Подарунки до 8 березня: чоловікам на замітку.

Наближається Міжнародний Жіночий день Наближається Міжнародний Жіночий день. Для прекрасних дам - це свято приємних сюрпризів. А ось для чоловіків вибір подарунків до 8 березня часто обертається справжнім головним болем. Журналістки «ОЖ» спробують полегшити долю одеських чоловіків і по секрету розповісти, про які сюрпризи до 8 березня мріє кожна жінка.

Парфуми
Яка жінка не любить дорогих вишуканих ароматів? Іноді вдало підібраний парфум може виявитися головною деталлю нашого вечірнього вбрання. Красуня Мерилін Монро вважала аромат улюблених «Chanelle №5» єдино допустимої «одягом» на ніч. Тому не сумнівайтеся, що духи стануть чи не найвдалішим подарунком до 8 Березня.
Що актуально?
За словами експертів, взимку і навесні 2011 року в моді різноманітні солодкуваті аромати з квітковими, фруктовими та східними нотками. Актуальними аромати «Pleasures Bloom» від Еstée Lauder і «Marry Me» від Lanvin, квітково-фруктовий мікс «In the Mood for Love Pure» від Gianfranco Ferre, східний коктейль «Miss Dupont», букет запахів «Just Cavalli Her» від Cavalli і «Hypnotic Poison Eau Sensuelle» від Christian Dior.
Де купити?
До свята багато одеських парфум-салони обіцяють великі знижки. Так, до 15 березня в магазині «Єлисейські поля» для всіх відвідувачів знижки на будь-яку продукцію складають 15%, в магазині «Brocard» - від 20% до 70%. Володарі дисконтних карток магазину «Бомонд» можуть купити продукцію зі знижкою від 10% до 20%. Для постійних клієнтів мережі «Ваша косметика» до 8 Березня буде діяти 10% знижка на будь-яку продукцію. А для власників VIP-карт магазину «Жан» існує дисконт 5% -20% на продукцію окремих парфумерних брендів.

Ювелірні прикраси   Прикраси в усі часи вважалися найвишуканішими подарунками Ювелірні прикраси
Прикраси в усі часи вважалися найвишуканішими подарунками. Отримати 8 березня витончений золотий браслетик, срібний джгут або кільце з діамантом мріє будь-яка жінка. І якщо ви, дорогі чоловіки, все ще задається питанням, дарувати чи ювелірну прикрасу, не мучте себе. Відповідь - однозначна «Так!»
Що актуально?
Ювелірна весна 2011 року диктує моду на прикраси з мотивами, підказаними самою природою. На піку популярності - різноманітні коштовності великих розмірів у вигляді гірлянд з квітів та листя, метеликів і жучків. У списку жіночих трендів - кільця і ​​кулони у вигляді квітів. У моді - ланцюжки і сережки у вигляді серця.
Де купити?
Ювелірний салон «Кімберлі» пропонує всім відвідувачам продукцію зі знижками від 15% до 30%. У мережі магазинів «Укрзолото» можна придбати сподобалося ювелірний виріб зі знижкою 15%. Нещодавно зареєстровані на сайті http: // www.robertobravo.com /, ви отримаєте 15% знижку на продукцію в ювелірному магазині «Роберто браво», а для власників дисконтних карт тут існує дисконт 5% -20%. У ювелірному магазині «Алісія» вже зараз можна купити ювелірну прикрасу зі знижкою від 10% і вище.

