PocketBook 301 зависає

Друзі принесли електронну книгу з діагнозом - зависає

Друзі принесли електронну книгу з діагнозом - зависає. Тобто вона включається, можна навіть почитати, але при спробі відкрити який-небудь інший пункт меню, скажімо ФОТО, на дисплеї з'являються пісочні годинники, і все. Висяк, що лікується тільки вимиканням.
Набрав в Яндексі назву своєї статті -
PocketBook 301 зависає і третім пунктом знайшов те що потрібно. http://www.pocketbook-int.com/ua/support/pocketbook-301

Скачав архів за посиланням http://www.pocketbook-int.com/download/fw301v12r7_user.rar
в якому знаходиться розумна покрокова інструкція по прошивці PocketBook 301.

УВАГА! Оновлення прошивки - відповідальна операція, в ході якої змінюється керуюча програма електронної книги. У разі неправильного виконання керуюча програма може бути пошкоджена, що призведе до втрати працездатності пристрою і зажадає звернення в сервіс-центр. Тому намагайтеся виконувати процедуру поновлення строго по цій інструкції.

Останню версію програмного забезпечення для Вашого пристрою Ви можете знайти на сайті http://pocketbook.com.ua. Для виконання оновлення Вам знадобиться карта пам'яті SD.

1. Скопіюйте образ прошивки (файл SWUPDATE.BIN) в корінь SD-карти.
2. Підключіть електронну книгу до джерела живлення (зарядного пристрою або комп'ютера) за допомогою USB кабелю. Протягом всього процесу прошивки книга повинна бути підключена до джерела живлення.
3. Вимкніть електронну книгу.
4. Утримуючи клавішу «+» на правому торці книги, натисніть кнопку включення. Клавішу «+» відпускайте тільки після появи повідомлення «Firmware update» вгорі екрану.
5. Програма оновлення виконає перевірку способу прошивки. У разі успішної перевірки на екрані з'явиться повідомлення «Press center key to start update».
6. Натисніть центральну клавішу управління. Оновлення прошивки триває близько 2 хвилин. При успішному завершенні поновлення на екрані з'явиться повідомлення «Update OK. Now please reset the device »
7. Для Pocketbook 301: натисніть кнопку «Reset» на задній панелі пристрою. Pocketbook 301 + повинен перевантажитися автоматично.
8. Увімкніть пристрій. Перевірте, що нова версія програмного забезпечення встановлена ​​( «Налаштування» - «Інформація про пристрій» - «Версія ПО»).
9. При бажанні скопіюйте оновлені ігри та програми з архіву з оновленням ПЗ в папку games пристрою, а словники - в папку system \ dictionaries (в процесі прошивки вміст внутрішньої пам'яті і SD карти не змінюється).
Після завершення оновлення файл SWUPDATE.BIN можна видалити з SD карти.

У мене все вийшло з першого разу. Успіху і вам!

Опубліковано у апгрейд , ремонт заліза з мітками PocketBook , прошивка , ремонт . Додайте в закладки постійне посилання .

Новости