Плаття на Випускний 2019: 11 клас

  1. Вибір сукні на випускний - легко або складно
  2. Випускні сукні 2019 для 11 класу
  3. Класика - строго й ошатно
  4. Мінімалізм в вечірніх сукнях випускниць
  5. Вечірні сукні з відкритою спиною 2019 для випускниць 11 класу
  6. Вечірні сукні у грецькому стилі 2019 для випускниць 11 класу
  7. оригінальність стилів
  8. Як вибрати сукню за типом фігури
  9. Що одягнути на випускний дівчині з пишними формами
  10. Що може доповнити образ випускниці

Ті моделі вечірніх нарядів для випускниць 11 класу, які були представлені на самому останньому модному показі, просто вражають уяву своєю різноманітністю. Це свідчить про те, що дівчатам в 2019 році буде набагато легше зробити вибір вечірньої сукні з урахуванням особистих переваг і якихось особливостей фігури. Перше, з чим потрібно визначитися милої леді, який же їй потрібен образ? У цій статті розглянемо сукні на випускний 2019 для 11 класу, фото найкрасивіших нарядів нижче.

Вибір сукні на випускний - легко або складно

Ще не скоро почнуться випускні бали, але про них пора вже задуматися. Це найщасливіший час не тільки для батьків, але і для дівчат, які чекають цього дня. Уже зараз треба продумати вбрання, не відкладаючи все на останній момент.

Уже зараз треба продумати вбрання, не відкладаючи все на останній момент

Плаття на випускний

Починаються випускні бали вже в кінці весни, відразу після іспитів, тому у батьків дівчат залишається не так вже багато часу для пошуку і вибору самого відповідного вечірнього туалету, але ж, до плаття потрібно встигнути підібрати ще клатч і красиві зручні туфлі.

Найкраще купувати готове плаття або заздалегідь придбати матеріал для індивідуального пошиття та оздоблювальні аксесуари до нього. З майстром з пошиву наряду на випускний також треба обговорити всі моменти і тонкощі, як можна раніше.

Сукня для випускного балу не обов'язково купувати в відділі вечірніх нарядів. Адже такий варіант можна буде одягнути всього один раз. Варто обміркувати покупку і вибрати наряд, який можна потім надіти ще не раз.

Варіант вихідного сукні

У кожної дівчини свої погляди на моду, тому зовсім не варто піддаватися на умовляння подруг і купувати плаття для принцеси, якщо ближче стиль більш реалістичний. Ніхто не заборонить юної леді прийти в елегантному брючному костюмі, що підкреслює її красу.

Випускний вечір - це час надій і змін. Закінчився один період життя і завтра вже почнеться новий незвіданий етап, а тому саме час розкрити свою індивідуальність. Саме в цей вечір можна спробувати себе абсолютно в новому образі. І яке б рішення милі красуні не прийняли, треба заздалегідь на себе приміряти майбутнє вбрання. Моделей для вечора дуже багато все залежить від смаку дівчини і фінансових здібностей батьків.

Випускні сукні 2019 для 11 класу

Модельєри в цей раз постаралися на совість і запропонували таке розмаїття фасонів ошатних суконь, що від багатого асортименту просто починає крутитися голова. Нижче надані фото найкрасивіших довгих суконь на випускний 2019 для дівчат 11 класу.

Нижче надані фото найкрасивіших довгих суконь на випускний 2019 для дівчат 11 класу

Плаття-русалочка

Завданням самих випускниць і їхніх батьків є вибір єдиного сукні, яке допоможе створити неповторний образ дівчини. Але, вечірнє вбрання повинен бути не тільки красивим і стильним, але і таким зручним, щоб свято випускниці не затьмарювало почуття дискомфорту.

пишне плаття

У цьому сезоні дизайнери запропонували комфортні і прекрасні наряди, в яких випускниці будуть відчувати себе прекрасними красунями.

