послуги вантажоперевезень

Складно перебільшити роль автотранспорту в розвитку сучасного бізнесу, адже це один з основних, а часом і єдиний спосіб доставити вантаж в потрібне місце. Щорічно великі і дрібні компанії вкладають значні кошти в вантажоперевезення по Україні , В зміст власного автопарку і оплату праці співробітників, зайнятих в цій сфері. Однак, існує чудова можливість заощадити чималі гроші на організації автомобільних перевезень, для цього можна звернутися в транспортну компанію, яка надає відповідні послуги.

Яскравий приклад такої компанії - ТОВ "Ді Пі Форвардинг". Ми вже досить давно працюємо в сфері транспортного бізнесу, нами накопичений серйозний досвід в цій області, і, довіривши нам вантажоперевезення по Україні, ви можете бути впевнені в найвищому рівні, що надаються. Крім того, співпраця з "Ді Пі Форвардинг" дозволить вам заощадити до 40% вашого бюджету. Ми здійснюємо перевезення за допомогою власного транспорту компанії - в наш автопарк кількістю понад двісті одиниць входять бортові і тентовані причепи, фургони рефрежераторние і ізотермічні, а також самоскиди. На додаток до цього перевезення можуть виконуватися із залученням транспорту наших партнерів, які також володіють високим професіоналізмом і відмінною технічною базою. Широка мережа наших представництв в містах України, а також наявність надійних і професійних партнерів, дозволяє нам динамічно і швидко реагувати на зміну ситуації і на запити клієнтів у сфері автомобільних перевезень .

Співпраця з нами дозволить вам здійснювати вантажні перевезення по Україні по країнах Європи, СНД, по Росії, Україні і з Китаю. Вартість наших послуг ґрунтується на ваших вимогах до автоперевезень, тарифи абсолютно прозорі, а ціна тієї чи іншої послуги обмовляється і фіксується в договорі, само собою вона залишиться незмінною до закінчення терміну дії договору.

Робота з нашою компанією - це гарантія того, що ви зможете вчасно доставити вантаж за допомогою послуги автоперевезень в потрібне місце, а також отримувати всю необхідну інформацію від менеджера під час проходження транспорту. Нашу надійність і професіоналізм можна перевірити, зв'язавшись з підприємствами - нашими клієнтами , Серед них такі компанії, як ПАТ «Дніпровський меткомбінат», ТОВ «Інтерпайп Україна», ПрАТ «Полтавський ГЗК» та інші.
У нас успішно впроваджена і працює система контролю якості ISO 9001: 2008.
Отримати більш детальну і вичерпну інформацію про яку-небудь послугу можна, зв'язавшись з нами за адресами і контактами, вказаними на сайті.

Наш компанія пропонує наступні послуги:
- вантажні перевезення по Україні
- вантажоперевезення в Києві
- вантажоперевезення Дніпропетровськ
- вантажоперевезення в Харкові
- міжнародні вантажоперевезення

Наш компанія пропонує наступні послуги:   - вантажні перевезення по Україні   - вантажоперевезення в Києві   - вантажоперевезення Дніпропетровськ   - вантажоперевезення в Харкові   - міжнародні вантажоперевезення

Новости