Півцарства за туфлі: скільки коштують справжні «ЛаБут»

  1. Чому «ЛаБут» такі хороші
  2. Розкіш від 30 тисяч рублів за пару
  3. 400 тисяч рублів за туфлі - не межа
  4. Від пітона до лакованої шкіри

Ми порівняли ціни в різних магазинах.

Легендарні туфлі французького дизайнера Christian Louboutin з легкої руки Сергія Шнурова недавно стали особливо популярні в Росії - після того, як «Ленінград» «підірвав» Інтернет кліпом на пісню «Експонат» про «типу ЛаБут». Звичайно, всі знають, що взуття Christian Louboutin, чиєю візитною карткою є червона підошва, коштує недешево. Недешево - але скільки?

Чому «ЛаБут» такі хороші

Французький дизайнер Крістіан Лубутан (так-так, насправді його прізвище по-російськи вимовляється саме так) прославився головним чином завдяки легендарним туфлям-човник, що привертає увагу до внутрішнього вигину жіночої стопи. Червона підошва - лише один з важливих атрибутів оригінальних туфель Christian Louboutin. Дизайнер також славиться тим, що любить випускати туфлі зі шкіри екзотичних тварин, декоровані оксамитом, мереживом ручної роботи і навіть стразами Swarovski.

Розкіш від 30 тисяч рублів за пару

Середня ціна справжніх «лабутенах» коливається в районі 1 тисячі доларів (близько 68 тисяч рублів за нинішнім курсом). Деякі моделі можуть коштувати дешевше, інші, навпаки, обійдуться дорожче - до 6-7 тисяч доларів (408-476 тисяч рублів). Балетки культового бренду в Росії можна купити за суму від 31 тисячі рублів (онлайн-магазин Yoox.com), туфлі на підборах - від 41 тисячі (Aizel.ru).

У дні свіжих надходжень в інтернет-магазинах з'являється взуття за нижчими цінами, однак туфлі, які коштують дешевше 40 тисяч рублів, дуже швидко закінчуються. Модницям на себе, очевидно, не шкода ніяких грошей!

Модницям на себе, очевидно, не шкода ніяких грошей

400 тисяч рублів за туфлі - не межа

Як речі будь-якого іншого відомого люксового бренду, «ЛаБут» нерідко підробляють. У Мережі повно сайтів, які пропонують своїм відвідувачкам туфлі з червоною підошвою за ціною від 3 до 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. На жаль, це шахраї, що видають підробку за оригінал: взуття знаменитого бренду стільки коштувати не може. У тому числі і з-за високоякісних матеріалів, які використовуються при виготовленні туфель.

Власне, саме в залежності від матеріалу варіюється ціна на оригінальні «ЛаБут». Наприклад, босоніжки на підборах, зшиті зі шкіри алігатора, обійдуться в Aizel.ru в 428 тисяч рублів. Мабуть, це одні з найдорожчих творів французького дизайнера. А за пару того ж фасону, тільки зі стразами, в онлайн-магазині модницям запропонують віддати 290 тисяч.

Від пітона до лакованої шкіри

Класичні чорні туфлі зі шкіри пітона з вузьким мисом стоять 90 тисяч рублів, а бежева модель, дуже схожа на ту, яку «пародіювали» в кліпі «Ленінграда» - туфлі головної героїні, трохи дешевше: 70 тисяч. Справа в тому, що вони зшиті з лакованої шкіри, яка цінується менше. А якщо купувальницю цікавить фасон на нижчому і тонкому каблуці, то заплатити їй потрібно буде до 57 тисяч.

Приблизно ті ж суми можна побачити на цінниках в одному з чотирьох російських магазинів Christian Louboutin (три знаходяться в Москві, один - в Санкт-Петербурзі). Що стосується туфель із замші, то в магазині Raffaello Network модель з 15-сантиметровим каблуком коштує 66 тисяч рублів.

Мабуть, найдешевші «ЛаБут» стоять сьогодні в Росії близько 11-12 тисяч рублів. Таку суму попросять з покупниці порталу The Outlet by Aizel.ru, де продають моделі зі старих колекцій. Чи варті туфлі Christian Louboutin тих грошей, що за них просять? Мабуть, це кожна жінка вирішує для себе сама. І ніяк не інакше.

Поділитися на Facebook ВКонтакте Twitter Однокласники

Недешево - але скільки?
Чи варті туфлі Christian Louboutin тих грошей, що за них просять?

Новости