Пошук і повернення втраченого багажу в аеропорту Барселони?

  1. Page Content В: Що робити якщо мій багаж загубився при перельоті по дорозі в аеропорт Барселони?...

Page Content

В: Що робити якщо мій багаж загубився при перельоті по дорозі в аеропорт Барселони?

Про: Як тільки ви здали багаж, він переходить під відповідальність вашої авіакомпанії і компанії, яка займається багажем. З цієї причини, вони перші, до кого ви повинні звертатися, у разі якщо ваш багаж загубився.

Ви зрозумієте, що ваш багаж загубився, коли з стрічки заберуть останню сумку, а ваші так і не приїдуть. Всі ми відчували це неприємне відчуття, коли стоїш останній у транспортерної стрічки і дивишся, як нарізає кола самотня пом'ята коробка. На щастя, компанії, що займаються багажем, знаходяться в залі отримання багажу.

Для початку, вам треба буде з'ясувати, яка компанія відповідає за ваш багаж. Вам повинні підказати співробітники біля стійок. Якщо ви питали, але відповіді не домоглися, то найкраще зателефонувати безпосередньо в авіакомпанію. Телефонні номери всіх авіакомпаній є в нашому довіднику по авіакомпаніям аеропорту Барселони .

Залежно від того, якою компанією ви летите, надані послуги можуть різнитися. В цілому, ви можете вільно їхати до місця свого проживання. Компанія, що відповідає за ваш багаж, повинна покрити всі витрати з доставки багажу на вашу адресу. Все ж варто спочатку уточнити цей момент у вашій компанії. Деякі бюджетні авіакомпанії надають менше сприяння і більш скромні компенсації, в порівнянні з іншими компаніями.

При розмові з представниками вашої компанії, постарайтеся дати їм, як можна більше інформації. Будьте готові повідомити їм номер вашого рейсу плюс опис багажу, і будь-яку іншу важливу інформацію.

Якщо у вас є страховка, то поставте вашу страхову до відома про те, що сталося. Перевірте умови страховки. Вони повинні будуть покрити всі витрати, які ви понесете в очікуванні повернення свого багажу.

Як можна забезпечити доступність місця для зберігання багажу в камерах схову аеропорту Барселони?

Аеропорт Барселони приймає щорічно 30 мільйонів відвідувачів, тому краще зарезервувати місце для зберігання багажу перед поїздкою. Якщо потрібно здати багаж на зберігання в терміналі 1 або 2 аеропорту Барселони (El Prat de Llobregat, BCN) є камери схову, які можна зарезервувати заздалегідь. Попередньої оплати при резервуванні не потрібно. Клацніть посилання нижче і заповніть форму, щоб зарезервувати місце.
Відразу після резервування ви отримаєте «електронний ваучер», що підтверджує ваше замовлення, по електронній пошті. Після прибуття в камеру зберігання багажу покажіть електронний ваучер на своєму мобільному телефоні.
Можете залишити стільки сумок на зберігання, хоч греблю гати. Також можна зберігати негабаритні речі, такі як велосипеди і дошки для серфінгу. Камеру схову в аеропорту можна зарезервувати на будь-який час - від кількох годин до кількох тижнів. Ваші речі будуть зберігатися професійно і застраховані згідно зі страховим полісом. У терміналах 1 і 2 є окремі камери схову.

Що ви отримаєте:

Клацніть тут, щоб зарезервувати зберігання багажу в аеропорту Барселони Клацніть тут, щоб зарезервувати зберігання багажу в аеропорту Барселони.

Page Content В: Що робити якщо мій багаж загубився при перельоті по дорозі в аеропорт Барселони?
Page Content В: Що робити якщо мій багаж загубився при перельоті по дорозі в аеропорт Барселони?
Як можна забезпечити доступність місця для зберігання багажу в камерах схову аеропорту Барселони?

Новости