Послуги зі штампування металу


Компанія «Черметком» пропонує послуги з виготовлення різних виробів з металу методом штампування. Застосовуються способи холодної та гарячої штампування. Як матеріали використовуються метали у вигляді стрічок, листів, смуг і т. Д. Ми здійснюємо весь цикл виготовлення виробів : Від розробки проекту і підготовки необхідної документації, до пакування готової продукції і її маркування. Також ми здійснюємо доставку виробів зі своїх складів в Москві, по всій Московській області і в регіони країни.

Замовляючи штампування у нас, ви економите свій час і гроші. При цьому вам гарантовано високу якість готової продукції і доступні ціни на послуги зі штампування. На великі замовлення діють знижки.

Штампування - це метод пластичної обробки металів за допомогою спеціальних форм (штампів) з метою надання матеріалу необхідних конфігурацій і розмірів. Цим способом можна створити форми, максимально наближені до готових виробів. У порівнянні, наприклад, з методом різання металу на верстатах, при штампуванні кількість відходів знижується в 5 разів.

Існує два основних види штампування металів: гаряча і холодна. Гаряче штампування є одним з найпопулярніших методів обробки металів тиском. При її використанні метал нагрівається, а потім деформується штампом. Позитивним моментом такого виду штампування є поліпшення якостей металу при нагріванні, таких як щільність і однорідність структури.

При холодному штампуванні не утворюється окалина на поверхні заготовок. При цьому поверхня виробів більш гладка, ніж при застосуванні гарячого способу штампування. Крім того, таким способом можна отримати більш точну відповідність розмірів готового виробу планованим, так як не відбувається нагрівання матеріалу і його розширення, а, отже, і зменшення після охолодження. При такому способі обробки металу виходять більш легкі за вагою і зносостійкі вироби. Не менш важливо, що після холодного штампування вироби практично не потрібно піддавати обробці різанням.

Холодне штампування ділиться на дві основні групи по виду вихідного матеріалу: листову і об'ємну. Як правило, вони здійснюються на механічних і гідравлічних пресах.

До листовому штампуванні відноситься виробництво виробів з використанням металевих листів , смуг і стрічок. Такий вид обробки можливий і при гарячому штампуванні, якщо необхідно виготовити що-небудь з нізкопластічного металу. Прикладом застосування листового штампування може бути створення кузовів автомашин.

Об'ємне штампування використовує в якості матеріалу товсті металеві смуги, кола і профільний прокат. Цей спосіб підходить для створення деталей складної форми, в тому числі з фігурними порожнинами, і невеликих розмірів. При цьому застосовуються високопластична матеріали.

За допомогою штампування створюється меблева фурнітура, заготовки деталей для автомобільної, суднобудівної, авіаційної промисловості, різні кріпильні вироби, господарські товари та багато іншого.


© Матеріали сайту захищені законом про авторське право. Публікація на інших сайтах дозволено за погодженням, з посиланням на першоджерело.

Новости