]] Зерновими машинами займаємося виключно тільки професійними, а вони коштують від 2000 євро (для громадського харчування) .Прінціпіально не займаємося кавовими зерновими напівпрофесійними та іншими побутовими, так як їх не зручно експлуатувати з багатьох причин: - дуже примхливі в налаштуванні, - якщо Китай, Тайвань - щось не надійні, після року роботи вимагають ремонту, якщо Італія, наприклад Saeco, то дорого, від 40 тис.руб. - вимагає постійної чистки і обслуговування, інакше кава буде не той. І т.д. Правило таке - якщо хочете пити хорошу каву, то заощадити не вийде. Якщо ж немає грошей - пийте розчинна. Зернова компактна кавоварка хороша, коли вона фірмова, і коли за нею доглядають і витрачаються на обслуговування, у всіх інших випадках ви при великих витратах отримаєте якість розчинної кави. Саме для того щоб пити правильний кави в умовах офісу і була придумана капсульна кавоварка.

1. Lavazza - найпопулярніший і улюблений кави в Італії, а італійський кави вважається кращим в світі.

2. Програма надання в безоплатну оренду капсульних кавоварок діє вже 10 років і зарекомендувала себе позитивно як успішно розвивається бізнес.

3. Ми надаємо надійні кавомашини, на рівні професійних, Італійського виробництва, а також забезпечуємо їх обслуговування і ремонт.

4. Пропоновані сорти кави - продукт високої якості з збалансованим смаком і широкою лінійкою, кава поставляється безпосередньо з Італії.

5. Продаж кави здійснюється виключно через розвинену дилерську мережу, що забезпечує високу якість продукту, захист від підробок, а також гарантує відповідальність продавця перед клієнтом.

Для приготування будь-якого кавового напою завжди витрачається від 6 до 8 грам меленої кави - це класика. Виняток становить подвійний еспресо - тоді меленої кави йде в два рази більше. Залежно від обсягу води кавові напої прийнято класифікувати: ристретто - 15-35 мл, еспресо - 40-60 мл, лунго - 65-85 мл, американо - 100-120 мл. Твердих стандартів немає, класифікація досить умовна. Важливо зрозуміти, що чим більше води в співвідношенні вода / мелену каву, тим менше міцний виходить напій, і навпаки. Процес приготування (екстракції) кавового напою полягає в тому, що вода температурою 90 градусів під тиском 15 бар продавлюється через порцію меленої кави, в перші секунди вода забирає максимум кавових інгредієнтів, на виході кави дуже насичений, потім поступово з плином часу концентрація продавлювати кави зменшується , потім настає момент коли мелену каву віддає весь свій запас смаку і аромату, перетворившись в кавову гущу, і на виході ви маєте просто гарячу воду. Тому, чим більшу порцію кави видає кавоварка, тим менше міцним він виходить.

У Росії, де культура споживання кави поки ще досить низька, звикли, що порція кави повинна бути не менше 150 мл - це стандартна чашка, і коли бажаючи випити міцну каву отримують порцію еспресо - це завжди викликає подив, а че так мало-то?

До речі, Італійці вважають за краще всім іншим видам кавових напоїв ристретто - кава на один ковток, його ще подають разом зі склянкою холодної води. У перші секунди екстракції в чашку потрапляє самий концентрований, чистий і насичений кави, до того ж чим менше період взаємодії води з меленою кавою, тим менше виділяється кофеїну. Тобто в ристретто ви маєте максимум смаку та аромату, мінімум гіркоти і кофеїну.

Кава американо - це еспресо, в який додається гаряча вода, а в лунго додаткова вода проходить через кавову гущу.

Для отримання американо, щоб уникнути попадання в чашку гірких речовин, необхідно зварити класичний подвійний (Допп) еспресо з 14-16 г кави, не проварюючи кави в машині довше 20-25 секунд! Допп розбавляється водою, нагрітою до 92 градусів в співвідношенні приблизно 1: 1.
Лунго (від англ. Long) - еспресо, який готується в кавомашині кілька більший час і, відповідно має дещо більший обсяг.

Сторінок: 1 2 3 > >>

Арт від Lavazza

Кава це не тільки напій але і предмет мистецтва!

Кава це не тільки напій але і предмет мистецтва

Детальніше

Але подумайте, в чому підступ?
Невже буває безкоштовний сир у мишоловці?
Ця пропозиція вигідно тим, хто не бачить різниці між російським і італійською кавою, якщо так-то як в рекламі, навіщо платити більше?
Чому саме Lavazza?
Чому Lavazza?

Новости