Популярні коляски для двійні і погодок

У нашій країні двійні та, тим більше, трійні зустрічаються рідко, а ось за кордоном, де зачаття за допомогою екстракорпорального запліднення є звичною справою, близнюки народжуються досить часто. Втім, для українських мам досить актуальна проблема вибору коляски для погодок. Ми представляє топ 5 популярних і зручних колясок для двійні і погодок.

Bugaboo Donkey

Дослівно назва цієї моделі знаменитого виробника дитячих колясок Bugaboo можна перевести як «осів». Що ж, цю коляску слід по праву назвати «робочою конячкою». Коляска має дивну універсальністю, має шасі змінною ширини і може бути використана для одного або двох дітей різного або одного віку. На шасі коляски можна встановити дві люльки або автокрісла, два прогулянкові блоку, один прогулянковий блок і одну люльку або автокрісло, а також одну люльку, автокрісло або прогулянковий блок і місткий кошик. Якщо мамі немає потреби перевозити двох дітей, то вона просто частково складає шасі коляски і воно зменшується в ширину!

За своє інноваційне рішення компанія Bugaboo отримала чимало призів і нагород. Ну, а бонусом до такої колисці стане стильний дизайн, яскраві колірні рішення і незмінно високу якість Bugaboo. Втім, вартість такої коляски досить висока - від 1100 доларів в мінімальній комплектації, розрахованої на одну дитину.

Jane Twin

Іспанська компанія Jane запропонувала своє бачення колясок для двійні і погодок, об'єднавши їх в серію Twin і випустивши на різних видах шасі. Мама може вибирати для себе шасі з 4-ма або 3-ма колесами. Jane Twin, як і Bugaboo Donkey, дозволяє по-різному комбінувати прогулянкові блоки, люльки і автокрісла, повертаючи їх при цьому «до мами» і «від мами». Коляска може бути використана для однієї дитини, але не буде при цьому так естетично виглядати, як Bugaboo Donkey.

В Jane Twin радує висока якість виконання, стильні незвичайні забарвлення, сучасних дизайн шасі, безліч приємних дрібниць і продуманість коляски. Вартість коляски в залежності від комплектації та бази складе від 600 доларів і вище.

Maclaren Twin Techno

Коляски англійської компанії Maclaren широко поширені в Європі і США, але в Україні зустрічаються не так часто через високу вартість. Легка алюмінієва рама, зручне складання «тростиною», що миється тканина сидіння і компактність коляски зробили її дуже популярною серед батьків близнюків і двійнят. На базу Maclaren Twin Techno можна встановити люльку, а для перевезення немовлят виробник пропонує спеціальний вкладиш для новонароджених. Серед українських мам таке рішення не користується популярністю, але за кордоном батьки спокійно кладуть малюків в легені прогулянки з народження.

Головна перевага цієї коляски - це вага. У класі колясок для двійні конкурентів у неї небагато. Вага Maclaren Twin Techno становить близько 13 кг. Вартість такої коляски в Україні - близько 600 доларів.

iCandy Peach blossom

iCandy Peach blossom

Коляски iCandy дуже популярні серед зірок. Так, наприклад, Вікторія та Девід Бекхеми катали свою дочку Севен Харпер саме в колясці iCandy, виготовленої в ексклюзивному кольорі спеціально для малятка і її зіркової мами.

Втім, коляска iCandy Peach blossom для близнюків - рішення досить спірне. Через особливості кріплення колисок, автокрісел і прогулянкових блоків, виробникові вдалося домогтися максимальної компактності. Ймовірно, така коляска навіть поміститься в звичайному ліфті. Ось тільки виникають сумніви - не за рахунок чи зручності дітей це зроблено?

У будь-якому випадку, iCandy залишається вірна собі і запропонувала красиву і якісну коляску, а вже вибрати її для своїх малюків чи ні - справа особиста. Коляска універсальна - вона підходить для двійні, погодок і одну дитину. Вартість iCandy Peach blossom стартує від 900 доларів.

Peg-Perego Aria Twin

Італійська компанія Peg-Perego змогла запропонувати одну з найлегших колясок для близнюків і погодок на ринку. Вага коляски Peg-Perego Aria Twin в базовій комплектації менше 10 кілограмів! Коляска призначена для дітей старше 6 місяців, однак може використовуватися з народження разом з автокрісла групи 0 +.

Основні переваги Peg-Perego Aria Twin це маленький вага, зручна система складання, роздільні бампери і капюшони, містка корзина, можливість використовувати її для близнюків і погодок, відносно невисока ціна - близько 400 доларів. Але, слід зауважити, що цю коляску незручно використовувати для однієї дитини.

Підпишись на Telegram-канал і подивися, що буде далі!

Ось тільки виникають сумніви - не за рахунок чи зручності дітей це зроблено?

Новости