Поради шопоголіків. Як дешево купити брендові речі

  1. Одягатися модно і дешево Якщо ваш дохід досить великий, і для вас стаття витрат на речі - це просто...
  2. СКАЖЕМО, НІ ТУРЕЧЧИНИ!
  3. Знижки реальні і уявні
  4. ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ
  5. Штучне - не завжди поганий
  6. МОДНІ РЕЧІ І МОДА

Одягатися модно і дешево

Якщо ваш дохід досить великий, і для вас стаття витрат на речі - це просто дрібниці, які ви навіть не помічаєте, то напевно, ця стаття вам не знадобиться. Ну а якщо вам хочеться витрачати на одяг і взуття на порядок менше і при цьому виглядати модно і красиво, і зрозумієте, як купувати речі саме в той час, коли йдуть максимальні знижки і, звичайно, не в сезон. Щоб не стати заручниками холоду або тепла, «купуй воза взимку, а сани влітку».

Вчитися не на своїх помилках, а на чужому досвіді успіху

Всі подробиці та деталі, як купувати брендові речі недорого, я дізнався від свого друга Павла. Він з дружиною вивчив це питання досконало і з успіхом застосовує його на практиці. Є люди, у яких просто талант модно і недорого одягатися, і ця пара завжди виглядає як зійшла з обкладинки наймоднішого журналу.
Іноді я запитую його про вартість якоїсь нової речі і завжди дивуюся, розуміючи, що у мене ця річ коштує в два, а іноді і в три рази дорожче.
Одного разу ми їхали з ним в машині досить довго, і я вирішив розпитати його про всі дрібниці і тонкощі вибору і покупки речей. Виявилося, що він посвітив вивчення даного питання багато часу, і запас його знань в цій області просто безцінний. Я взяв інформацію на озброєння і тепер заощадити свої кровно зароблені і виглядаю завжди на все 100. Упевнений, що, прочитавши мою статтю до кінця, ви дізнаєтеся багато нового, про те, що всім іноді здається простим і банальним.

Почнемо з того, що маркетологи давно використовують прийом знижок і розпродажів, як один з найдієвіших прийомів щодо залучення клієнтів і продажу свого товару. Тому надуті кулі на вході в магазин, наклейки з написами «SALE» це звичайна справа в торгових центрах і магазинах в будь-який час року.

Але до знижок потрібно ставитися дуже обережно, це дуже тонка штука, важливо розрізняти реальні знижки від нереальних. Ви можете купити річ, яка вам в принципі не потрібна, ви, можливо, її ніколи і не одягнете, а зробили це побачивши якусь суперскую акцію.

СКАЖЕМО, НІ ТУРЕЧЧИНИ!

Це не гасло, який вас до чогось закликає, в зв'язку з останніми подіями в світі, а точка зору і тепер уже моя позиція, поясню чому.
Невеликі відділи, які торгують турецькими речами, в принципі не можуть робити великі знижки, так як це, як правило, виживають підприємці, які ще вчора стояли на ринку, а сьогодні платять більшу оренду в торговому центрі, не маючи свого виробництва, а купуючи весь товар в Туреччині і навіть не у виробника, а на дрібнооптовому ринку.
Такий товар проходить потрійну націнку і вам дістається за максимальною ціною і сумнівної якості. Ну і мій друг має такий вираз, який мені дуже запам'яталося. Бачачи людини, одягненого десь на ринку або ось в такому ось турецькому відділі, він говорить: «Від нього не ЗА КІЛОМЕТР ТУРЛЯНДІЕЙ ПАХНЕ», кажучи тим самим, що це несмачно і не модно.

Турецькі речі видно відразу, джинси зі стразами, потертості на джинсах якісь ринкові, однакові, чисто турецькі. Туреччина пішла легким шляхом, вони шиють речі, погано підробляючи світові бренди, такі як «Giorgio Armani», «Louis Vuitton», «Gucci» ну і так далі, а це завжди говорить про несмак, те ж саме, що одягнути циганську нібито золоту ланцюжок і здаватися багатим.

А насправді в житті дуже цінно бути, а не здаватися, бути саме тим, хто ти є. Тому, не раджу нічого турецького, хоча такі магазини теж користуються прийомами знижок. Просто знайте, що, якщо написано знижка 50-70% це просто виверт, і товар продається за ринковою ціною, або знижка зроблена максимум 10%.

