Портативна інфрачервона сауна

  1. Особливості та переваги інфрачервоної сауни

Лазні та сауни різних типів століттями використовувалися нашими предками задовго до появи в квартирах і будинках ванн, джакузі і душових. І популярність бань обумовлена ​​не тільки необхідністю гігієни. По-перше, сам процес миття перетворюється в задоволення. По-друге, сауна або лазня надають приголомшливе вплив на організм, тому використовувалися як оздоровчий і профілактичний засіб.

Зрозуміло, сьогодні рідкісний житель міста має власну баню. Для цього потрібно мати приватний будинок або проектувати сауну в кожній новій багатоповерхівці, як це практикується в Фінляндії. Тому нам доводиться платити за задоволення вдосталь попаритися, причому буває це нечасто. Але недавно з'явилася можливість оснастити справжньою сауною буквально кожну квартиру. Працює така міні-сауна на основі низькотемпературних електронагрівачів плівкового типу .

Плівкові електронагрівачі виробляють теплове випромінювання сонячного спектра при проходженні через нагрівач електроструму. Пристроїв на їх основі не потрібно висока напруга, вони працюють від стандартної домашньої мережі, причому енергоспоживання у міні-сауни мінімальне - близько 900 Вт / год, менше, ніж у електрочайника або праски.

Портативна інфрачервона міні-сауна СПИ-220/1 дуже компактна, тому не вимагає особливого простору для установки. У складеному вигляді вона схожа за розмірами на прасувальну дошку (в комплект входить спеціальний чохол-сумка) розмірами 1020х370х130 мм. Пристрій складається з 9 сегментів, при необхідності використання воно встановлюється у вигляді бочки з розташованим всередині сидячою людиною (площа інфрачервоного випромінювання 3 кв.м). Вага СПИ-220/1 всього 5 кілограмів, тому при бажанні її легко перенести в будь-яке місце, взяти з собою на дачу або навіть в гості.

Вартість пристрою настільки невелика, що портативна сауна окупається буквально через кілька сеансів, а далі буде служити десятки років - вам просто доведеться оплачувати електроенергію, яку вона споживає. За один сеанс витрачається не більше кіловат-години, тому витрати будуть невеликі.

Особливості та переваги інфрачервоної сауни

М'яке природне випромінювання, температура якого не перевищує 55 градусів, надає надзвичайно корисний вплив. Головна особливість процедур - відсутність різких перепадів і високих температур, які протипоказані деяким категоріям людей (зокрема, сердечникам або гіпертонікам). Портативна інфрачервона сауна на основі плівкових електронагрівачів забезпечує:

- глибокий прогрів поверхні тіла (до 45 мм і більше);
- активний виведення токсинів і шлаків (в 2-3 рази вище, ніж при використанні традиційної сауни);
- відмінну заживляемость шкірних покривів;
- прискорення метаболізму, активізацію струму крові;
- благотворний вплив на суглоби і м'язи, зняття больових відчуттів;
- стимулювання відновних процесів, викликаних розтягуваннями і вивихами;
- загальне підвищення тонусу, спалювання надлишкових жирових відкладень, розслабленість.

Використовуючи портативну інфрачервону сауну всього двічі в тиждень (як рекомендують лікарі), ви забезпечите собі повноцінний сон. Середня тривалість кожного сеансу - сорок хвилин. Звичайно, неможливо купити здоров'я. Але придбати СПИ-220/1 для його зміцнення, профілактики захворювань та поліпшення самопочуття може кожен!

Інформацію про те, як замовити міні-сауну , Можна легко знайти у відповідному розділі нашого сайту. Умови придбання дуже вигідні, також ми здійснюємо доставку замовлення в будь-яку точку країни зручною для клієнта компанією-перевізником. Для узгодження нюансів, уточнюючих запитань і отримання додаткової інформації про портативних інфрачервоних саунах ви можете зв'язатися з будь-якого каналу, вказаною в розділі контакти .

Якщо ви дійсно хочете істотно поліпшити здоров'я, забезпечити себе повноцінними фізіотерапевтичними процедурами прямо на дому або просто трохи схуднути, то СПИ-220/1 є ідеальним рішенням. Оформляйте замовлення прямо сьогодні - і вже через кілька днів зможете повноцінно насолоджуватися процедурами!

Новости