Пізнати більшість жертв авіакатастрофи в Казані можна тільки по ДНК

  1. Орфографічна помилка в тексті:

18 листопада 2013, 10:01 Переглядів: 18 листопада 2013, 10:01 Переглядів:   Оперативний штаб всю ніч працював на місці катастрофи літака в Казані

Оперативний штаб всю ніч працював на місці катастрофи літака в Казані. Фото: AFP.

співробітники МНС Татарстану всю ніч шукали родичів пасажирів літака, що розбився в аеропорту Казані Boeing. Як повідомили в МНС Росії, 21 пасажир лайнера з 44 жив поза межами Татарстану.

"Ми розшукували родичів за телефонами за допомогою своїх колег з регіонів, і одночасно велася робота психологів з тими людьми, які отримали важку звістку", - сказав Володимир Степанов, заступник глави МНС Росії.

Читайте також: Всі подробиці смертельного аварії Boeing 737

Судмедексперти вже готові приймати останки загиблих. Упізнання тіл буде в основному проводитися по ДНК, оскільки тіла сильно обгоріли. До важкої процедурі впізнання родичів загиблих готують психологи МНС.

Читайте також: Стюардеса, яка літала із загиблим екіпажем "Боїнга": "Хтось просто економить на наших життях

Слідчі зараз допитують казанських авіадиспетчерів і вивчають метеоумови, в яких сідав літак. Відомо, що температура в Казані в той вечір була десь близько трьох градусів тепла, був невеликий дощ і пориви вітру до 15 метрів в секунду. Авіафахівці кажуть, що це цілком прийнятна погода для посадки Boeing. Також слідчі вивчають і можлива відмова техніки або помилку екіпажу.

Читайте також: Авіакатастрофа в Росії: "Боїнг-737" вибухнув під час заходу на посадку, загинули всі пасажири

Нагадаємо, літак Boeing-737 розбився в аеропорту Казані в неділю ввечері. В результаті трагедії загинули 52 осіб. Відомо, що пілоти повідомляли диспетчерам, що не можуть сісти за якоїсь причини. Зараз в цьому розбирається наслідок .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Пізнати більшість жертв авіакатастрофи в Казані можна тільки по ДНК". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Новости