Пластикові розсувні двері гармошка. Купити розсувні двері гармошкою в Києві. Ціна на розсувні двері FS портал Rehau

  1. Розсувні пластикові двері Рехау FS портал
  2. З Вікна-майстер легко купити розсувні двері гармошка в Києві

Виробник металопластикових вікон Рехау пропонує розсувні двері гармошка для панорамного скління будинків і котеджів.
Виробник металопластикових   вікон Рехау   пропонує розсувні двері гармошка для панорамного скління будинків і котеджів Це унікальна технологія дозволила зробити традиційний віконний отвір функціональним. Система активних стулок, що легко складаються в один модуль, - ідеальна альтернатива класичним стаціонарним євровікна

За своїми властивостями металопластикові двері (система FS) мають масу переваг:

  • економія квадратних метрів;
  • легкість в користуванні;
  • якісні матеріали;
  • оригінальний зовнішній вигляд.

Вартість абсолютно виправдана сучасною технологією, впровадженими інноваціями. Подібні дверні полотна підходять для приватного житла, ресторанів, котеджів. Розсувна система «Портал» і «Гармошка» від Rehau дозволяє насолоджуватися екстер'єром будинку влітку і взимку. Єдине варто пам'ятати, що деякі моделі мають погану звукоізоляцію. У підборі оптимального варіанту вам допоможуть наші менеджери.

Розсувні пластикові двері Рехау FS портал

Стандартні балконні блоки при установці вимагають ще додаткового вільного місця для відкривання / закривання Стандартні балконні блоки при установці вимагають ще додаткового вільного місця для відкривання / закривання. Це не сильно зручно так, як нераціонально використовуються квадратні метри. Використовуючи модель у вигляді гармошки можна забути про подібну проблему. Для відкривання системи абсолютно не потрібно додаткового простору. Вона займає мінімум місця і абсолютно не заважає проходу. Якщо у вас оригінальний архітектурний проект, то не пропустіть можливість замовити даний продукт.

Багато хто думає, що розсувними дверима гармошка користуватися досить складно. Але це зовсім не так. Для виробництва застосовуються якісні фурнітура. З нею впорається навіть дитина.

Для виготовлення полотна використовують різні матеріали. Це не тільки поєднання дерева і скла. Пластик теж в якості основи відмінно підійде. сучасні кольорові вікна в Києві настільки різноманітні, що можна підібрати виріб всілякої забарвлення і з фактурою під будь-яку деревину. За якістю вони абсолютно не поступаються. Та й ціни на пластикові розсувні двері гармошка набагато дешевше.

Виробники приділяють увагу не тільки якості, але і зовнішнім виглядом полотна. Так як металопластикові перегородки є частиною інтер'єру. Велика розмаїтість моделей дозволяє знайти свій варіант під будь-яке оформлення як класичне, так і сучасне. За допомогою подібного вироби можна візуально збільшити простір, підняти стелі.

З Вікна-майстер легко купити розсувні двері гармошка в Києві

Для цього тільки зайдіть на сайт. Складнощів з вибором ніяких немає. Так як фото та опис знаходяться на сторінці. Нічого шукати не доведеться. Ціна на пластикові розсувні двері гармошка буде озвучена менеджером після підрахунку. Вартість приємно порадує своєю лояльністю. Якщо знадобиться консультація, то наші консультанти завжди на зв'язку. Контакти для зв'язку на сайті.

Новости