Класика - строго й ошатно

Безумовно, класика завжди була і буде в моді. Що ж являє собою цей варіант? Це довге, практично в підлогу плаття, з відкритими плечима, прикрашене різними декоративними елементами. Тут допустимі досить високі розрізи, глибоке декольте, корсет, а також часто яскраво виражена асиметрія.

Тут допустимі досить високі розрізи, глибоке декольте, корсет, а також часто яскраво виражена асиметрія

Сукня з відкритими плечима

На останньому показі були представлені бальні сукні, які вже давно стали класичним варіантом вечірнього вбрання, а фахівці в області дизайну віддають перевагу саме таким моделям, так як вони виглядають повітряно і неймовірно романтично.

Ніхто не відміняв класичні наряди, і дівчата сміливо можуть купувати пишні атласні, шифонові і оксамитові сукні. Можна віддати перевагу комбінованим варіантами.

Мінімалізм в вечірніх сукнях випускниць

У цьому році на модних показах представлені були і вечірні наряди 2019 стилі мінімалізм, причому, такі сукні виглядали дуже урочисто і, одночасно, ніжно, не дивлячись на те, що вони практично були позбавлені елементів декору. Такі сукні, що складаються з розкльошені струмуючого Подолу і суворого корсета, прикрасять будь-яку фігуру, зроблять її витонченою і витонченою.

Такі сукні, що складаються з розкльошені струмуючого Подолу і суворого корсета, прикрасять будь-яку фігуру, зроблять її витонченою і витонченою

Плаття в стилі мінімалізм

Модним трендом вечірніх суконь для випускниць 11 класу в наступаючому році стане бездоганний легкий і елегантний силует. Що ж стосується тканин, то вони повинні бути однотонними. Вечірні сукні оформлені мінімальною кількістю декоративних елементів, а головною прикрасою в них є глибокий виріз або відкрита спина.

Дизайнери запропонували також сукні для випускниць з високими розрізами, причому, такі наряди добрі тим, що будь-яка фігура в них стає більш стрункою. Для цього достатньо лише доповнити плаття класичними закритими туфлями на високих підборах. Всі найкрасивіші довгі і короткі сукні на випускний 2019 для дівчат 11 класу дивіться на фото нижче.

Всі найкрасивіші довгі і короткі сукні на випускний 2019 для дівчат 11 класу дивіться на фото нижче

класичні туфлі

Так само одним з варіантів випускної сукні може стати так зване «коктейльне плаття». Варто зауважити, перш за все, воно відрізняється від класики довжиною - трохи вище коліна, що дозволяє одягнути його не тільки на цей вечір, але і на всі наступні.

Вечірні сукні з відкритою спиною 2019 для випускниць 11 класу

На останньому модному показі можна було бачити також і різні моделі вечірніх нарядів з відкритою спиною, причому, все сукні відрізняються один від одного ступенем відкритості цієї частини тіла і довжиною вирізу. Дизайнери представили варіанти суконь з вирізом у вигляді петлі, а також зі знімними і тоненькими бретелями.

Дизайнери представили варіанти суконь з вирізом у вигляді петлі, а також зі знімними і тоненькими бретелями

З вирізом петля

У моді знову вечірні сукні з округлим неглибоким вирізом на спині, що доходить тільки до лопаток. Всі ці вечірні туалети прикрашені вирізом у вигляді петлі. Моделі з відкритою спиною можуть бути дуже довгими або досить короткими, а практичні дівчата можуть вибрати ті сукні, які після випускного балу можна буде носити ще і на прогулянці в літню пору. Найкраще такі вечірні наряди будуть виглядати на худеньких і тендітних дівчат з невеликими і вузькими плечима.

Вечірні сукні у грецькому стилі 2019 для випускниць 11 класу

Дизайнери стверджують, що грецький стиль є безпрограшним варіантом для тих дівчат, які не знають, якого фасону підібрати сукню на випускний.

