Подарунки на рік Вогненного Півня 2017. Що подарувати на Новий 2017 рік

  1. Корисні подарунки на Новий 2017 рік Півня: кілька загальних рекомендацій
  2. Подарунки на Новий рік 2017: для дому та сім'ї
  3. Новорічні подарунки персональні й універсальні

Коли китайський календар увійшов в моду в Росії, багато наші традиції і звичаї змінилися до невпізнання, а то і зовсім стали іншими. Зокрема, зустріч Нового року тепер проходить під знаком календарного символу - його покровителя і Господаря, і в 2017 році «вершити справи» буде Червоний Вогненний Півень.

Фото: новорічні подарунки 2017

Нерідко Півня називають гордим, зарозумілим і скандальним, але це занадто спрощене сприйняття. Насправді ці птахи просто не терплять, коли в їхнє життя втручаються сторонні: Півень незалежний і самодостатній, але в той же час порядний і миролюбний - звичайно, якщо відкрито не провокувати його на конфлікт.

Червоний Півень - символ оригінальний і яскравий. Досить поглянути на його оперення, щоб здогадатися, що і подарунки в цьому році слід дарувати якщо і не «супероригінальні», то, по крайней мере, не банальні і не даремні, начебто витончених статуеток, роками «збирають пил» на полицях і в шафах - напевно, такі є в кожному будинку. У красивих фігурках немає нічого поганого, але їх краще дарувати, як миле доповнення до основного подарунка, що приваблює удачу і везіння.

Корисні подарунки на Новий 2017 рік Півня: кілька загальних рекомендацій

Якщо говорити про особливості характеру Півня, можна згадати, що він позитивний, життєлюбний і енергійний; переможець по натурі; скоріше схильний до самозамилування, ніж до скромності; вимогливий, рішучий і володіє «гарячим» темпераментом, але при цьому спостережливий, практичний і мудрий.


Нове і цікаве Півневі подобається, але і усталений порядок він всіляко оберігає; в любові йому щастить, і увагою він не обділений. Він не уникає відповідальності, але відмінно вміє командувати і залучати інших на свою сторону.

Енергетика Червоного Півня невіддільна від стихії вогню, тому подарунки варто дарувати ті, які допоможуть звільнити енергію, стимулюють творчість і уяву, дозволять виявити активність і ініціативу. Це можуть бути як цілком матеріальні речі, які можна помацати або понюхати, так і «невловимі» подарунки, однак і ті й інші повинні приносити людині реальну користь і покращувати його життя.

Наприклад, інструменти та аксесуари, що дозволяють розвивати своє хобі і вдосконалюватися в улюбленій професії, сподобаються представникам обох статей. Так, для тих, хто не мислить життя без ПК, відмінним презентом будуть спеціальні окуляри, які захищають очі і зберігають зір. Взагалі корисних подарунків для активних користувачів, програмістів і сисадмінів сьогодні можна знайти безліч. Наприклад, клавіатура комп'ютера часто перетворюється в «пилемусоросборнік», і очистити її від будь-яких крихт, склеєних незрозуміло як проливали кавою і чаєм, без довгої метушні нереально. А ось спеціальний пластилін для чищення, здатний проникати між клавішами, дозволяє зробити це швидко і без проблем. Інший аксесуар «в ту ж тему» ​​- міні-пилосос для прибирання на столі: з його допомогою легко не тільки підтримувати чистоту на столі, але і також очищати клавіатуру, швидко і своєчасно.

Фото: новорічні подарунки 2017

Тим, хто часто буває «в роз'їздах», і «катастрофічно» не встигає зарядити телефон або фотоапарат, буде корисний зовнішній акумулятор, а ще краще - розгалужувач харчування, щоб можна було заряджати декілька пристроїв одночасно.

Спортивні аксесуари, набори для активного відпочинку, відпочинку на природі, абонементи в басейни, спортивні та танцювальні клуби, квитки на цікаві культурні та розважальні заходи - останній подарунок дуже хороший для сімей з дітьми, - тури і путівки в санаторій теж входять в цей список. При виборі санаторію слід об'єктивно оцінювати побажання і можливості обдаровуваного: подарунок повинен бути корисний по-справжньому.

Подарунки на Новий рік 2017: для дому та сім'ї

Енергійність, яскравість і активність - прекрасні якості Півня, але він також відрізняється хазяйновитістю і домовитись. Ці риси його характеру теж підтверджують, що корисні та практичні подарунки у 2017 році «припадуть до місця». Однак, як уже зазначено, нудні і передбачувані речі дарувати не варто.

