Покупки на зиму: необхідні жіночі речі

  1. дублянка
  2. безрозмірний пуховик
  3. грубі черевики
  4. ботфорти
  5. об'ємний светр

У числі основних покупок зими об'ємний пуховик, «амбітна» шуба, елегантна дублянка і інші речі, які допоможуть не помічати незручності, пов'язані з холодним порою року.

У числі основних покупок зими об'ємний пуховик, елегантна дублянка і інші речі, які допоможуть не помічати незручності, пов'язані з холодним порою року.

дублянка

Зимова погода непередбачувана. На вулиці вас може чекати майже весняна сльота або справжні лютневі заморозки. Крім традиційного пальто з натуральної вовни краще запастися альтернативою для більш холодних днів.

Крім   традиційного пальто   з натуральної вовни краще запастися альтернативою для більш холодних днів

дублянка - оптимальний варіант. Разом з вовняними штанами і затишним светром такий комплект буде незамінний для довгих прогулянок при температурі -20 ° C. Якщо спідниці і сукні складають основу вашого гардеробу, вибирайте подовжену модель. Для всіх інших випадків підійде варіант довжиною до середини стегна.

безрозмірний пуховик

Якщо ви ніяк не можете позбутися від нав'язливого бажання закутатися в ковдру, дизайнери спеціально для вас ввели моду на дуже об'ємні пуховики. На перший погляд, це виглядає, ніби власник куртки помилився на два-три розміри. Але не поспішайте з висновками.

Але не поспішайте з висновками

Моделі з наповнювачем з пера або пуха зігріють в холодні дні.

Істотний плюс: пуховику не страшні зимові опади, негативно відбиваються на зовнішньому вигляді шуби або дублянки.

Віддавайте перевагу варіантам з капюшоном, які слід носити з класичною парою (спідниця-олівець і блуза з вікторіанським коміром) або з елегантними вузькими брюками, злегка заправленими в ботильйони.

грубі черевики

У любителів високих черевиків, що фіксуються за допомогою шнурівки, з'явився шанс не «вилазити» з цієї комфортного та стильного взуття .

У любителів високих черевиків, що фіксуються за допомогою шнурівки, з'явився шанс не «вилазити» з цієї   комфортного та стильного взуття

Масивна пара висотою до щиколотки - універсальний варіант, який ідеально гармонує і з класичними брюками, і з сукнями, і з звуженими джинсами.

Підбираємо базовий жіночий гардероб на зиму

Досить прикупити відповідні черевики в цьому сезоні, щоб виглядати актуально. Дизайнери полегшили модницям завдання, надавши широкий вибір колірних рішень.

ботфорти

Чоботи вище коліна - завсідники модних колекцій цього сезону. Зазвичай їх надягають з шкіряними шортами, короткою спідницею, подовженим сукнею-светром. При виборі моделі дотримуйтеся основного правила: чим більше висота чобота, тим менше довжина каблука. Щоб ботфорти легко поєднувалися з різним одягом, краще уникати моделей на занадто високих підборах з великою кількістю декоративних деталей.


об'ємний светр

Актуальний вовняний светр обов'язково подовжений, мішкуватий і об'ємний з високим коміром. Його слід надягати з звуженими штанами або спідницею «міді» зі шкіри. У другому випадку не забудьте про білу сорочку під визнаним трендом сезону. «Великий» і м'який светр виручить під час прогулянок по зимовому місту, підійде для зустрічі з подругами в кафе або для спільного походу по магазинах. Краще моделі, виконані з натуральної вовни.


Новости