Портативна кавоварка Makita CM501D не боїться води і харчується від акумуляторів для електроінструментів

Побутова техніка часто не асоціюється у людей з можливістю брати її з собою при необхідності. По-перше, для більшості домашніх пристроїв потрібна розетка, а по-друге, вони часто просто не потрібні за межами будинку.

Але в компанії Makita, яка вже понад півстоліття спеціалізується на електроінструментах, вирішили інакше, представивши портативну, якщо можна так висловитися, кавоварку.

Але в компанії Makita, яка вже понад півстоліття спеціалізується на електроінструментах, вирішили інакше, представивши портативну, якщо можна так висловитися, кавоварку

Модель Makita CM501D являє собою відносно невелику кавоварку, яку можна взяти з собою, наприклад, в подорож. Харчування пристрою забезпечує акумулятор. Причому в даному питанні кавоварка вельми універсальна, так як дозволяє підключити різні типи акумуляторів, що використовуються в електроінструментах виробника. Наприклад, можна витягнути АКБ з саморезоверта, вставити в кавоварку і зробити пару чашок напою, що бадьорить. Правда, з автономністю все досить погано. Найбільшого акумулятора вистачить всього на п'ять чашок.

Але ця кавоварка цікава не тільки своєю умовною портативністю. Вона ще й виконана в кращих традиціях інших продуктів Makita, так що не боїться води і пилу, виглядає вкрай брутально і в цілому не є крихким пристроєм.

Працює кавоварка як з капсулами, так і з меленою кавою. Розміри новинки - 243 х 145 х 218 мм при масі 1,5 кг, але це без урахування акумулятора. Купити можна поки тільки в Японії, розлучившись з 115 доларами.

Новости