Поради щодо вибору планшета: недорогі, але хороші планшети 10 дюймів і пристрої Аsus, Нuawei і рейтинг

  1. Найдоступніший сегмент
  2. Недорогий планшет 10 дюймів: яку фірму віддати перевагу
  3. Як купити хороший планшет 10 дюймів за привабливою ціною
  4. екран
  5. Роздільна здатність екрану
  6. Оперативна пам'ять
  7. вбудована пам'ять
  8. процесор
  9. Ємність батареї
  10. Рейтинг планшетів 10 дюймів
  11. Lenovo Tab 2 A10 70F 16GB
  12. Asus Transformer Book T100 HA 2Gb 32Gb Dock
  13. Huawei MediaPad M2 10.0 LTE 16GB
  14. висновок

З кожним роком все більшої популярності набувають планшети з діагоналлю екрана 10 дюймів З кожним роком все більшої популярності набувають планшети з діагоналлю екрана 10 дюймів. Поступово вони витісняють ноутбуки, які довгий час використовувалися в якості основних мобільних пристроїв. Високий попит на таку техніку обумовлений головним чином тим, що планшети 10 дюймів пропонуються у великому асортименті, тому кожна людина, якій треба було мобільний пристрій для роботи в офісі або вдома, може легко підібрати під свої потреби і з урахуванням своїх фінансових можливостей відповідну модель.

Відзначимо, що на ці пристрої ціна невисока, тому кожен може реалізувати своє бажання і купити такий гаджет. Однак для того щоб рішення було правильним і не виникло жалю про покупку, необхідно перед походом в магазин ознайомитися рейтингами, в яких представлені хороші планшети 10 дюймів.

Найдоступніший сегмент

Пристрої з діагоналлю екрана 10 дюймів є найдоступнішими в плані ціни в своєму сегменті Пристрої з діагоналлю екрана 10 дюймів є найдоступнішими в плані ціни в своєму сегменті. Саме з їх прийнятною вартістю і пов'язаний високий попит на ці гаджети. Якщо ознайомитися з асортиментом продукції, яка присутня на ринку, то можна побачити, що більшість моделей пропонуються під китайськими брендами. Пристрої з Піднебесної працюють на операційній системі Android і призначені головним чином для вирішення складних завдань. Зазвичай такі планшети використовуються в офісах.

Хороші мультимедійні можливості дозволяють використовувати такі моделі для роботи, серфінгу в інтернеті, прослуховування музики або перегляду фільмів. Більшого вимагати від пристроїв з діагоналлю екрана 10 дюймів не варто. Ціна, встановлена ​​на ці моделі виробниками, цілком відповідає тому, що отримує споживач. Моделі планшетних комп'ютерів з діагоналлю 10 дюймів мають обмеження в продуктивності, які виражаються в наступних моментах:

  • наявність слабкого процесора;
  • незначний обсяг оперативної пам'яті;
  • інтегрований відеоадаптер.

Це цікаво! яку електронну книгу купити: вибір кращих варіантів

Серед моделей планшетів 10 дюймів, представлених на ринку нашої країни, добре зарекомендувала себе продукція наступних китайських компаній:

  • GoClever;
  • Jeka;
  • Bravis;
  • Assistant;
  • Prestigio.

Якщо ви шукаєте для себе планшет 10 дюймів, який плануєте використовувати в домашніх умовах, то правильним вибором буде придбання одного з продуктів компаній, зазначених вище.

Недорогий планшет 10 дюймів: яку фірму віддати перевагу

Необхідно сказати, що кожен виробник планшетів пропонує на ринку не тільки дорогі моделі, які володіють потужною начинкою і є просунутими в плані своїх можливостей Необхідно сказати, що кожен виробник планшетів пропонує на ринку не тільки дорогі моделі, які володіють потужною начинкою і є просунутими в плані своїх можливостей. Поряд з ним випускаються і дешеві пристрої. Випуск бюджетних моделей обумовлений тим, що максимальний попит припадає саме на них.

Всі виробники йдуть цим шляхом за винятком компанії Apple. «Яблуневий» виробник відмовився від випуску недорогих версій своєї техніки, тому пропонує тільки дорогі моделі планшетів. Проводячи таку політику, компанія показує, що її продукція є елітною. Однак іншим виробникам це зовсім не потрібно, оскільки вони орієнтовані головним чином на масового покупця, який не завжди має кошти на придбання дорогого пристрою. Коли виникає потреба в планшеті, то він при обмеженості грошових коштів намагається знайти недорогий пристрій. Тому основна маса виробників випускає бюджетні планшети, ціна на які прийнятна.