Сувеніри з шоколаду   Кращі друзі дівчат - не тільки діаманти, а й шоколадки Сувеніри з шоколаду
Кращі друзі дівчат - не тільки діаманти, а й шоколадки. Леді з юних років обожнюють ласувати шоколадом, а тому солодкий презент доведеться їм до смаку. Виконайте одвічний жіночий каприз: подаруйте коханій шоколадний сюрприз. Але не банальну коробку цукерок, а, наприклад, шоколадну листівку зі святковим посланням. Романтичним сюрпризом для другої половинки будуть сердечка з шоколаду, солодкі фігурки ангелів, голубів або букетик квітів.
Бізнес-леді 8 березня подаруєте шоколад у вигляді логотипу компанії або шоколадну медаль «за заслуги». А маленькій дочці - шоколадний сувенір у вигляді улюбленої іграшки або мультяшного героя.
Де купити?
У мережі магазинів «Все з шоколаду». Вартість шоколадних фігурок у вигляді казкових персонажів - 30-50 грн. Сердечка і романтичні шоколадні сюрпризи обійдуться в 10-350 грн. Ціни на листівки з шоколаду - 20-100 грн. За шоколадний логотип або медаль заплатите від 2 грн. до 20 грн.

Косметика   Кожна жінка прагне бути привабливою, використовуючи для цього цілий арсенал косметичних засобів по догляду за волоссям, шкірою обличчя і тіла Косметика
Кожна жінка прагне бути привабливою, використовуючи для цього цілий арсенал косметичних засобів по догляду за волоссям, шкірою обличчя і тіла. Кажуть, у Франції жінки витрачають на косметику більше, ніж держава на армію. І це не дивно, адже жіноча краса - річ тонка: без доглядають коштів у вигляді якісної косметики вона може зів'янути. Тому піднести своїй коханій косметичний подарунок до 8 березня - це відмінний спосіб продемонструвати, що ви цінуєте її красу.
Де купити?
У магазині ТМ «білить-Вітекс» на Малій Арнаутській, 88. Це салон білоруської косметики, визнаної клієнтами завдяки високій якості. У «білить-Вітекс» можна придбати салонну, декоративну та натуральну косметику, наповнену цілющою силою рослин, а також омолоджуючі косметичні препарати, які дають приголомшливі результати. Пропонує «білить-Вітекс» і продукцію для юних красунь, розроблену з урахуванням чутливості дівочої шкіри.

Квіти і свято на будинок Квіти і свято на будинок!
Головним символом Міжнародного жіночого дня традиційно є квіти. Букети треба дарувати «по протоколу» в якості приятнейшего «доважку» до будь-якого подарунку. А можна подарувати і екзотичний заморський квітка зі словами: «Він такий же унікальний, як і ти». Повірте, тріумф вашої винахідливості забезпечений!
Вибираючи квіти, пам'ятайте, що жінки обожнюють приємні несподіванки. Нехай 8 Марта шикарний букет квітів і подарунки вашої дамі доставить кур'єр в елегантному фраку або малюк, одягнений Амурчики.

Де замовити?
Послуги святкової доставки в Одесі надає безліч фірм. Наприклад, «Агентство №1». Звичайна доставка квітів і подарунка в святковий день обійдеться тут в 100 грн. Якщо ви хочете, щоб сюрпризи були доставлені костюмованими кур'єрами - клоуном, ковбоєм, феєю, ангелом - доведеться віддати близько 300 грн. Доставка з музичним супроводом буде коштувати від 700 грн. до 1000 грн.

Вручити вашої дамі букет оригінальним способом пропонує і інтернет-магазин «Бюро сюрпризів»   http://b-surprise Вручити вашої дамі букет оригінальним способом пропонує і інтернет-магазин «Бюро сюрпризів» http://b-surprise.od.ua . Піднести букет через вікно буде коштувати 620 грн., За доставку букета лицарем на коні заплатите 399 грн.
Інтернет-каталог flowers-maxima.com.ua пропонує замовити букет на суму від 100 грн. Тут же можна замовити і небанальний сюрприз: букет з цукерок. Вартість оригінального подарунка - 120-400 грн. Доставка по Одесі обійдеться в 50 грн., При вартості замовлення понад 500 грн. доставка безкоштовна.
Отже, дорогі чоловіки, не бійтеся бути сміливими, щедрими і проявляти фантазію, і тоді жінки, безсумнівно, оцінять ваші старання! Удачі у виборі подарунків!

Ірина Тютріна

* Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Що актуально?
Де купити?
Де купити?
Де купити?
Де купити?
Де замовити?

Новости