Покровитель Таро. Залучення, правила.

  1. Херу - Ваш покровитель в системі Таро.
  2. Як залучити Кришт?

Це досить значимий розділ в практиках Таро, і наша школа має на увазі практичне застосування всіх нижче викладених матеріалів цього розділу.

Це досить значимий розділ в практиках Таро, і наша школа має на увазі практичне застосування всіх нижче викладених матеріалів цього розділу

Як залучити покровителя ТАРО?

На чолі кожного оракула присутній невидима сутність, яка повідомляє волю Бога і служить захисником або помічником. Це стосується всіх способів і інструментів віщування (девінаціі) в т.ч. і карт Таро, -Душа або суттю яких є свій "індивідуальний розум" - Кришт (Херу).

Від того, наскільки Ви можете налагодити зв'язок між собою і Кришт - залежить результат Вашої сеансу взаємодії з картами в якості інструменту для ворожіння та інших магічних практик.

Херу - Ваш покровитель в системі Таро.

Витоки традиції покровительства Кришт знаходяться в Ордені Золотої Зорі, а так само в роботах відомого мага А. Кроулі. Оскільки ворожіння та інші духа практики прийнято пов'язувати з планетою Меркурій, - Кришт має чітко виражений "меркуріанський" характер.

Кожна колода карт має зв'язок з колективним несвідомим або всесвітнім розумом. У свою чергу - Херу можна назвати "Архангелом Таро", - він управляє усім розмаїттям Миру Таро, будучи при цьому "душею" Таро як прогностичної системи.

Як залучити Кришт?

Три діяння для залучення покровителя карт Таро.

Нижче я привожу 3 простих правила залучення покровителя Таро. Застосування їх на практиці, робить роботу з картами Таро ефективної і плідної.

1. Звертайся по імені.

Херу це ім'я - магічна формула об'єкта або явища. У практичній магії ім'я Кришт - є КЛЮЧ взаємодії з енергіями духів або ангелів. Промовляючи ім'я ХРУ - ми провертає енергетичний ключ відкриваючи потік енергії.

2. Споглядай сігіл.

Сігіл - є якийсь магічний знаковий образ духу, - його "підпис". Сігіл служить для того щоб встановити взаємозв'язок і впливати на дух. Кришт має свій власний сігіл, який легко запам'ятати.

Емблема (підпис) Кришт - сігіл в формі точки вписаною в трикутник, який в свою чергу, вписаний в квадрат. Саме цей знак можна бачити на 14 аркані "Помірність" колоди Таро Р.Уейта.

Уейта

сігіл архангела Кришт - квадрат з вписаним трикутником

сігіл архангела Кришт - квадрат з вписаним трикутником

сігіл Кришт

Саме зображення сігіл Кришт є форма єдності Людина-Всесвіт-Божество звідки можна зробити висновок, що суть Кришт - є координатор механізмів і взаємодії доль.

Це магічний знак, використання якого дає можливість встановити контакт з Кришт і впливати на нього, що робить практику взаємодії з картами Таро як з інструментом більш якісної і результативної.

3. Вимовляй заклинання.

Заклинання - молитва спрямована до покровителю Таро.

Дана молитва свого - роду індивідуальне звернення до ангела Кришт за допомогою в проведенні ворожіння і магічного взаємодії з картами Таро. Як саме ви будете звертатися до покровителя, - залежить від Вас. Бажано щоб звернення було простим, зрозумілим, поважних і по суті Вашого запиту.

Так само можна запам'ятати молитву, яку запропонував використовувати А.Кроулі згадану в книзі "Книга Тота". (Для збільшення молитви клікніть по картинці).

(Для збільшення молитви клікніть по картинці)

заклинання для залучення покровителя Таро

Справжнє заклинання рекомендується для освячення кожного ритуалу гадательних і магічних практик (сеансів гадання) на картах Таро, а так само для освячення будь-якої нової колоди карт.

В процесі "спілкування" з Херу у практикуючого Таролог вибудовується тісний зв'язок з покровителем Таро і утворюється індивідуальна система особистих відносин з покровителем, яка "окрилює" земного практика.

Ці рекомендації перевірені на практиці і я б рекомендував всім хто практикує Таро як магічний інструмент, - регулярно застосовувати їх при взаємодії з картами.

Інвокація є заклик до сили або - МАГІЧНА МОЛИТВА.

Здійснюючи простий ритуал інвокаціі, який я опишу нижче, можна налагодити зміцнити індивідуальну містичну взаємозв'язок з покровителем Таро, з метою зробити свої духа практики максимально ефективними і достовірними.

1. Підготуй простір взаємодії.

На столі де виконуються розклади карта встановлюється і запалюється свічка і пахощі. Між ними кладеться нова колода (колоди) Таро, на яку кладеться зображений Вами на папері сігіл Херу. Як зображення сігіл можна використовувати 14-й аркан Помірність колоди Таро Р.Уейта.

2. Підготуй себе.

За допомогою практик Йоги або інших практик бажано досягти зміненого стану свідомості. Так само можна використовувати методику "глибокого дихання". Завдання Таролог - перебувати в усунутому і неупередженому настрої, - досягти внутрішньої врівноваженості і емоційного спокою перед початком взаємодії з картами і в процесі роботи з ними.

3. Свічки і пахощі.

Задіюйте свічку і аромати і сконцентруйтеся на сігіли.

4.Проізнесі заклинання.

Заклинання має бути простим, лаконічним, зрозумілим Вам і Кришт. Приклад Вашого заклинання може бути таким:

"Прошу тебе великий ангел Херу, - відкрити для мене цю колоду карт як інструмент для магічних практик!"

Повторювати заклинання можна кілька разів до появи якогось особливого індивідуального незвичайного відчуття. Це відчуття можна порівняти з наповненістю або "ефектом присутності".

5. Девінація.

Доторкніться до колоді кар Таро з додатковим зверненням до Кришт (при "активації колоди) - і" проговорите з ним що б Ви хотіли від своєї колоди ".

У тому випадку, коли карткова колода вже "представлена" Кришт, зробіть безпосередньо прогностичний ритуал (ворожіння) або магічний ритуал з Картами Таро. Для цього потрібно коротко і ясно вимовити вголос Вас питання до карт.

6. Подяка.

Після будь-якої операції, не забудьте подякувати Херу за його «послуги» попросити про допомогу в майбутніх практиках. Встановленого "зразка" подяки тут немає, -

ГОЛОВНЕ: ПАМ'ЯТАТИ ПРО ПОДЯКИ Херу.

Дотримуйтеся цих простих принципів і Таро завжди буде Вашим надійним помічником і супутником.

Дякую за увагу і: Успіхів Вам у Вашій справі!

Як залучити Кришт?
Як залучити покровителя ТАРО?
Як залучити Кришт?

Новости