Плаття для дівчат з маленькими грудьми

  1. вдалі фасони
  2. Важливі тонкощі і нюанси
  3. Випускні сукні для худих дівчат
  4. Вечірні сукні для худих дівчат

Маленьку груди можна назвати найбільшим щастям для кожної дівчини, навіть для тієї, яка так не вважає. Адже така фігура дозволяє носити найрізноманітніші сукні як спокусливі, так і більш повсякденні, вільні і при цьому виглядати просто шикарно. Але якщо ви все ж хочете трохи підкоригувати фігуру, вам слід запам'ятати наступні правила при виборі сукні.

Але якщо ви все ж хочете трохи підкоригувати фігуру, вам слід запам'ятати наступні правила при виборі сукні

вдалі фасони

Для дівчат з маленькими грудьми не варто забувати, що для створення обсягу всі засоби хороші. Найкращим і перевіреним є оборки, волани, великі написи або малюнки, все те, що так привертає увагу. Навіть якщо у вас невеликий обсяг грудей, то плаття з такими модними доповненнями швидко все виправить.

Також для худих жінок з маленьким бюстом прекрасно підходять сукні під горло, кругла горловина і шлейки через шию. Все це надає неймовірного обсягу, а в деяких випадках навіть і піднімає груди, що теж немало важливо. Такі сукні чудово підійдуть як для свята, так для трудових буднів. Не менш вдалим є поєднання вільної блузи заправленої в спідницю-кльош. Дуже милий і неймовірно привабливий образ і кожна модниця відчує себе безтурботним дівчиськом.

Дуже милий і неймовірно привабливий образ і кожна модниця відчує себе безтурботним дівчиськом

Важливі тонкощі і нюанси

Також, якщо верх сукні світліше, ніж низ значить це ваше плаття. Тому як такий наряд надає об'єму грудей. Не варто забувати про те, що худим дівчатам йдуть практично всі сукні і навіть ті, які трохи просвічують груди. Тому як вони виглядають дуже стильно і модно. А ось на пишногрудих жінок виглядали б вульгарно. Але найпрекрасніше, то, що худим красуням йде мішкуватий одяг. Тому дівчатам з мініатюрною фігурою легко підібрати комфортний і повсякденне вбрання. Що для інших може мати величезні труднощі.

Випускні сукні для худих дівчат

Підбираючи плаття для випускного, важливо враховувати вік панночки. Спочатку розглянемо відповідні наряди для зовсім юних випускниць з 9 класу. У цьому ніжному віці сукня має підкреслювати молодість і свіжість. При тонкому статурі відмінно підійдуть короткі моделі з облягаючим ліфом і пишною спідницею. Саме мініатюрні дівчата можуть собі дозволити довжину міні. Але вона повинна бути не надмірно короткій, а підніматися трохи вище колін. Крихкість плечей підкреслить модель бюст'є, а візуально виділити груди допоможе драпірування в області бюста. Також випускницям з 9 класу відмінно підійдуть сукні з асиметричним подолом. Ідеальним вибором стануть моделі в світлих відтінках.

У 11 класі сміливо можна зробити ставку на елегантність і витонченість. Для худих дівчат чудово підійдуть довгі сукні з відкритими плечима і зоною декольте. Дивовижно виглядають сукні з коротким підставою-бюстьє, а зверху повністю виконані з сітки з вишивкою. Підстава і підкладка можуть бути виконані в тон або з контрастних кольорів. Ще один безпрограшний варіант - корсетний ліф-бюстьє і спідниця плавно розширюється донизу. Вдалими акцентами стануть драпірування по лифу і глибокі вирізи в області декольте. Відтінки можна вибирати насичені і яскраві.

Вечірні сукні для худих дівчат

вибираючи вечірній плаття для худих жінок , Ти зрадієш колосальному вибору доступних варіантів, адже на худорлявої фігури практично будь-яка модель виглядає прекрасно, а уявний недолік у вигляді невеликого розміру грудей легко нівелювати за допомогою вдалих акцентів. В першу чергу варто відзначити, що вечірнє вбрання може бути будь-якої довжини: від міні до максі. Красиві ніжки потрібно демонструвати. Візуально виділити груди допоможуть шикарні сукні на запах, що утворюють V-подібне декольте, а воно виглядає вкрай витончено. З акцентів кращим вибором стануть волани і рюші в зоні ліфа. Вітається об'ємна оздоблення камінням, вишивкою, стрічками, бантами. Екстравагантно і ефектно виглядають сукні з пір'ям і хутром в області ліфа. Вони також надають такий необхідний обсяг.

Тепер у вас стрункі красуні всі козирі в руках. Не забудьте, тільки про те, що, як і в будь-який інший грі, потрібно багато думати, так і при створенні нового образу або наряду потрібно не менше зусиль. І все ж я думаю, що гарний настрій, дзеркало і наші поради допоможуть вам не помилитися з вибором.

Підібрати сукню для маленьких грудей »

Новости