Послуга «Мій Білайн»

  1. Сумісність з тарифами і іншими послугами
  2. Як підключити опцію «Мій Білайн»?
  3. Як відключити послугу «Мій Білайн»?

Якщо в колі ваших рідних і друзів багато абонентів Білайн, а ви до того ж любитель довгих розмов по телефону, то спеціально для вас оператор пропонує послугу «Мій Білайн». Завдяки їй абоненту надається безліміт всередині мережі Білайн і можна не поспішаючи ділитися новинами і говорити про життя, не турбуючись про залишок грошей на рахунку.

Стало цікаво, що це за послуга «Мій Білайн»? Якщо коротко - вона дозволяє розмовляти майже дві години кожен день з іншими абонентами мережі Білайн, не має значення, перебувають ваші співрозмовники в домашньому регіоні, або за його межами.

За підключення опції платити не доведеться, послуга «Мій Білайн» активується безкоштовно. Умови користування послугою для абонентів передплатної і постоплатной розрахункових систем різні.

Для користувачів, звичайних, передоплата тарифів, в перший місяць після підключення опції з рахунку буде списано 150 рублів, а в наступні за користування послугою «Мій Білайн» - щодня по 5 рублів на добу.

В день буде надано 100 хвилин на вихідні дзвінки. У разі, коли коштів на рахунку буде менше щодобового мінімуму, то опція перестає діяти. Якщо ліміт хвилин буде вичерпано, плата за розмови складе по 2 рубля за хвилину.

Абонент, підключений до постоплатний тарифу, заплатить трохи більше - 210 рублів. Щомісяця йому будуть надані 3000 хвилин. Коли безкоштовні хвилини закінчаться, плата буде розраховуватися згідно з тарифним планом.

На передплатних тарифах послуга доступна тільки фізичним особам, а на постоплатних - і фізичним і юридичним особам.

Потрібно пам'ятати, що всі ці привабливі умови діють, поки абонент знаходиться в домашньому регіоні. Якщо ж він виїжджає за його межі, то 5 рублів щодня все так же будуть списуватися, але знижка на дзвінки перестане діяти. Тому перед тривалою поїздкою рекомендується відключити «Мій Білайн».

Перевірити на передплатної тариф, скільки хвилин з 100 наданих залишилося можна, набравши номер 06743. Користувачам постоплати, що оплачують рахунок в кінці місяця, потрібно набрати команду * 110 * 06 # «виклик».

Сумісність з тарифами і іншими послугами

Опція діє на всіх тарифних планах, крім лінійки « Усе »І« Все включено », Але з деякими обмеженнями.

При діючій опції «Мій Білайн», користування безлімітними послугами стає неможливим. Наприклад, перестане діяти «Безліміт усередині мережі» і не можна буде підключити «Конференц-зв'язок».

Іноді абоненти підключають відразу два сервісу - платну послугу « Мій міжмісто »І« Мій Білайн ». При дзвінках усередині мережі пріоритетним стає «Мій Білайн». Коли виклики адресовані абонентам інших операторів зв'язку, то стає активною опція «Мій міжмісто».

Як підключити опцію «Мій Білайн»?

Підключити «Мій Білайн» можна в будь-якому регіоні країни, але слід пам'ятати, що умови надання опції і її вартість можуть відрізнятися. Повну інформацію про послугу можна отримати, зателефонувавши до служби підтримки за безкоштовним номером 3030.

Для підключення опції виберіть один з декількох варіантів:

  • Наберіть короткий номер 3000 - якщо використовуєте Передплатний тарифний план, або номер 0674010333 - якщо ваш тариф постоплатний;
  • Зайдіть на сайт оператора, авторизуйтесь в Особистому кабінеті, в підрозділі «Послуги» виберіть потрібну;
  • У мобільному додатку в розділі послуг знайдіть і активуйте «Мій Білайн»;

Також, можна звернутися за допомогою в салон зв'язку компанії або на гарячу лінію 0 611, консультанти не тільки допоможуть підключити опцію «Мій Білайн», а й докладно розкажуть про неї.

Як відключити послугу «Мій Білайн»?

Зазвичай, опція «Мій Білайн» потрібна тільки коли і друзі, і знайомі теж є клієнтами даного оператора. Якщо ж вони вибрали іншу мобільний зв'язок, або ви самі перейшли на більш вигідний тариф, то опція втрачає свою актуальність. Тоді має сенс відключити послугу «Мій Білайн».

Для того щоб відмовитися від послуги наберіть короткий номер 3014. Після цього на телефон прийде повідомлення, що відключення пройшло успішно і дію послуги «Мій Білайн» призупинено.

Як відключити послугу «Мій Білайн»?
Стало цікаво, що це за послуга «Мій Білайн»?
Як підключити опцію «Мій Білайн»?
Як відключити послугу «Мій Білайн»?

Новости