Покупка одягу з eBay через посередника в Україні

Вам ще не доводилося замовляти одяг на eBay, але дуже хотілося б стати володарем відмінних брендових речей, заплативши за них досить вигідну для себе ціну? Пора познайомитися з дуже зручним сервісом eBayStore - офіційний посередник в Україні мінімізує ризики, з якими зазвичай асоціюється інтернет-шопінг, і допоможе Вам придбати стильні предмети гардероба іменитих виробників, не докладаючи для цього особливих зусиль. Просто загляньте на портал http://www.ebaystore.com.ua/ebay/clothes , Прогуляйтеся строкатою вітриною і заявіть про свій намір купити плаття, джемпер, штани, сорочку або спідницю, оформивши заявку на сторінці вподобаного товару.

У чому ж переваги покупки одягу в інтернет-магазині eBayStore, чи варто користуватися послугами посередника, якщо можна самостійно замовити товар на міжнародній торговельній площадці? Якщо Ви готові пуститися в хитромудрий лабіринт аукціонних торгів, спілкуватися з іноземними продавцями, оплачувати товари валютою за допомогою електронної системи PayPal і з ледь помітним сумнівом очікувати довгоочікувану посилку - welcome на аукціон ебей. Якщо ж Ви віддаєте перевагу економію, надійність і спокій - welcome на сайт eBayStore. Перед Вами відкривається багатство асортименту заокеанського аукціону, але співробітники українського сервісу беруть на себе всю відповідальність за здійснювану угоду і впевнено «відводять» Вас в сторонку від ненадійних продавців.

Консультанти допоможуть Вам у виборі одягу, зададуть питання, що цікавлять іноземним продавцям і допоможуть визначитися з розміром, адже американська і європейська розмірні сітки відрізняються від звичної для нас. На сторінці лота можна почерпнути всю необхідну фінансову інформацію: вартість одягу з доставкою, розмитненням і посередницькими послугами.

Ціна брендових предметів гардероба на eBay часто просто дивує своєю доступністю, в наших бутіках цінники набагато вище - тому покупка буде не тільки приємною, але і вигідною. Оплачувати своє замовлення Ви зможете в національній валюті, не використовуючи електронні платіжні системи. Ненадійні продавці відкидаються відразу, але, якщо раптом товар прийшов неналежної якості або Вам не підходить розмір - одяг можна повернути.

І на закінчення - часто вартість пересилки перевищує вартість купленої речі, eBayStore надає можливість заощадити на транспортних послугах, об'єднуючи кілька товарів в одну посилку. Приєднуйтесь до сервісу eBayStore - економте вже зараз.

Вам ще не доводилося замовляти одяг на eBay, але дуже хотілося б стати володарем відмінних брендових речей, заплативши за них досить вигідну для себе ціну?
У чому ж переваги покупки одягу в інтернет-магазині eBayStore, чи варто користуватися послугами посередника, якщо можна самостійно замовити товар на міжнародній торговельній площадці?

Новости