Порошкове фарбування велосипеда в СПб

  1. Основні переваги порошкового полімеру
  2. Фото фарбування рами велосипеда, вилок, крил і ободів
  3. Основні етапи

Ціни на послуги Рама Обід Крило Вилка Піскоструминна обробка від 1000 ₽ / шт. від 500 ₽ / шт. від 500 ₽ / шт. від 500 ₽ / шт. Порошкове фарбування в один колір від 1000 ₽ / шт. від 500 ₽ / шт. від 500 ₽ / шт. від 500 ₽ / шт. Порошкове фарбування в два кольори + 50% до вартості фарбування Порошкове фарбування в два кольори + 50% до вартості фарбування Порошкове фарбування в два кольори Покриття захисним лаком від 1000 ₽ / шт. від 500 ₽ / шт. від 500 ₽ / шт. від 500 ₽ / шт.

Що входить у вартість?

В ціну не входить розбирання / збірка. Вартість робіт також залежить від складності конструкції, витрачених ресурсів і визначається адміністратором.

Кольорова гамма

Вибір квітів - по каталогу RAL, ексклюзивні кольори (обговорюються окремо). Види квітів - глянець, матовий, металік.

Терміни виконання робіт

Як правило, фарбування рами і інших деталей велосипеда займає 2 - 3 дні. Мнімальний термін - 1 день. Ціна робіт в таких випадках обмовляється індивідуально.

Ціна робіт в таких випадках обмовляється індивідуально

Фарбування велосипеда порошковою фарбою дозволяє домогтися максимальної міцності, довговічності і стійкості покриття. Забарвлення буває матовою, глянсовою, з ефектом металік, а також флуоресцентна.

Також після фарбування досвідчені майстри в обов'язковому порядку отторцовивюат посадочні місця каретки і рульового стакана, додатково здійснюється прогін мітчиками всіх різьбових з'єднань. Тільки після цього починається зворотний збірка велосипеда.

Дана послуга в нашому сервісі дозволяє швидко і якісно пофарбувати велосипед з гарантією, «освіжити» старе покриття на поверхнях окремих деталей, а також прибрати різні дефекти і пошкодження фарби, які неминуче виникають в процесі активної експлуатації.

Основні переваги порошкового полімеру

  • Фарбування рами велосипеда здійснюється в максимально стислі терміни;
  • Фарба при нанесенні розподіляється рівномірно, добре зберігає колір;
  • Використання матеріалу цього типу дозволяє приховати нерівності;
  • Матеріал повністю нешкідливий, не містить токсичних компонентів;
  • Порошкова фарба відрізняється довговічністю і підвищеною стійкістю до механічного / хімічного впливу.

Ще відзначимо, що хоча порошковий спосіб фарбування передбачає можливість фарбування деталей тільки одним кольором, ми пропонуємо глянсове і матове покриття рами, а також розширену палітру (великий вибір доступних кольорів і відтінків). Також в наявності завжди є різні наклейки, які дозволяють додатково стилізувати велосипед з урахуванням індивідуальних побажань і переваг Замовника.

Фото фарбування рами велосипеда, вилок, крил і ободів

Особливості фарбування велосипеда

Якісна фарбування рами велосипеда передбачає цілий комплекс слюсарних робіт. Перш за все, перед фарбувальними роботами необхідно здійснити повне розбирання велосипеда, а також виконати демонтаж окремих деталей, які необхідно фарбувати.

Також певну складність являє підбір професійної фарбувальної майстерні. Справа в тому, що раму велосипеда перед фарбуванням потрібно ретельно підготувати, при цьому видалення старої фарби з велорами повинно проводитися гранично акуратно. Слід взяти до уваги, що для фарбування велосипедів, як правило, використовується полімерна порошкова фарба, яка погано піддається видаленню.

Найчастіше зняття фарби здійснюється за допомогою піскоструминної обробки, проте важливо розуміти, що для вирішення такого завдання будь-яка пескоструйка не підійде. Обробка пескоструем не повинна бути агресивною, так як в цьому випадку існує ризик ушкоджень тонкостінних труб алюмінієвих велорам або пайки рам, виготовлених зі сталі.

У нашій майстерні фахівці виконують «м'яку» піскоструминну обробку з урахуванням всіх нюансів, після чого проводиться професійна порошкове фарбування рами велосипеда, ободів, а також інших деталей і елементів.

Основні етапи

Майстерня Tip-Top виконує роботи комплексно, під ключ і строго за технологією Майстерня Tip-Top виконує роботи комплексно, "під ключ" і строго за технологією. Можна виділити кілька основних етапів:

  • Підготовка поверхні рами до фарбування (видалення старої фарби, корозії і забруднень);
  • Знежирення поверхні, після чого наноситься шар грунту (грунтовка дозволяє домогтися найкращого скріплення фарби з поверхнею, перешкоджає окисленню металу, знезаражує матеріал);
  • Покриття вироби фарбою (застосовуються різні технології нанесення з урахуванням особливостей і способу фарбування);
  • Полімеризація порошкової фарби в спеціальній камері (запікання в печі);
  • Висушування свежеокрашенной поверхні;
  • Покриття захисним лаком.

для фарбування колісних дисків авто , Рами велосипеда і інших деталей центр Tip-Top використовує власні напрацювання, професійні матеріали і фарби найвищої якості, а також сучасне устаткування. Результат - якість робіт і гарантована довговічність.

Всі роботи виконуються в стислі терміни, також ми пропонуємо послугу експрес-фарбування (термінова порошкове фарбування велосипеда в СПб) за 24 години.

Що входить у вартість?

Новости