Якщо це побутова техніка - Півневі подобається облаштований і комфортний домашній побут, - то нехай вона буде стильною і яскравою, або незвичайною. Наприклад, чудовий подарунок для сімей з дітьми - домашній апарат для приготування цукрової вати, ласощі, яке люблять не тільки діти і підлітки, і багато дорослих.

Фото: новорічні подарунки 2017

Екзотичні сувеніри та предмети декору з різних країн можна дарувати як персонально, так і всієї сім'ї: в будь-якому випадку, вони відмінно послужать для прикраси інтер'єру. Цього року особливо вітаються сувеніри «пташиної» тематики, прикрашені різнокольоровими пір'ям. До тієї ж категорії подарунків можна віднести колекційні ялинкові іграшки і прикраси. На перший погляд, корисними і практичними їх не назвеш, але гарний настрій в сім'ї буде забезпечено всім - і молодшим, і найстаршим, а це найкращий актив, хоча і нематеріальний.

Чи не настільки оригінальні набори та композиції з фруктів, цукерок і хороших вин, але в практичності та актуальності таких підношень в Новий рік засумніватися важко.

«Якраз до свята» буде і каскадний міні-водоспад, або паті-фонтан для проведення банкетів і вечірок. Можна налити в нього шампанське або інше ігристе вино - наприклад, червоне вино , На догоду Півневі, але і безалкогольний напій відмінно підійде. А ще краще - налити шипучий лимонад: і дітям радість, і дорослі будуть задоволені.

Фото: новорічні подарунки 2017

Інструменти, що дозволяють самостійно робити домашній ремонт, теж стануть в рік Півня «правильним» подарунком: адже вони послужать для створення порядку і затишку, а це якраз те, що йому подобається.

Творчість і сміливість також підтримуються Господарем року: даруєте друзям і близьким речі, зроблені своїми руками - це обов'язково буде оцінено по достоїнству. Такий подарунок може виявитися дуже цінним і дорогим, і необов'язково «в грошовому сенсі»: наприклад, барвистий, оригінально оформлений колаж з фотографій, які повертають нас у кращі моменти життя, проведені з друзями та коханими, навряд чи когось залишить байдужим.

Новорічні подарунки персональні й універсальні

Примітно, що подарунок, призначений одній людині, може поліпшити настрій всім, хто його оточує. По-перше, тому, що зі щасливим і радісним людиною взаємодіяти приємніше, а по-друге, нерідко індивідуальний подарунок може відмінно «послужити» нашим друзям, коханим і членам сім'ї. Так, якщо обдарований отримує хорошу книгу або захоплюючу настільну гру, йому навряд чи буде цікаво користуватися подарунком поодинці.

Вельми приємним сюрпризом, корисним всієї сім'ї, буде і красивий настінний календар з фотографією обдаровуваного. Можна замовити великий календар на одному аркуші, але ще цікавіше перекидний варіант, з різними фото на кожен місяць року.

Зараз стали популярні так звані подарунки-пригоди, начебто походу на снігоходах, кінної прогулянки або польоту на повітряній кулі. Дарувати їх можна всім: сім'ям, парам, чоловікам і жінкам різного віку.

Фото: новорічні подарунки 2017

Хороший зимовий подарунок - «гріють» тапочки. Є моделі з вбудованими батарейками, але більш ергономічний варіант - тапочки, що підключаються до ПК за допомогою USB-кабелю: в них можна працювати з комфортом, навіть коли в квартирі прохолодно. Звичайні теплі тапочки або рукавички у вигляді півників теж будуть до речі.

Знайти будь-яке індивідуальне подарунок зараз не так вже й складно: «подарункова індустрія» розвивається дуже активно. Можна дарувати стильний одяг і оригінальні аксесуари, незвичайну посуд і красиву біжутерію. А золоті прикраси в цьому році стануть безпрограшним варіантом подарунка: кажуть, що Півень до них особливо небайдужий.

А що дарувати тим, хто народився в рік Півня? Все незвичайне і цікаве, оригінальне і «карколомне», і неважливо, скільки це коштує: для Пєтухов важлива не матеріальна цінність, а яскравість і креативність.

Автор: Гатаулина Галина
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкова!

Теги: новорічні подарунки 2017 , що подарувати на Новий 2017 рік

Повернутися до календаря Свят
А що дарувати тим, хто народився в рік Півня?

Новости