На ринку нашої країни найбільшим попитом користуються планшети 10 дюймів наступних виробників:

Якщо ви зрозуміли, що без планшета вам не обійтися, то при його виборі необхідно розглядати продукцію наведених вище брендів. Спочатку необхідно вивчити відгуки про вподобаному пристрої, а також вивчити рейтинги. В цьому випадку ви уникнете помилкового вибору і придбаєте для тебе дійсно хороший планшет 10 дюймів.

Це цікаво! Все про смарт годиннику на базі ОС андроїд, IOS і інших

Як купити хороший планшет 10 дюймів за привабливою ціною

Хоча на ринку пропонується великий вибір пристроїв з діагоналлю 10 дюймів, але придбати дійсно гарне пристрій, який порадує своєю ціною, - непросте завдання. Для того щоб отримати дешеве пристрій з хорошими можливостями, витративши на його покупку трохи грошей, необхідно до вибору підходити з усією серйозністю і орієнтуватися головним чином на найважливіші для бюджетних планшетних комп'ютерів характеристики. В цьому випадку ви зможете за невелику ціну отримати бюджетне пристрій, використовуючи яке у вас буде можливість в комфортних умовах подорожувати в інтернеті, грати в нескладні ігри і дивитися відеоролики, фільми.

екран

Якщо ви шукаєте недорогий планшет за хорошою ціною, то в цьому випадку слід вибирати модель, яка має екран з діагоналлю 10 дюймів Якщо ви шукаєте недорогий планшет за хорошою ціною, то в цьому випадку слід вибирати модель, яка має екран з діагоналлю 10 дюймів. В цьому випадку ви зможете отримати потрібну вам пристрій за невеликі гроші. Звичайно, на ринку є бюджетні пристрої, які мають діагональ 8 дюймів, але купувати їх безглуздо, хоча вони і стоять помітно дешевше.

Своїм виглядом вони більше нагадують смартфони і мало чим схожі на планшетний комп'ютер. Недорогий планшет повинен бути таким, щоб людина, що використовує його, перебуваючи в домашніх умовах, мав би можливість, не напружуючи свої очі, знайомитися з інформацією в інтернеті або дивитися фільм. Для цього недорогі планшети 10 дюймів є оптимальним варіантом.

Роздільна здатність екрану

Ця характеристика при виборі планшетів є однією з найважливіших. Вона показує наскільки дрібне зображення ви зможете читати або дивитися на екрані свого пристрою. Не варто при виборі недорогого планшетного комп'ютера орієнтуватися на високі показники дозволу. Фахівці рекомендують робити вибір на користь моделей, які мають дозвіл 1920х1080 пікселів. Мінімальний показник дозволу для недорогих пристроїв 1280х800 пікселів.

Оперативна пам'ять

Ця характеристика показує обсяг пам'яті, який система використовує для швидкого запуску програм. При виборі планшета 10 дюймів не варто розглядати моделі з 1 Гб оперативної пам'яті «на борту». Якщо у вас буде планшет з об'ємом оперативної пам'яті 2-3 Гб, то ви зможете з комфортом працювати в різних програмах.

вбудована пам'ять

Вона показує, скільки пам'яті йде з планшетом при покупці. Чим більше її обсяг, тим більша кількість програм ви зможете встановити. У кожної моделі планшета є можливість для збільшення вбудованої пам'яті. Для цього достатньо придбати об'ємну карту пам'яті. Купувати варто картку вбудованої пам'яті об'ємом не менше 8 Гб. Бажано купувати вбудовану пам'ять 16 Гб.

процесор

Якщо ваша мета купити планшетний комп'ютер для домашнього використання, на якому ви плануєте грати в різні ігри у вільний час, то в цьому випадку слід вибирати чіп, який має 4 або 8 ядер в своїй архітектурі. Не варто забувати про те, що чим потужніший процесор, тим більше енергії він буде споживати. Крім цього, акумулятор при використанні планшетного комп'ютера буде розряджатися швидше.

Ємність батареї

Критично важливою характеристикою при виборі планшета є ємність батареї Критично важливою характеристикою при виборі планшета є ємність батареї. Ці пристрої є автономними, тому чим більше ємність батареї, тим довше гаджет пропрацює. Але тут не все так просто, оскільки досить часто на дешевих моделях, які коштують недорого, виробники вказують значний обсяг батареї, але фактично виходить, що модель працює в автономному режимі нетривалий час, при цьому на зарядку батареї йде тривалий час. А ось більш дорогі моделі планшетних комп'ютерів заряджаються швидко і працюють в автономному режимі помітно довше.

При виборі планшета найкраще віддавати перевагу моделям, які під корпусом мають акумулятор з ємністю не менше 4000 мАг.