Знижки реальні і уявні

Реальні знижки бувають в мережевих магазинах як російських, так і в магазинах світових іноземних виробників таких як «ZARA», «BERSHKA», «SISLEY», «BENNETON», «H & M», «MANGO».
Бувають сезонні розпродажі, в кінці осені, в кінці весни, але нормальних знижок ви там не зустрінете. Хороший дисконт буває в таких магазинах всього два рази в рік, це серпень і січень, лютий.
Реальні знижки бувають в мережевих магазинах як російських, так і в магазинах світових іноземних виробників таких як «ZARA», «BERSHKA», «SISLEY», «BENNETON», «H & M», «MANGO»
У різних компаніях знижки починаються в різний час, хоча часовий проміжок один, у кого-то на два тижні раніше, у кого-то на два тижні пізніше, коли вони почнуться щороку, конкретної дати початку знижок немає, за цим потрібно просто стежити. Стежити можна через інтернет магазин, не виходячи з дому і не відвідуючи фізичні магазини компаній.
У всіх мережевих компаній існують інтернет магазини, і, якщо в інтернет магазині почалися знижки, значить і в звичайному магазині цієї компанії теж почалися знижки. Всі акції зазвичай стартують одночасно. Дуже рідко, коли акція є в інтернет магазині і її немає в фізичному магазині.
Також ви можете підписатися на новини в інтернет магазині або прийти в звичайний магазин і попросити, щоб вас підписали, і вам на електронну адресу та на стільниковий телефон будуть приходити повідомлення про акції улюблених компаній. У фізичному магазині не завжди є ті речі, які вам потрібні.
Можна в період пошукові роботи не розпродажів прийти в магазин поміряти вподобану річ, визначитися з розміром і на стільниковий телефон сфотографувати бирку, на якій є артикул. За допомогою цього артикулу в період великих знижок, в разі якщо в фізичному магазині даного розміру вже немає, можна замовити цю річ в інтернет магазині.
Є деякі особливості доставки товару, деякі компанії твоє замовлення доставляють прямо в свій магазин, за доставку грошей не беруть за умови, якщо ти замовляєш товар на певну суму (наприклад, 3000 рублів). Але вас це, ніяк не повинно бентежити, навіть якщо вам потрібна футболка за 600 рублів.
Ви замовляєте товар на 3000 рублів, після надходження товару приходите, оплачуєте всю суму йдете в примірювальну, міряєте свою футболку, повертаєтеся на касу і повертаєте товар, який вам не підійшов, в нашому випадку ви його навіть і не міряли, і вам повертають гроші за цей товар. Ви стаєте щасливим володарем дешевої і модної речі. Краще розплачуватися готівкою, так як повернення на карту за законом можливий до 3-х робочих днів, в цьому випадку вам доведеться почекати свої гроші.

Є мультибрендові інтернет магазини, які торгують продукцією різних брендів, такі як «Lamoda», «Wildberries». Теж досить цікавий формат магазинів. У них знижки починаються або одночасно або трохи з запізненням з офіційними магазинами, але в них теж можуть бути речі, яких немає в фізичному магазині і вже немає на офіційному сайті.
Формат таких магазинів зручний тим, що доставку ти можеш замовити собі додому, або на роботу, але це платно, а можеш замовити в офіційний офіс, які є практично в кожному великому місті і це абсолютно безкоштовно. Зручно тим, що ти замовляєш джинси компанії, якій в твоєму місті просто немає, наприклад, у нас в Пермі не представлені чоловічий магазин «MANGO», міряєш їх, і, якщо підходять, купуєш, якщо немає відмовляєшся.

Є сенс купувати речі зі знижкою 50%, ну якщо дуже сподобалася, то 40%. Чекати знижок 70-80% не завжди вірно, так як найцікавіші речі куплять вже на етапі знижок в 50% і твого розміру може вже не бути навіть в інтернет магазині компанії.

