Подарунки для чоловіків, подарунки автомобілісту, спортсмену, хіпстеру і геймеру

  1. автомобіліст
  2. спортсмен
  3. геймер
  4. хіпстер
  5. нетипові випадки

Будемо виходити з того, що чоловікові, в принципі, все одно, що йому подарують Будемо виходити з того, що чоловікові, в принципі, все одно, що йому подарують. Тобто він, звичайно, напевно про щось мріє, але здійснювати свої мрії звик самостійно, а подарунок - не більше ніж сувенір.

Але в здійсненні мрії адже можна і допомогти. портал Interfax.by спробував розібратися в бажаннях і перевагах чоловіків - істот з тонкою душевною організацією.

Ясна річ, уніфікований підхід до подарунка чоловікові як представнику виду несерйозний. Якщо є бажання догодити, необхідно враховувати інтереси і захоплення конкретного індивіда. Розглянемо деякі найбільш характерні випадки.

автомобіліст

Якщо ви не керуєте автомобіль і не збираєтеся в доступному для огляду майбутньому сідати за кермо, відступите від ідеї подарунка на автомобільну тему. Поки не пізно. Тому що, як тільки почнете впізнавати, що там ці автомобілісти зазвичай собі купують, ризикуєте посивіти.

Білоруський автомобіліст, як відомо, витрачає гроші на своє авто практично кожен день - бензин, автокосметика та інші дрібниці. Машина для вашого чоловіка - це особливий світ, і як його облаштувати, відомо лише одному йому.

Але вихід є. Ви сидите поруч з ним в машині кожен день. Озирніться. Згадайте, що він говорить, сидячи за кермом. Чого йому не вистачає. Напевно якісь дрібниці знайдуться. Старі двірники скриплять? Потрібен домкрат? Їдьте на авторинок, розпитайте продавців і купіть все найкраще. Так, для жінки авторинок - то ще випробування, але подарунок вимагає жертв.

А ще можна організувати мийку його машини, з хімчисткою салону і іншими надмірностями, на які він, цілком імовірно, сам не наважиться. Загалом, вистачає варіантів. Тільки, заради бога, не купуйте в салон новий освіжувач повітря і всякі іграшки, які прийнято вішати на дзеркало заднього виду. Речі ці дуже індивідуальні, і у багатьох раціональність їх використання може викликати питання.

спортсмен

Тут все залежить від того, яким видом спорту захоплюється ваш чоловік і наскільки у нього це серйозно. При цьому сноубордисту, наприклад, без толку дарувати новий сноуборд: тільки він сам зможе знайти відповідний, в залежності від своєї ваги, зросту і купи інших параметрів. Велодрайверу не потрібен новий велосипед - його теперішній напевно дуже хороший.

А ось елементи екіпіровки або різні доважили можна і подарувати. Знову ж таки, за допомогою інтернет-форумів для сноубордиста можна вибрати хороший захист: шолом, наколінники, налокітники, захист зап'ястя, окуляри, маску і т.д .. Зверніть увагу, чого з перерахованого не вистачає вашому чоловікові, згадайте, може, він як раз збирався купити якийсь новий елемент.

З велосипедом ще простіше З велосипедом ще простіше. Нова потужна фара і задній ліхтар (зрозуміло, найкращі) - і ваш велосипедист буде на сьомому небі. Навіть попри те, що зараз не сезон.

Аналогічної алгоритму, з невеликими відмінностями, варто дотримуватися і в разі захоплення іншими видами спорту.

геймер

Нова комп'ютерна гра, про швидке релізі якої ви чули вчора по телевізору, не варіант. Взагалі. Справжній геймер знає про це релізі з тих пір, як розробники заявили про наміри подумати про саму можливість існування гри. Іншими словами, якщо вона йому потрібна, він сам турбуватиметься придбанням.

В цьому є логіка: ви думаєте, що знаєте смаки свого улюбленого гравця, адже він постійно грає в ігри, стріляє там, їздить на танках і все таке. Можливо, ви навіть на більш високому рівні обізнаності і в курсі, чим простий шутер відрізняється від стелс-екшн. Так що купити, Dishonored або Hitman Absolution? На це питання може відповісти тільки сам геймер - і ніхто, крім нього.

Не ризикуйте. Краще витратьте час на інтернет-форуми, де такі ж геймери, як ваш, обговорюють переваги і недоліки нових бездротових мишей і клавіатур. Задайте пару дурних (або не дуже) питань. Ви можете подивитися на гілку, де обговорюються навушники і гарнітури. Такий подарунок, якщо він обраний з розумом, геймеру теж сподобається. А що ще важливіше, він зрозуміє, що його захоплення не розглядаються як прикрий доважок до нього самого.

хіпстер

Таку численну групу чоловіків неможливо обійти стороною. Отже, ви хочете зробити подарунок людині, який найбільше в житті (крім вас, зрозуміло) цінує брендові речі і аксесуари. Його телефон - обов'язково Apple, фотоапарат - дорога «зеркалка», на ногах - «конверси» і т.д.

Догодити буде дуже складно. Як і у випадку з геймерами, такі люди стежать за трендами, і як тільки в продажу з'являється щось, що може привернути їхню увагу, тут же це купують. Потрібна їм ця річ чи ні - справа десята.

Тут є і хороша сторона. Хіпстеру можна купити що завгодно, лише б воно було стильне і виглядало досить дорого. Відповідний приклад - записна книжка Moleskine. Чи потрібна вона йому? Так навряд чи, в цьому сенсі звичайний блокнот набагато практичніше.

Але блокнот - НЕ Moleskine.

Ще хіпстеру можна купити кеди - за умови, зрозуміло, що він визнає таке взуття. Підійде лише серйозний бренд типу Converse. Зауважте, у вашого улюбленого хіпстера напевно вже є мінімум одна пара таких. Але навіть в цьому випадку від ще одних він ні за що не відмовиться. Вам потрібно лише дізнатися розмір і вибрати нову пару в магазині. Чим вінтажні будуть, тим краще.

нетипові випадки

Що робити, якщо ваш чоловік не належить до жодного з перерахованих типажів? Радіти, ось що робити! Вам пощастило. Ця людина, як видно, любить витрачати час на вас, а не на свої захоплення. Виходить, краще вас його ніхто не знає, і порадити тут нічого.

Ну, хіба що таке: якщо ваш чоловік єдиним своїм захопленням вважає вас, організуйте розвага для двох. Руйнуйте стереотипи, рвіть шаблони. Запросіть його, наприклад, в ресторан. Сходіть з ним в кіно на фільм жахів або бойовик. На хокей не підете крім мінського «Динамо», хворіти у нас нема за кого, та й вони останнім часом щось не в формі. Поїдьте разом на рибалку (буде важко, але він оцінить, особливо якщо будете намагатися мовчати). Нарешті, зробіть смачну піцу, купіть йому пива і проведіть вечір вдома - це найкращий подарунок для будь-якого людського істоти, у якого тестостерону більше, ніж естрогену.

Юрій Костузік

Старі двірники скриплять?
Потрібен домкрат?
Так що купити, Dishonored або Hitman Absolution?
Чи потрібна вона йому?

Новости