Побутовий подрібнювач Блискавка

  1. Дроблення дачних овочів, виготовлення м'ясного фаршу - виснажливий процес доводять до втоми процедура....
  2. Подрібнювач Блискавка - інструкція із застосування
  3. Електричний подрібнювач Блискавка - проведення мистецьких заходів
  4. Леомакс подрібнювач Блискавка - інструкція
  5. Побутовий подрібнювач Блискавка

Дроблення дачних овочів, виготовлення м'ясного фаршу - виснажливий процес доводять до втоми процедура. Ви витрачаєте масу сил і часу, щоб виконати це завдання. Причому процес: можносовершенно випадково порізатися. А коли ви все зробили, у вас вже зовсім немає сил, щоб просто навести порядок на кухні. Компанія Леомакс звільнить вас раз і назавжди від цього кошмару! Електричний подрібнювач «Блискавка» для нарізання і накришить будь-які продукти в один момент.

Електричний подрібнювач «Блискавка» для нарізання і накришить будь-які продукти в один момент

Електричний подрібнювач Блискавка - це не новітня марка. Агрегат вже замовлений сотнями замовників, що бажають максимум заощадити час готування улюблених багатокомпонентних страв. Він єдиний здатний підмінити різного роду класи кухонних приладів.


Радячи купити апарат, розробник наполягає на його багатофункціональності та кращій якості. Потужний моторчик і гострі ножі - основні деталі апарату, доповнені місткою чашею і захищеним механізмом.

Потужний моторчик і гострі ножі - основні деталі апарату, доповнені місткою чашею і захищеним механізмом

Блендер подрібнювач Блискавка

Купити зараз

* Залишилося 20 штук по акції

Подрібнювач Блискавка - інструкція із застосування

Працювати з Блискавкою виключно легко. Для нарізки великими шматками належить просто-напросто пару раз натиснути на кнопку. У разі якщо ви хочете отримати пюре, потрібно затиснути кнопку на пару миттєвостей. Апарат без напрягу впорається навіть з найжорсткішими продуктами, тому що володіє потужним електромотором і лезом з стійкою нержавіючої сталі. Одинарний ніж (йде в комплекті) передбачається експлуатувати для нарізки великими шматками.


Електричний подрібнювач Блискавка 100% не завдасть шкоди вашому здоров'ю, так як має безпечною конструкцією включення. Леза не почнуть працювати до того часу, поки кришка не буде 100% закрита.

Подрібнювач Блискавка хто виробник

Ультракомпактний прилад зуміє нарізати і перемолоти продукти різноманітного масштабу і привести потрібні інгредієнти до стану пюре. Якщо ви побажаєте потовкти горіхи, зробити кекс, пристрій за дві секунди впорається з встановленими цілями. Електричний подрібнювач Блискавка може перемолоти овочі і фрукти до стану пюре - виявиться потрібним в годуванні малят. З'явилася необхідність порадувати домашніх смачними котлетами, м'ясними кульками? Дурниці! Електричний подрібнювач Блискавка зуміє подрібнити м'ясо різноманітного розміру до стану фаршу! Може шинкування лука доставляє вам багато проблем і сліз? Слід лише закинути бажані інгредієнти в збірник і натиснути кнопку.

Електричний подрібнювач Блискавка - проведення мистецьких заходів

Електричний подрібнювач Блискавка - проведення мистецьких заходів

Леомакс подрібнювач Блискавка - інструкція

Кухонний подрібнювач Блискавка - це агрегат, за допомогою якого можна в секунду нашаткувати різні продукти харчування, з кака ви бажаєте зварити що-небудь смачне. Універсальний Електроподрібнювачі для вашої кухні розроблений у формі чаші з ножами. Чаша оснащена специфічними насадками, які необхідні для шинкування. Надзвичайно комфортно те, що стінки цієї чашки повністю прозорі, що забезпечує перегляд всього ходу подрібнення продуктів.

Електроподрібнювачі Блискавка забезпечує можливість за своєю ініціативою вибрати габарити шматків і режим подрібнення. Високоякісний і невеликого розміру Електроподрібнювачі Блискавка без праці впорається з тією чи іншою поставленими завданнями, ідеально згодиться Вам для повсякденного експлуатування, збереже величезну кількість вашого часу, до кінця буде замість кухонний комбайн і стане Вашим безцінним помічником на кухні!

Керівництво по роботі подрібнювача Блискавка в достатній мірі проста і зрозуміла. Користуватися ним здужаємо як має пристойний досвід господиня, так і користувач, який всього лише приступає опановувати основи кулінарії. Прилад вміщує в себе об'ємну чашу, дві насадки у вигляді одинарного і подвійного острозаточенного лез, що герметично закривається пластикову яскраву кришку, дискретний движок, шнур, а також докладну інструкцію. Всі складові подрібнювача містяться в яскравій брендового коробці.

Рецепти для подрібнювача Блискавка можуть бути найбільшою мірою різноманітними, так як з його допомогою ви зможете з легкістю зробити м'ясний фарш, нарізати різні компоненти для салатів, супів, других страв і навіть перетворити варену картоплю під смачне пюре! Тепер вам немає необхідності думати над завданням, де купити Електроподрібнювачі кухонний Блискавка і ножі для нього, завдяки тому, що ви зможете зробити це на нашому сайті. Вам буде потрібно 2-3 хвилини, щоб зробити це. Подрібнювач Блискавка ви можете придбати у нас за прийнятною ціною як в роздріб, так і оптом.

Побутовий подрібнювач Блискавка

Звичайна ціна:

3810р

Ціна сьогодні:

1790р

До кінця акції залишилося:

* Залишилося 20 штук по акції

З'явилася необхідність порадувати домашніх смачними котлетами, м'ясними кульками?
Може шинкування лука доставляє вам багато проблем і сліз?

Новости