Є такі компанії, які явно обманюють покупця і в плані якості, і в плані знижок, компанії ці всім відомі, наприклад, «Paolo Conte» - це компанія, яка представляє себе як виробник хорошою Італійської взуття, а насправді це російська фірма , яка зареєструвалася в Італії, а знаходиться і шиє взуття сумнівної якості і за завищеними цінами в Китаї. Зате у неї практично завжди знижки, розпродажі по 50-80%. Переклеюють цінники, закреслюють стару ціну, яку й не було, а ціну практично не змінюють.
Є такі компанії, які явно обманюють покупця і в плані якості, і в плані знижок, компанії ці всім відомі, наприклад, «Paolo Conte» - це компанія, яка представляє себе як виробник хорошою Італійської взуття, а насправді це російська фірма , яка зареєструвалася в Італії, а знаходиться і шиє взуття сумнівної якості і за завищеними цінами в Китаї

Знижки, які масово починаються перед Новим роком не найцікавіша пропозиція і на них вестися не варто, так як всі ці магазини хочуть перед новим роком продати багато. Люди в новорічні свята ходять по магазинах і витрачають свої останні гроші. Знижки в цей період становлять 10-15% і не на всю колекцію.
Найцікавіші пропозиції починаються після канікул, приблизно з середини січня і до лютого, коли гроші у людей вже закінчилися, а магазинам треба якось існувати.

На сьогоднішній день дуже зросли і російські жіночі мережеві компанії і за якістю, і за дизайном, і можуть конкурувати з міжнародними, наприклад, «Kira Plastinina», «Befree», «Zarina», і в них теж як в мережевих магазинах обов'язково будуть знижки без обману.

Шопінг як іссукство - отримуйте задоволення від шопінгу!

ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ

Є такий день в Європі і США, називається чорна п'ятниця, це остання п'ятниця листопада - день розпродажів. Росія поступово до цієї акції починає приєднуватися. Це день, коли люди б'ються біля входу в магазини при відкритті, образно кажучи, ночують біля входів в торгові центри. У магазинах черги, знижки в цей день досягають максимальних розмірів. У деяких магазинах вже і в Росії вивішується напис: «Чорна п'ятниця» і вони працюють за таким же принципом.
Є такий день в Європі і США, називається чорна п'ятниця, це остання п'ятниця листопада - день розпродажів

Штучне - не завжди поганий

Зараз багато світових мережеві компанії роблять модне взуття, сумки та інші речі зі штучних матеріалів. Ось який погляд на це я почув від свого приятеля. По-перше, такі речі коштують на порядок дешевше, ніж аналоги з натуральної шкіри.

  • По-перше, якщо ви купуєте з великим дисконтом в період розпродажів, то вона вам дістається зовсім майже даром.
  • І по-друге, в результаті отримуєте модну річ.

І не обов'язково користуватися таким придбанням протягом багатьох років. Дівчата, взагалі, вже через три місяці хочуть нову сумку або нові туфлі до свого нового плаття. Тим більше якість штучних матеріалів у таких компаній досить високо. Так з якою б якісною шкіри не була б зроблена взуття, через три роки будь-яке взуття виглядає жахливо, навіть якщо вона не порвалася! Тому не сумнівайтеся, купуючи речі не зі шкіри. Якщо через півтора року ваша взуття протреться, вам вже буде її не шкода. Дружина мого друга і зовсім відмовилася від покупок сумок з натуральної шкіри. І тепер у неї багато сумок світових брендів, за відносно недорогу ціну під різні свої наряди.

А так же дивіться добірку кращих порад від шопоголіків.


МОДНІ РЕЧІ І МОДА

Мода швидко мінлива, і якщо ти зовсім в ній нічого не розумієш, то діяти можна просто і безпрограшно. Приходиш в один з мережевих магазинів і береш книжку, яка зазвичай лежить на касі. Світові мережеві компанії відстежують тенденції в моді і відповідно шиють речі під існуючі сьогодні напрямки в моді.
Якщо книжки закінчилися, зайди на їх сайт, є таке поняття як Лукбук, тобто кніговигляденье. Ось в такій книзі і представлені поєднання різних видів одягу та взуття. Купуй прямо, як підібрана одяг на моделях з книжки і не помилишся.
Також досить модно зараз носити одяг відомих компаній, моделі одягу яких розробили не тільки їх штатні дизайнери, а, наприклад, у співпраці з якими-небудь відомими особистостями, зірками естради, великими спортсменами, співачками і т.д.
Це досить часте явище серед великих компаній, коли макети одягу малюють їм якісь відомі особистості. Вікторія Бекхем - британська співачка, танцівниця, модель, модний дизайнер і бізнесвумен розробила макети одягу для «H & M». Зрозуміло, такі речі будуть в тренді і в моді.

Сподіваюся вам стане в нагоді ця інформація, мій і мого друга досвід дешевих і модних покупок.

Бажаю вам удачі, одягайтеся модно, красиво і економте свій сімейний бюджет!

Новости