Побутова техніка KitchenAid від офіційного сайту дилера Hausdorf в Москві, купити в офіційному магазині техніки Китчен Ейд.

Kitchen Aid - функціональність, якість, надійність.

Перший прилад відомого сьогодні бренду KitchenAid побачив світ ще в 1886 році, це була перша в світі механізована машина для миття посуду. У 1919 Герберт Джонсон винайшов ще один агрегат, який став незамінним помічником у будинку - планетарний міксер H5. C цього моменту у компанії з'явилася назва - KitchenAid, що перекладається як «помічник на кухні». З тих пір бренд продовжує втілювати все нові інноваційні технічні та функціональні розробки, як для професійних кухарів, так і для гурманів, які готують вдома.


Концептуально і сучасно

Один з основоположних принципів компанії KitchenAid - розрахунок на сучасного користувача. Починаючи вже з 20-х років минулого століття, американський бренд пропонує в допомогу кухарям останні досягнення в техніці, грунтуючись на принципі прагматизму і надійності. Особливо ретельно опрацьовувалася «спеціалізація» кожного пристрою, для кожного міксера , блендера , тостера точно визначено коло обов'язків, з якими він чудово справляється. Техніка повинна все робити просто, якісно і за мінімальний час.

KitchenAid також стежить за модою - моделі кухонних приладів випускаються в соковитих, сучасних кольорах. Від однієї назви моделей хочеться скоріше придбати помічника на свою кухню, щоб милуватися його виконанням: шоколад, перли, блакитний, фіолетовий, матовий нікель, латте, карамелеве яблуко, мандарин, жовтий перець, зелене яблуко, фісташковий - і це далеко не весь перелік відтінків .

Робота з малою побутовою технікою американського бренду - одне задоволення, блендери і міксери, тостери і соковижималки, кавоварки та кавомолки, кухонні процесори і чайники - наріжуть, змішають, ізмельчат і перемелють будь-які продукти і приготують звичне блюдо або улюблений напій.

Робота з малою побутовою технікою американського бренду - одне задоволення, блендери і міксери, тостери і соковижималки, кавоварки та кавомолки, кухонні процесори і чайники - наріжуть, змішають, ізмельчат і перемелють будь-які продукти і приготують звичне блюдо або улюблений напій

Професійно і інноваційно.

У 2010 році корпорація Kitchen Aid представила серію нової техніки для кухні - Chef Touch. Це нова концепція приготування страв і зберігання продуктів в домашніх умовах.

Холодильники - вразять вас зовнішнім виглядом, якістю виконання і функціональністю. Продумані відсіки для зберігання дозволять з легкістю розмістити все необхідне, а можливість попереднього встановлення температур оптимізує зберігання, в залежності від виду продукту, який поміщений в камеру.

Винні шафи - підтримують загальну концепцію стилю великої побутової техніки від Kitchen Aid - лаконічність, функціональність, надійність. Моделі оснащені автоматичними опціями, контролюючими необхідні параметри для правильного зберігання вишуканих напоїв у вас вдома. Матеріали, які використовуються для створення винних шаф, екологічні, приємні на дотик і роблять догляд за приладом легким і швидким.


Духові шафи, варильні панелі, мікрохвильові печі і витяжки - все, щоб ви відчули повною мірою задоволення від приготування їжі, не відволікаючись на супутні процеси по налаштуванню і контролю функціонування техніки.

Підігрівачі і вакууматора - нова віха в історії техніки для домашнього використання - це більше не прибори виключно для ресторанів і великих виробництв. Шафа для підігріву посуду може так само успішно використовуватися і для підйому дріжджового тіста, відтавання продуктів і навіть приготування соусів. Вакууматора, які ще зовсім недавно завоювали любов і визнання користувачів, тепер користуються популярністю і серед непрофесійних користувачів. Вакууматор дозволяє не тільки запакувати пакети або контейнери, а й підготувати інгредієнти для приготування за технологією Су-вид. Страви, приготовані в цій техніці - надзвичайно ніжні, соковиті, смачні і дійсно корисні!

Одного разу оцінивши функціональність і неординарний зовнішній вигляд моделей техніки Kitchen Aid, ви назавжди залишитеся вірними цьому бренду.

Одного разу оцінивши функціональність і неординарний зовнішній вигляд моделей техніки Kitchen Aid, ви назавжди залишитеся вірними цьому бренду

Новости