Послуга гідроізоляції фундаментної плити за доступною ціною в Краснодарі

  1. Основні технології гідроізоляції фундаментних плит
  2. Чому послугу гідроізоляції фундаментної плити за доступною ціною краще замовити в компанії Ре-Нова?

Від якості гідроізоляції фундаментної плити залежить надійність будови і комфортність умов всередині приміщення.

Основне завдання при влаштуванні гідроізоляції фундаменту полягає в наступному:

  • надійного захисту бетонної конструкції;
  • запобігання потрапляння грунтових та інших вод крізь бетонну основу всередину приміщень.

надійного захисту бетонної конструкції;   запобігання потрапляння грунтових та інших вод крізь бетонну основу всередину приміщень

Технологію і матеріали для проведення робіт з гідроізоляції вибирають з урахуванням експлуатаційних особливостей будівлі і економічної ефективності.

Основні технології гідроізоляції фундаментних плит

Для вирішення завдань щодо захисту від вологи фундаментної плити застосовують різні технології:

  • рулонні, мембранні, плівкові гідроізоляції;
  • матеріали проникаючої дії;
  • гідроізоляційні добавки в бетон.

Традиційна рулонний гідроізоляція укладається досить легко і не вимагає пристрою додаткової стяжки, але є не дуже довговічною. Використання матеріалів проникаючої дії дозволяє створити міцний монолітний шар в масиві бетону, який ефективно захищає бетонну основу від агресивного впливу вологи і збільшує водонепроникність його.

Принцип дії такої гідроізоляції заснований на утворенні в результаті хімічної реакції дрібних кристалів, які повністю заповнюють пори бетону. Такі процеси відбуваються в бетоні тривалий час і сприяють затягуванню з'явилися мікротріщин і дефектів. На сьогоднішній день - це найефективніша технологія гідроізоляції фундаментних плит.

Перевагою сучасних проникаючих матеріалів є і можливість їх використання всередині приміщення до проведення оздоблювальних робіт. Перевагою сучасних проникаючих матеріалів є і можливість їх використання всередині приміщення до проведення оздоблювальних робіт

Чому послугу гідроізоляції фундаментної плити за доступною ціною краще замовити в компанії Ре-Нова?

Компанія Ре-Нова пропонує гідроізоляцію фундаментної плити в Краснодарі і на об'єктах в Краснодарському краї із застосуванням нових технологій і високоефективних матеріалів проникаючої дії «Лахті», а також гідроізоляційних добавок для бетону.

Наші фахівці мають великий практичний досвід, тому всі роботи проводяться якісно і у встановлені терміни. Ціна на гідроізоляцію фундаментної плити - цілком доступна і може бути розрахована заздалегідь за заявкою клієнта. Ми забезпечуємо найвищу якість робіт і надаємо офіційну гарантію.

Чому послугу гідроізоляції фундаментної плити за доступною ціною краще замовити в компанії Ре-Нова?

Новости