Покупки в бонпрікс, bonprix - відгуки | Жіночий журнал BeeWoman - мода, краса, відносини, сім'я

Моя історія спілкування з bonprix почалася років зо три тому: мені в руки випадково потрапив каталог бонпрікс, я його погортала, але особливого значення не надала, порахувавши черговим спамом. Каталог я благополучно закинула на полицю і забула про нього до того моменту, поки не вирушила на шмоточний ринок і по всяких мега-супермаркетам за новим одягом.

Асортимент одягу, вірніше його відсутність, в черговий раз вразило мене. Таке відчуття, що власники цих міні-бутиків закуповуються в одному і тому ж місці, причому збираються, як і раніше, і цілими автобусами їдуть до Одеси, на знаменитий 7-й кілометр, або до Туреччини. Щоб заощадити, вони, мабуть, купують кілька баулів ганчірок у одного і того ж торгаша і щасливі повертаються додому, а нам доводиться задовольнятися сумнівною якістю, повною відсутністю смаку у перекупників і надто завищеними цінами.

Залишається шукати нові виходи з ситуації. На жаль, дозволити одягатися з голочки від знаменитих кутюр'є може дозволити собі не кожна жінка, а тим більше - мати грудної дитини, сім'я якої живе від зарплати до зарплати.

Друга альтернатива - шити або плести одяг самої. Цей варіант підходить лише для тих, хто прямо скажемо має талант до таких видів творчості, в іншому ж випадку доведеться звертатися до дослідної швачці або в'язальниці, послуги якої також будуть коштує недешево.

Третій варіант, який я відкрила для себе, - це покупки в каталогах європейських компаній. Чому одяг і взуття в них дешевше? По-перше, їм не потрібно витрачатися на величезні магазинні площі, одяг зберігатися на складі, а замовлення можна зробити по каталогу або на інтернет-сайті. По-друге, в Європі така повсякденний одяг і так коштує дешевше, ніж у нас!

Мої відгуки про покупках в журналі бонпрікс (bonprix)

Мені така система дуже сподобалася тим, що ти можеш спокійно погортати каталог будинку за чашкою ранкової кави або переглянути всі моделі в онлайн-режимі, почитати відгуки інших покупців про якість обраного товару, розмірі і отримати своє замовлення на найближчому поштовому відділенні.

Так, зрозуміло, є ризик помилитися з розміром, але дотримуючись рекомендацій таблиці розмірів і отримавши першу покупку ви зможете остаточно визначитися, який розмір підходить саме вам. Якщо товар не підійде, ви можете його повернути. Це в теорії, я особисто у такий спосіб не користувалася.

Іноді, звичайно, бувають прикрощі, коли отриманий товар не виправдовує очікувань щодо якості. Знову ж це питання приходить з досвідом, наприклад, торгові марки John Banner, Rainbow або bpc, що продаються через Бонпрікс, виробляють одяг і взуття хорошої якості.

За ці три роки я купила собі пару взуття, різні кофтинки, сарафани, штани, плаття, купу футболок, светри. Аналогічні товари купувала і чоловікові. Нижче - фотографії отриманих речей.

Ось так светр виглядав на сайті:

А так - в житті. Менш насичений блакитний колір, однак якість хороша.
А так - в житті

Додано 30.10.12. Днями прийшла мені ще одна посилка з черевичками. Вирішила викласти свої фотографії, бо відгуки на сайті вельми спірні.

Отже, на мій 36 розмір ідеально сіли черевички BPC 36-го розміру (довжина стопи - 22,5 см, ширина в найширшому місці - 9,5 см). Якістю залишилася задоволена, черевички легкі, практично невагомі.

Єдиний нюанс - на фотографіях зразка не сильно добре видно шнурівку, на ділі язичок не всередину укладає, а закриває пройму зовні. Трохи незручно взуватися, його треба поправляти, а зверху красиво шнурувати. Однак, цей факт явно не применшує гідності черевик, і всього-то за 300 грн (з доставкою).

Нижче мої фотографії, при натисканні збільшується.

Стаття підготовлена спеціально для сайту BeeWoman.ru

схоже

Чому одяг і взуття в них дешевше?

Новости