Плаття 2015 короткі

Оцініть статтю:

Така деталь гардеробу як коротеньку сукню зазвичай асоціюється з фліртом і сексуальністю його власниці. Воно виглядає помітно й зухвало, привертаючи до себе загальну увагу оточуючих.

Ці наряди знаходяться на піку популярності протягом довгого часу
Ці наряди знаходяться на піку популярності протягом довгого часу. Однак такий фасон сукні підходить не всім дівчатам, тому що дана модель відкриває значну частину тіла, ідеально воно буде виглядати тільки на власниці стрункої фігури з довгими ногами, яка задоволена своєю зовнішністю і впевнена у власній привабливості.

Сучасна модна індустрія пропонує велику кількість моделей міні-суконь. Але для того, щоб не помилитися з вибором і створити гармонійний ансамбль, необхідно дотримуватися кількох рекомендацій як носити і з чим поєднувати короткий Сукня .

За допомогою міні-сукні можна створити практично будь-який образ: повсякденний, урочистий, спокусливий, екстравагантний, все залежить від вибору моделі. Шикарно виглядає комбінація короткого плаття і фантазійних колготок, взуття краще підібрати такого ж відтінку як плаття. А якщо замінити колготки на гольфи яскравого кольору, то можна в мить стати королевою епатажу.

А якщо замінити колготки на гольфи яскравого кольору, то можна в мить стати королевою епатажу

Для повсякденного виходу слід носити коротке плаття з бавовни або трикотажу спокійного відтінку, щоб створити більш яскравий образ, можна вибрати сукню з оригінальним принтом. Для вечірнього виходу або урочистого заходу хорошим рішенням стане міні плаття з шовку, шифону або атласу червоного, глибокого синього або чорного відтінку, доповнити цей розкішний спосіб можна класичними туфлями-човниками або босоніжками на високих підборах.

Для вечірнього виходу або урочистого заходу хорошим рішенням стане міні плаття з шовку, шифону або атласу червоного, глибокого синього або чорного відтінку, доповнити цей розкішний спосіб можна класичними туфлями-човниками або босоніжками на високих підборах

Роблячи вибір, з чим поєднувати коротке плаття, не перестарайтеся з сексуальністю. Міні-спідниця в комбінації з яскравими аксесуарами, голими плечима, відвертим декольте і високими шпильками - це несмачно і недоречно.

Якщо плаття однотонне і стримане, то можна в якості контрастного акценту підібрати до нього яскраву сумочку або прикраса. Міні-плаття з принтом або асиметричним малюнком краще доповнити однотонним аксесуаром.

Міні-плаття перетворює будь-яку дівчину в кокетку і чарівну спокусницю. Використовуючи різноманітні прикраси та аксесуари, поєднуючи його з іншими деталями гардеробу, можна створювати на базі короткого сукні яскраві та оригінальні образи, які будуть актуальні в будь-який час року.

Світ дитячого одягу: види і категорії
Рукавички до вечірньої сукні
Літні пляжні сукні
10 порад як підібрати ідеальний купальник
Жіночі куртки з натуральної шкіри

Новости