Рейтинг планшетів 10 дюймів

На ринку сучасних мобільних пристроїв боротьба за лідерство між планшетами 10 дюймів і ноутбуками серйозно загострилася. Багато людей все частіше вибирають перші. Таке рішення приймається з причини того, що в порівнянні з ноутбуком планшет має нижчу ціну, при цьому характеристики у цих пристроїв схожі з характеристиками ноутбуків. Для того щоб підібрати хороший планшет 10 дюймів, необхідно орієнтуватися не тільки на відгуки, а й брати до уваги рейтинги, які є на багатьох профільних сайтах.

Ознайомившись з рейтингом, можна дізнатися багато цікавої інформації про моделі, які пропонуються на ринку, а також плюси і недоліки популярних моделей. Інформація, яка міститься про планшетах в рейтингах, дозволяє уникнути помилкового вибору. Нижче наводиться рейтинг найкращих планшетів 10 дюймів, на які варто звернути увагу кожному, хто планує найближчим часом придбати такий пристрій.

Lenovo Tab 2 A10 70F 16GB

Ця модель відомого виробника оснащена чипом MT8165, який має в своїй архітектурі чотири ядра. Доповнюють мізки планшета 2 Гб оперативної пам'яті і вбудована пам'ять об'ємом 16 Гб. Перевагою цього пристрою є наявність мікро слота Micro SD, завдяки якому обсяг вбудованої пам'яті можна довести до 64 Гб. Пристрій має вбудований графічний прискорювач Mali-T 760, завдяки якому можна з комфортом дивитися відео та фільми. Наявність підтримки Bluetooth і два діапазони мереж WI-FI дозволяють виходити в інтернет. Також пристрій укомплектовано модулем супутникової навігації.

Asus Transformer Book T100 HA 2Gb 32Gb Dock

Планшет від Asus має в складі технічної начинки чотирьохядерний чіп Intel Atom X5 Z8500 Планшет від Asus має в складі технічної начинки чотирьохядерний чіп Intel Atom X5 Z8500. Екран побудований на основі TFT IPS матриці з роздільною здатністю 1280х800 пікселів. Графічним компонентом в складі начинки цього планшетного комп'ютера виступає модуль Intel HD Graphics. Головним його плюсом є комплектація док-станцією. Модель оснащена qwerty-клавіатурою.

Обсяг оперативної пам'яті у цього планшета складає 2 Гб. Вбудована пам'ять в пристрої присутній в кількості 32 Гб. Максимальний об'єм вбудованої пам'яті, яку можна встановити на цей планшет, становить 64 Гб. Акумулятор, встановлений під корпус моделі, має ємність 6000 мАг.

Huawei MediaPad M2 10.0 LTE 16GB

Для пристрою від компанії Huawei характерні високі показники продуктивності. Модель оснащується оперативною пам'яттю в обсязі 2 Гб. Ключовим елементом технічної начинки цього планшета виступає чіп HiSilicon Kirin 930 c 8 ядрами. Процесор має тактову частоту 2 Ггц. Інтегрована пам'ять у цій моделі має обсяг 16 Гб. При бажанні її можна розширити до обсягу 128 Гб за допомогою використання карти формату Micro SD або флешки. Екран в цій моделі створений на основі TFT IPS матриці, яка працює під управлінням графічного процесора Mali-T 628 MP6. Це забезпечує можливість для перегляду відео у форматі Super HD.

висновок

Планшети зараз є пристроями, затребуваними у споживачів Планшети зараз є пристроями, затребуваними у споживачів. Багато хто вибирає гаджети з екраном діагоналлю 10 дюймів. Такі пристрої мають невисоку ціну і дозволяють в комфортних умовах працювати, подорожувати в інтернеті і дивитися фільми. Найбільшою популярністю користується продукція китайських компаній, зокрема, Asus і Huawei. Продукти цих виробників є досить якісними і неймовірно технологічними, при цьому доступні на ринку за прийнятною ціною. Цінник на продукти китайських компаній приваблює багатьох споживачів, тому ті, кому необхідний недорогий гаджет, вибирають планшети 10 дюймів з Піднебесної.

Це цікаво! Як вибрати хороші навушники для прослуховування музики

Найбільшим попитом користуються планшети Asus і Huawei. Продукція інших китайських компаній не менш затребувана. Щоб зробити правильний вибір і купити хороший гаджет перед походом в магазин слід дізнатися, як правильно купувати це мобільний пристрій. Якщо ви твердо вирішили для себе, що вам необхідний планшет 10 дюймів, рейтинг недорогих пристроїв, який можна знайти в мережі на профільних ресурсах, стане для вас джерелом цінної інформації. Він допоможе вам дізнатися, які моделі фахівці вважають найкращими. Вибравши одну з представлених в рейтингу моделей, ви отримаєте гаджет, який забезпечить комфортні умови для роботи і надасть прекрасні можливості для розваг.

Новости