Усі вечірні сукні у грецькому стилі виглядають чудово - дуже жіночне і ніжно, являють собою універсальний варіант наряду.

Для вечірніх моделей в грецькому стилі характерні такі особливості, як спадаючий і вільний поділ з струмуючого матеріалу, на ньому може бути присутнім додатково глибокий розріз.

Для вечірніх моделей в грецькому стилі характерні такі особливості, як спадаючий і вільний поділ з струмуючого матеріалу, на ньому може бути присутнім додатково глибокий розріз

грецькі

У такій сукні найбільший акцент робиться, головним чином, на спину, область талії і груди. Що ж стосується ліфа, то він може мати одну або дві бретельки, а може бути зшитий взагалі без них.

У вечірніх суконь в грецькому стилі, так само як, у суконь в стилі ампір талія завищена, але додатково вона може бути підкреслена якимись тематичними візерунками, які можуть бути виконані з паєток, страз або бісеру. Крім того, лінія талії може бути позначена додатково пряжками, великої знімною брошка або акуратним поясом з атласної тканини.

У моду увійшли також і прекрасні вечірні сукні в стилі ампір з розкльошені повітряним подолом і завищеною талією. А підійдуть такі сукні дівчатам з будь-якою фігурою. Ці сукні хороші тим, що вони маскують відмінно невеликий животик і роблять фігуру стрункішою. На випускному 2019 популярні також французькі сукні для 11 класу, фото найкрасивіших, довгих і коротких, подивіться нижче.

ампір

Всі нарядні сукні в грецькому стилі шиються з струмуючих легких тканин, які дозволяють створити м'які складки або красиві драпіровки.

оригінальність стилів

Сьогодні стали набирати популярність наряди в народному стилі. Варто відзначити, що сукні, піднесені в більш сучасному стилі, з етнічними мотивами, дуже шикарно виглядають. Особливо красиво виглядають наряди, якщо його елементи зроблені вручну.

Якщо дівчина має оригінальний екзотичний смак, то кращим її вибором стане екстравагантне плаття. Це можуть бути наряди героїв казок, фільмів, ігор і навіть аніме. Безумовно, докладні Косплеи виглядатимуть особливо цікаво. Костюм східної красуні, яскравий з вишитими драконами і заморськими птахами, підійде дівчині з темним волоссям і яскравими рисами обличчя. Плаття кімоно і туніки будуть добре виглядати на дівчатах зі світлим волоссям. Сумочка повинна бути так само підібрана на східний манер.

Плаття сорочка

Можна вибрати сукню-сорочку, оздоблену камінням, стразами, бісером, паєтками. Кольори, в цьому випадку, ніжні - від білого до блакитного. Такі сукні вибирають багато. Вони прекрасно сідають на будь-яку фігуру, а підв'язувати його паском чи ні - це вже вибір самої дівчини.

Знову в моді плісирована тканина. З неї виходять прекрасні сукні в грецькому стилі, романтичні наряди з одним плечем. Для таких варіантів бажані великі сережки і кольє, а також не забудьте про ридикюль.

Так само популярні тканини-сітки. Найпоширеніші кольори це салатовий, червоний, бузковий. Сукня може бути прикрашене стразами або декором з перлів.

плісировані

Як і раніше не хочеться розлучатися з іміджем відмінниці? Тоді варто розглянути варіанти суконь або сарафанів з великими воланами, воланами на рукавах. В цьому випадку, потрібен великий рюкзак, не завадять кільця і ​​оригінальні брошки.

Для творчих особистостей підійдуть міні сукні неонового кольору з блискітками. Якщо дівчина вибирає стиль диско, то не варто сильно захоплюватися макіяжем і робити ультрамодні зачіски . Досить буде злегка підкреслити природну красу. Оригінальні та найкрасивіші плаття для 11 класу на випускний 2019 року надано в фото нижче.

