Планета Марс і секс

Важливу роль в житті людини відіграє сексуальне життя. Багато теоретики з'єднують поняття секс і стан оргазму як проміжок між життям і смертю. Тому в цьому сенсі велика сила енергетичних потоків, які задіяні в цьому сакральному дії. Багато планети беруть участь в цьому процесі, але енергетика планети Марс оформляє ці інтереси і бажання. Тому астрологи звертають увагу на положення Марса в певному знаку, яке вказує на напрямок сексуальних бажань людини. Це положення вказує однаково на сексуальне взаємодія як у чоловіків, так і жінок. Де саме знаходиться планета Марс у вас ви можете дізнатися за цим посиланням: Натальная карта

Марс в Овні

Людина має спонтанністю, бачить мету перешкод немає. Обмеження для нього не перешкода. Імпульс головний двигун, який не дозволяє думати про наслідки, тому секс для нього необхідність, яку він реалізує іноді незважаючи на інтереси партнера ..

Марс у Тельці

Марс в цьому знаку загасає, проблематичний викид сексуальної енергії, багато аналізу своїх потреб. Марс Тельця непоганий актор і дуже майстерно може імітувати сексуальність, особливо якщо бачить практичну вигоду. Так що партнер може навіть не здогадатися про своїй не сексуальному партнері.

Марс в Близнюках

Марс в цьому знаку багатослівний, секс процес може перетворити в перепалку або в звуковий супровід самого процес. Для людини важливий процес флірту і компліменти, заохочення у вигляді слів під час сексу. Дуже часто можна почути і від нього комплімент партнеру що починає партнерів порушувати і тоді Марс отримує своєї енергетичний викид.

Марс в Раку

Такого партнера необхідно м'яко підготувати, ласки і прелюдія дадуть свій ефект, але секс пройде плавно і монотонно, партнери будуть обидва задоволені і тільки й усього. Такий Марс дає плаксивість при процесі отримання оргазму. Марс енергетично приглушений в цьому знаку.

Марс у Львові

Марс в цьому знаку бажає багато і постійно. Енергетика Марса в цьому знаку відображена в сталості бажання сексу в будь-який час і годину. Партнер повинен бути готовий до сексу деколи навіть в незручних місцях для цього. Для Марса у Леві немає обмежень ні у віці, ні в статусі, якщо він бажає його потреба повинна бути задоволена.

Важливу роль в житті людини відіграє сексуальне життя

Вплив Марса на секс

Марс у Діві

Саме найгірше становище для Марса. Така людина не впевнений в своїх сексуальному потенціалі, не впевнений в правильності техніки самого процесу. Такій людині необхідний партнер який навчить його і поселить в нього впевненість у правильності і точності проведення самого процесу. Але при всьому це енергетика Марса тут слабка.

Марс у Терезах

Така людина починає турбуватися про обліку всіх інтересів як його, так і партнера, тому втрачається спонтанність і гострота сексуальних відносин. Секс перетворюється в монотонне Прелюдія з красивим оформленням. Нижня білизна своєю вишуканістю може набриднути партнеру якому ні завжди буде потребна це сексуальна ритуальність.

Марс в Скорпіоні

Ось справжнє і сильне стояння Марса, яка повністю відображає саме слово Секс, де енергетичні процеси призводять до трансформації і глибокому проникненню в сферу сексу. Така людина розуміє істину про секс і приймає його життєвий потенціал для розвитку себе без обмежень і він виявляється в стані Нірвани, про який багато хто і не мріють.

сильний Марс

Марс у Стрільці

Людина постійно в пошуку нових вражень, любитель спробувати різноманітну культуру сексу. Тому мають слабинку до сексуальних ігор з представниками різних рас. Великі вигадники в сексуальних іграх і сексуальних техніках, непоганий потенціал для гарячого сексу.

Марс у Козерозі

Жорстокість межує з високою сексуальною енергетикою дозволяє знаходити собі слабких партнерів, так як найголовніше задовольнити свої сексуальні бажання. Може надати впевненості тим невпевненому в своєму потенціалі, хороший як учитель сексу і помічник в подоланні комплексів.

Марс у Водолії

Слабка енергетика в цьому знаку не дає можливість випробувати стан оргазму і потенційно така людина починає переводити свою енергетику на більш благодатний грунт - духовність. Тільки духовний або гуру партнер може несподівано для нього самого викликати сексуальний потяг і тоді він на час може перетворитися на Льва, якому необхідно багато сексу. Заборона ще один мотивація для народження сексуальності таку людину.

Марс в Рибах

Марсу тут незатишно тільки необхідність і порядок речей у світі штовхає таку людину на сексуальні відношенні. Часто у таких людей сексуальне бажання прокидається при жорстокому з ним зверненні і такі люди знаходять повне сексуальне взаємодія з жорстоким партнером. Страждаючи вони отримують сексуальне задоволення.

7,318 переглядів за все, 8 переглядів сьогодні

7318 Всього переглядів 12 Переглядів сьогодні

Новости