Плаття для великих грудей: як правильно підкреслити достоїнства

  1. Стильні сукні для великих грудей
  2. Підбираємо ідеальний фасон: поради стилістів
  3. Матеріал і колірні поєднання для гармонії силуету

Жінки - істоти дивні і, часом, непередбачувані. Одні нарікають на відсутність великих грудей і встають в чергу до пластичних хірургів за пишним бюстом. Інші ж - щасливі володарки жаданого всіма розкішного п'ятого розміру, бажають підібрати одяг, яка цю груди сховає, приховає, а то і зовсім чарівно перетворить в комфортний другий розмір. Як не крути, а великі груди - це не тільки велика привабливість, але і велика проблема для своєї власниці.

великі груди - це не тільки велика привабливість, але і велика проблема для своєї власниці

Стильні сукні для великих грудей

Пишний бюст ефектний тільки на картинках в чоловічих журналах, а в повсякденному житті жінки груди більше третього розміру - це маса складнощів і проблем. Починається все з пошуку комфортного білизни , Яке б не тільки тримало всю цю красу, але ще і виглядало привабливо і спокусливо. Наступний пункт - це пошуки стильного сукні , Здатного добре сидіти на такій спірній фігурі і підкреслити її гідності.

ВАЖЛИВО! Як правило, пишний бюст зустрічається у жінок з повною фігурою: в такому випадку груди можуть виглядати щодо гармонійно. Куди складніше струнким дівчатам з великими грудьми, адже в такому випадку помітніше непропорційність силуету.

Для кожної жінки плаття - це можливість відчути себе королевою, ефектною і стильною. Тому так важливо підібрати ідеальний фасон, який не тільки підійде до конкретної фігури, але і зробить фігуру з великими грудьми більш пропорційною. Саме диспропорція - одна з основних проблем для фігури з пишними грудьми.

Підібрана модель сукні повинна не тільки прикрашати жінку в загальному, але і розставляти правильні акценти.

  • Стрункі жінки з пишним бюстом будуть гармонійними в сукнях, здатних відвернути увагу від видатних частин. Наприклад, добре підійде комбіноване плаття по типу «світлий низ - темний верх».
  • Пишним жінкам з великими грудьми слід акцентувати увагу на зрівноважуванні всієї фігури. Для цього використовуються темні або приглушені кольори, які візуально зменшать весь силует.

Для цього використовуються темні або приглушені кольори, які візуально зменшать весь силует

Підбираємо ідеальний фасон: поради стилістів

Дизайнери пропонують жінкам з великими грудьми кілька прийнятних варіантів, які дозволяють зрівноважити фігуру. При цьому сукні таких фасонів не виглядають мішкуватими або малопривабливими, адже завдання фахівців - не сховати жіночі принади, а зробити їх більш гармонійними.

  • Класичне плаття з V-подібним вирізом, який робить акцент на грудях, але при цьому не підкреслює її розміри, а лише акцентує увагу на привабливості цієї частини тіла. Такий фасон підходить не всім, а лише тим особам, які прагнуть виглядати яскраво і привертати до себе увагу. Сукня з V-подібним вирізом може бути приталеним або з поясом під грудьми: вибирати підходящий варіант слід, грунтуючись на особливостях конкретної фігури.
  • Сукня з V-подібним вирізом може бути приталеним або з поясом під грудьми: вибирати підходящий варіант слід, грунтуючись на особливостях конкретної фігури

    ПОРАДА! Однією з різновидів такого сукні - моделлю з запахом - активно користуються дизайнери всього світу. Особливістю фасону є візуальний ефект, який подовжує шию.

  • Сукня з горловиною-човником і без рукавів - це ідеальне рішення для великого бюста. Такий фасон витягує всю фігуру, позбавляючи її диспропорції: в такій сукні жінка виглядає ефектно. Для досягнення максимального результату можна декорувати зону бюста вставками з шифону або мережива в тон основного полотну. Таке плаття виглядає святково і нарядно.
  • Таке плаття виглядає святково і нарядно

  • Сукня з квадратним вирізом на широких бретелях, незважаючи на всю свою відвертість і привабливість, ідеально підходить для великого бюста. Такі наряди візуально зменшують розміри грудей, а якщо наряд доповнено широкої расклешенной спідницею, то створюються ідеальні пропорції фігури.
  • Такі наряди візуально зменшують розміри грудей, а якщо наряд доповнено широкої расклешенной спідницею, то створюються ідеальні пропорції фігури

    ПОРАДА! Такий фасон часто використовується при створенні вечірніх нарядів: широкі бретелі і глибоке декольте створюють особливий настрій, а декоративний акцент на талії (наприклад, прикрашений стразами або паєтками пояс) і плавно струмлива спідниця додають образу жіночності.

    Такий фасон часто використовується при створенні вечірніх нарядів: широкі бретелі і глибоке декольте створюють особливий настрій, а декоративний акцент на талії (наприклад, прикрашений стразами або паєтками пояс) і плавно струмлива спідниця додають образу жіночності

  • звичне плаття футляр для великих грудей підходить тільки в тому випадку, якщо виріз і колірні або декоративні акценти в наряді будуть розставлені правильно. Модель повинна не обтягувати тіло, а лише плавно його облягати: особливо актуально це для проблемної зони грудей. Відвернути від неї увагу можна за допомогою широкого пояса, орнаменту на подолі або контрастних вставок.
  • Відвернути від неї увагу можна за допомогою широкого пояса, орнаменту на подолі або контрастних вставок

Матеріал і колірні поєднання для гармонії силуету

Зовсім необов'язково плаття для великих грудей буде темним і позбавленим привабливості. Ховати пишні форми в балахоні темного кольору - значить демонструвати невпевненість в собі і розписуватися в нелюбові до свого тіла. Жінці важливо прагнути до гармонії всередині і зовні, так що великі груди слід любити, пестити і помірно демонструвати світові.

Гідне обрамлення для такої краси - це тільки найкращі тканини: натуральна бавовна або льон, м'який струмує шовк, тонкий кашемір і шерсть. Трикотаж і віскоза для суконь подібних фасонів не дуже підходять, оскільки пишний бюст потребує більш щільних і міцних матеріалах, які надійно тримають форму.

щоб визначитися з колірною гамою суконь для жінок з великими грудьми, слід усвідомити: ховати бюст не слід, але і виставляти напоказ - надмірність. Саме тому у виборі відтінку немає категоричних заборон, а лише загальні рекомендації:

  • Підбирати колір сукні слід за кольоротипом конкретної жінки.
  • Яскраві і соковиті кольори не просто допустимі, але і бажані, особливо в теплу пору року.
  • Абстракції, розмиті малюнки квітів, етнічний орнамент - все це може прикрасити сукню, слід лише уникати яскравих акцентів в зоні декольте.
  • Блискітки, банти, рюші не повинні прикрашати такий наряд. У виборі декору слід проявляти максимальну стриманість і благородство.
  • Лаконічне плаття для пишних грудей можна врівноважити прикрасами (наприклад, браслетами) або яскравою і стильною взуттям.

Новости