Як вибрати сукню за типом фігури

Тепер потрібно зробити акцент на виборі сукні за типом фігури дівчини. Ні для кого не секрет, що у виборі сукні, головне, підкреслити достоїнства фігури і приховати її недоліки. Найпоширеніші типи жіночої фігури:

  1. Яблуко. При такій фігурі дотримані пропорції тіла.
  2. Груша є типом фігури з вузькими плечима і широкими стегнами.
  3. У дівчини з «пісочного годинника» стегна і плечі приблизно однакові, в той час, як талія вузька.
  4. Перевернутий трикутник - фігура з широкими плечима і вузькими стегнами.

Тепер варто розібратися, яку сукню потрібно підбирати під кожен тип фігури.

Якщо у дівчини тип фігури «груша», то їй слід звернути свій погляд на що маскують обсяги тканини, а також розглядати сукні із завищеною талією. У той же час потрібно відмовитися від обтягуючих нарядів в підлогу.

З поясом

Для дівчини з типом «яблуко» широкий пояс стане хорошим рішенням, так само підійдуть об'ємні спідниці.

Дівчата з «пісочного годинника» можуть радіти - адже під їх тип фігури підходить найбільше нарядів, однак, варто підкреслити тонкість талії невеликим поясом або ременем.

І останній тип фігури, «перевернутий трикутник». У цій ситуації ідеальним стане плаття з одного лямкою, без круглих вирізів або об'ємних рукавів. У свою чергу варто зробити упор на струнких стегнах.

З одного лямкою

Що одягнути на випускний дівчині з пишними формами

Головним завданням вечірнього вбрання є дозволити своїй власниці зробити незабутнє враження і виділити її серед всіх інших дівчат вечора, і, звичайно ж, підвищити її самооцінку. Нижче ви можете ознайомитися з варіантами суконь для повних на випускний 2019 для 11 класу, фото найкрасивіших подивимося нижче.

Нижче ви можете ознайомитися з варіантами суконь для повних на випускний 2019 для 11 класу, фото найкрасивіших подивимося нижче

Плаття «плюс сайз»

Коли молода жінка злегка повненька, вибір вечірнього вбрання дається їй особливо важко. На допомогу в цьому випадку приходить чудова альтернатива «плюс сайз» - вечірнє плаття з довгими рукавами. Хоча це і не найповажніший модний тренд - він додає образу ексцентричності. З іншого боку, дівчата, що володіють завидними стрункими фігурами, яким набридло обмежуватися «маленькими чорними сукнями», можуть для різноманітності дати шанс цій моделі. Це надзвичайно комфортний наряд благородного і величного вигляду.

цікаво: Як зшити плаття в стилі бохо

Що може доповнити образ випускниці

Доброю ідеєю буде взяти з собою елегантний піджак або болеро, щоб залишити легкий натяк на офіційність, і не застудитися при зустрічі світанку. Можна зробити й по-іншому - взяти з собою дві сукні. В одному дівчина буде присутній на врученні атестата, в іншому, більш короткому, буде розважатися.

В одному дівчина буде присутній на врученні атестата, в іншому, більш короткому, буде розважатися

Сумочки під вечірнє вбрання

Образ складається з дрібниць, тому варто подумати і про взуття. Необхідно підібрати підходящий варіант, щоб зробити образ найбільш привабливим. Не слід забувати і про сумочку. Важливо, щоб вона гармоніювала з усією гамою вашої «випускний колекції». Що ж щодо прикрас, то вони повинні доповнювати образ, а не бути на дівчині відволікаючим елементом. Важливо пам'ятати, що найкраще прикраса жінки - це її юні роки.

Вибір настільки широкий, що просто неможливо залишитися без наряду, головне під час почати пошуки відповідного.

Перше, з чим потрібно визначитися милої леді, який же їй потрібен образ?
Що ж являє собою цей варіант?

Новости