План евакуації людей при пожежі - розробка і виготовлення в Єкатеринбурзі - Компанія Огнеборец

  1. плани евакуації Документ, в якому містяться вказівки шляхів і виходів під час евакуації, називається...
  2. Евакуаційний план поділяється на види:

плани евакуації

Документ, в якому містяться вказівки шляхів і виходів під час евакуації, називається планом евакуації. У ньому прописуються правила поведінки людини, перелік дій і послідовність з реалізації обслуговуючим персоналом об'єкта, де сталося загоряння.

План евакуації під час екстремальних ситуацій, в тому числі і пожежі є обов'язковою вимогою по пожежній техніці безпеки в спорудах, в яких знаходяться люди. Це умова прописана в «Правилах пожежної безпеки РФ» ППБ 01-03.

Спеціальні організації в м Єкатеринбург займаються розробкою і виготовленням планів евакуації при пожежі. Співробітники цієї організації мають необхідні знання, мають дозвіл на надання подібних послуг, вартість яких залежить від плану евакуації.

Вартість загального плану евакуації вище, ніж вартість локального плану. План евакуації під час пожежі людей потрібно для будь-яких приміщень, в яких одночасно, враховуючи відвідувачів, знаходиться десять чоловік.

План евакуації класифікується за видами форматів.

А2 формат - використовується для секційних і поверхових планів.

А3 формат - застосовується для локальних планів евакуації.

Розробники повинні володіти спеціалізованими знаннями в цій області, щоб грамотно позначити шляхи евакуації. Вони повинні бути професійними креслярами, щоб складена схема була зрозуміла будь-якій людині.

Евакуаційний план поділяється на види:

1.Етажний - люди евакуюються з поверхів.

2.Секціонний - застосовується для приміщень, розташованих в будівлях, площа яких перевищує 1000 м2 або в разі наявності кількох виходів, або коли розробка загального плану ускладнює евакуацію людей.

3 Загальний - складається план всього приміщення, в якому відображені всі поверхові і секційні плани. Знаходиться на зберігання у співробітника, що відповідає за пожежну безпеку.

4.Локальний - використовується в певних приміщеннях, наприклад, в готельних номерах.

У нашій компанії "Огнеборец" Єкатеринбург можливо замовити виготовлення планів евакуації або купити фотолюмінісцентні плани евакуації в рамці, а також виробництво в алюмінієвому профілі.

У нашій компанії Огнеборец Єкатеринбург можливо замовити виготовлення планів евакуації або купити фотолюмінісцентні плани евакуації в рамці, а також виробництво в алюмінієвому профілі

У нас можна замовити перемотування пожежного рукава .

Новости