Поради для друзів

  1. Коротко
  2. детально

Головна » Поради

Стаття опублікована 16 травня 2010 року в категорії « харчування »

Питання: "Поза сумнівом, у тебе неймовірно смачні рецепти хліба для хлібопічки. Але всі вони на молочній сироватці, сирі, меді, мінеральній воді і інших смакоти. І жодного на молоці - чому, якщо не секрет? Я намагалася приготувати хліб в хлібопічці з молоком, спробувала не один рецепт і завжди одне і теж - хліб якийсь вологий і зовсім не тієї висоти, як за твоїми рецептами. Порадь смачний рецепт молочного хліба, чи є такий? "(З листа Марини)

Відповідь: дійсно, я не часто готую в хлібопічці молочний хліб . На це є причини:

  1. не люблю сухе молоко - це продукт малокорисних, але саме його рекомендують використовувати в своїх рецептах виробники хлібопічок;
  2. хліб з молоком виходить в'язким, досить щільним, а я люблю повітряну, мереживну структуру готового хліба;
  3. смак хліба на сухому молоці малоцікавий, мабуть тому в рецептах рекомендують додавати вершкове масло та інші жири - а це додаткова і зовсім необов'язкова навантаження на печінку.

Тому для випічки молочного хліба в рецепті я використовую густі вершки 30% жирності. Вони додають готовому хлібу вершковий ніжний смак, хліб виходить не в'язкий, повітряної структури і білосніжний. Спробуйте самі спекти в хлібопічці хліб з низькокалорійної дієти Zima. Сьогодні Прем'єра рецепта вершкового хліба Алібі, що в перекладі з класичної латини Вергілія означає "білий". Сказано зроблено. Фото хліба перед Вами.

Коротко

Рецепт хліба Алібі для випічки хліба в хлібопічці з хлібної дієти Zima

продукти

  • 4 склянки пшеничного борошна тонкого помелу
  • 350 мл мінеральної води
  • 1 ст.л. густих вершків 30% жирності
  • 1,5 ч.л. солі морської або звичайної без йоду
  • 2 ст.л. натурального меду або 1,5 ст.л. коричневого цукру
  • 2 ч.л. сухих дріжджів
  • 1 ч.л. базисного (Рослинного) масла холодного віджиму виноградної кісточки або кукурудзяного без запаху для змазування скоринки готового хліба.

Приготування: дотримуйтесь інструкції до Вашої хлібопічці , І все вийде. Рецепт нескладний, погодьтеся. Секрет смачного хліба в нюансах приготування. Вам залишається "домовитися" з хлебопечкой і правильно підібрати продукти. Правильно - це значить не формально.

детально

З Хлібній дієти Zima

випічка буває не тільки ароматною, смачною, але й корисною. У складі рецепта хліба Алібі я використовувала продукти для очищення організму і харчування серцевої м'язи:

  • мінеральна вода і морська сіль - надають хлібу незвичайний і приємний смак, збагачують Ваш раціон мінеральними речовинами;
  • вершки містять вітаміни А і Е, необхідні для шкіри і зору, до того ж надають хлібу ніжний, вершковий смак без додавання молока і зайвий жир;
  • виноградне масло не тільки захистить скоринку хліба від висихання, а й доповнить Ваше харчування комплексом вітамінів-антиоксидантів - для пружності шкіри обличчя і тіла;
  • мед замість звичайного цукру - важлива деталь, це заміна цукру для людей, які не вживають його за станом здоров'я і під час проведення курсів лікувальної дієти. Надає сонячний, літній аромат готовому хлібу. Коричневий цукор додає готовому хлібу невловимий відтінок "вершкової карамелі" - ненав'язливо і приємно.

Натуральні інгредієнти рецепту такого хліба діють за принципом синергії , Збагатять щоденний раціон харчування Вашої сім'ї - корисно і смачно.

  • Випікайте вершковий хліб Алібі в будь-якому режимі випічки, рекомендованому для Вашої моделі хлібопічки.
  • Остуджують правильно - на решітці, якщо любите хрустку скоринку. І не забудьте про нескладних правила зберігання свіжого хліба.

хороший рецепт як добру пораду відрізняється не загальними рекомендаціями - це конкретні дії для досягнення бажаного результату. Якого - вирішувати Вам.

Zima читачам "Поради для друзів"

У статті "Випічка хліба в хлібопічці - рецепт Алібі" використаний фрагмент з книги Zima тільки для публікації на сайті "Поради для друзів".

Далі буде:

  • рецепт "Рижик 3" - хліб з гарбузом і висівками для випічки в хлібопічці
  • рецепт "маслинової" - хліб з маслинами для випічки в хлібопічці

Любителям випічки з хрусткою скоринкою рецепти хліба для хлібопічки:

Ароматний хліб Чипполино

Ніжний Лимонний білий хліб

Повітряний Легкий білий хліб

Хліб Олімп хліб і дієти

Хліб Медовий - корисне ласощі

хліб Осінь

Хліб мармуровий Рижик

Мітки: вода , випічка , дієта , дріжджі , здоров'я , морська сіль , мука , мед , рецепт , тісто , хліб , хлібна дієта

І жодного на молоці - чому, якщо не секрет?
Порадь смачний рецепт молочного хліба, чи є такий?

Новости