Популярні бальзами для губ: Carmex, Blistex, Hurraw!

Всім привіт!

Раніше я ніколи не морочитися з купівлею бальзамів для губ, могла спокійно взяти перший-ліпший і бути впевненою, що він мені точно підійде, проблем з губами не було ніяких.

Раніше я ніколи не морочитися з купівлею бальзамів для губ, могла спокійно взяти перший-ліпший і бути впевненою, що він мені точно підійде, проблем з губами не було ніяких

Все змінилося після того, коли одного разу у мене виникла жахлива алергія на одну зубну пасту, і губи почали злазити, як шкіра у змії ... У той період я кинулася пробувати все бальзами для губ, які у мене були на слуху і які обіцяли вилікувати губи. Зараз, на щастя, вже все нормально, але тепер я намагаюся ретельніше підходити до вибору бальзамів, щоб вони регулярно мене захищали, а якщо раптом що трапиться, щоб змогли швидко підлікувати.

З усіх популярних бальзамів, що я перепробувала, найбільше мені в душу запали Carmex, Blistex і Hurraw, про них я сьогодні вам розповім.

CARMEX

CARMEX

Напевно, складно знайти людину, яка не знайома з бальзамами Carmex. Вони дуже популярні і мають величезну кількість позитивних відгуків. Саме з Carmex я і почала лікування своїх губ.

Так як я не знаю, чи розрізняються бальзами в залежності від упаковки (підозрюю, що немає), про всяк випадок уточню, що я пробувала Carmex виключно в стик. А ось смаки у мене були різні: як класичний, так і зі всякими ароматами. Тут можу точно сказати, що різниці в ефекті немає ніякої. Carmex з різними смаками підійде тим, кому неприємний аромат класичного Carmex (знаю, що таких багато), смачні аромати його перебивають повністю. До речі, що мене порадувало, "смачні" варіанти Carmex не викликали в мене алергії. На жаль, таке трапляється час від часу з іншими бальзамами, тому намагаюся зазвичай брати найпростіші бальзами без смаку і запаху.

Carmex дійсно можна назвати лікувальним бальзамом. Напевно, багато хто чув відгуки, що він призводить губи в порядок всього за одну ніч? Можу з упевненістю сказати, що це дійсно так. Звичайно, якщо мова йде про якісь серйозні проблеми, то доведеться почекати, але ефект ви точно побачите відразу.

Коли у мене були серйозні проблеми з губами, то Carmex врятував мене за тиждень. Якщо врахувати, який жах у мене тоді був, то це досить короткий термін. Уточню, що у мене були не просто обвітрені губи ... Шкіра з них весь час злазила, текла сукровиця, утворювалися кірки, роздратування переходило навіть на шкіру навколо губ! Брррр!

Carmex є досить жирний і щільний бальзам, в своєму складі він містить 35% вазеліну. Відразу після нанесення губи починають себе почувати дуже комфортно, як ніби їх закрили якимось захисним екраном. Також відразу починають відчуватися все болячки на губах, Carmex їх холодить, що теж досить приємно.

Завдяки тому, що Carmex досить жирний, його не потрібно часто оновлювати, мені вистачає 1-3 нанесень (в залежності від стану губ) на цілий день.

Але не так все просто з цим бальзамом. Я знаю, що багато його використовують на постійній основі, оновлюючи по 100 раз в день, і нічого поганого не відбувається, але зі мною все було зовсім інакше, тому розповім свою історію, щоб застерегти.

Коли я залікувала свої губи, я зіткнулася з проблемою, що не можу "злізти" з Carmex. Позбувшись від всіх проблем, я відклала Carmex в сторону, повернувшись до свого звичного догляду за губами. Як тільки я це зробила, всі проблеми повернулися знову. Тоді я відновила використання Carmex і поступово стала знижувати кратність застосування бальзаму. І ось на цей раз ніяких проблем після повного скасування Carmex у мене не виникло.

Тепер я тримаю цей бальзам на самий крайній випадок і застосовую його тільки тоді, коли губи сильно обвітрилися або потріскалися. Наносячи його на ніч, вранці я прокидаюся з ідеальними губами. Впевнена, що поки Carmex існує на ринку, він завжди буде в моїй косметичці, як засіб швидкої допомоги.

BLIISTEX

З усіх існуючих варіацій Blistex я пробувала тільки Medicated Lip Balm, знову ж у вигляді стіки. На мій погляд, це самий класичний варіант, з якого варто почати знайомство з бальзамами цієї марки. Хоча його аромат може сподобається далеко не всім: він м'ятний, трохи аптечний, дуже нагадує класичний Carmex.

За своєю консистенцією він досить щільний, але не такий як Carmex. Спочатку він не особливо мене вразив, мені він здався схожим на більшість звичайних бальзамів, поки я не звернула увагу на те, що я рідко обновляю його протягом дня, адже губи відмінно зволожені.

Основним захисним інгредієнтом у Blistex виступає диметикон - це силікон, який "замикає" вологу зсередини, залишаючи губи зволоженими тривалий час, при цьому він пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати.

Крім відмінного зволоження Blistex також володіє загоюючими властивостями, якщо на губах є ушкодження, вони відчувають холодок, як і при нанесенні Carmex.

Звичайно, цей бальзам не володіє такими чудодійними властивостями, як Carmex, але він точно справляється з якимись невеликими пересихання і лущення. Особисто я цей бальзам використовую на постійній основі в зимовий період (ніякого звикання у мене не виникло), коли губи часто обвітрюється, Blistex мені дозволяє запобігти пошкодженням губ і допомагає впоратися з ними, якщо вони все-таки з'явилися, на початкових етапах.

HURRAW!

HURRAW

Бальзам Hurraw! у мене також в самому класичному варіанті: Unscented Lip Balm. Правда, незважаючи на те, що він заявлений бути без запаху, я чітко відчуваю аромат ромашки. Втім, запах досить приємний і зовсім не дратує.

На відміну від попередніх бальзамів, Hurraw! НЕ обіцяє лікувати губи, але я його все ж придбала, аж надто багато на нього позитивних відгуків.

Мені дуже подобається незвичайна плоска форма у бальзамів Hurraw! Я досить часто ношу бальзами для губ в кишені, і саме така форма упаковки дуже зручна, не так сильно випирає. У плані нанесення мені такий варіант теж дуже підходить, тим більше, що губи у мене досить тонкі, і ширина бальзаму якраз до них впору.

За консистенцією бальзам Hurraw! дуже щільний, майже як Carmex, але не такий жирний. Він відмінно зволожує і живить шкіру губ, непогано справляється з невеликими лущення, але все ж, так як він не є лікувальним, він поступається за швидкістю настання ефекту і Carmex, і Blistex.

Я люблю використовувати цей бальзам на ніч, щоб точно бути впевненою, що весь мій сон губи будуть зволожені. Також використовую його днем ​​в теплий період, коли ймовірність того, що з'являться якісь лущення, мінімальні.

До речі, бальзами Hurraw! містять виключно органічні інгредієнти, наскільки я знаю, всі вони навіть веганські. Для мене це особливого значення не має, мені головне, щоб засіб діяло, але все ж завжди приємніше наносити на себе всякі корисності :)

Розкажіть, які бальзами для губ любите ви? Які вважаєте найкращими і ефективними?

Дякую за увагу і до нових зустрічей!

Напевно, багато хто чув відгуки, що він призводить губи в порядок всього за одну ніч?
Які вважаєте найкращими і ефективними?

Новости