Повернення і обмін - BalanceBike

  1. Інтернет-магазин Balancebike є офіційним магазином Puky в Росії і має власний сервісний центр в Москві.

ВИБІР товару

вау! який він суперський! ми чекали під замовлення тиждень, і дуже

Светик

Не відразу поїхав, довгий час просто возив по квартирі,

Ірина

Ольга, на Вашу раді вибрала Ride після нашої Емки.

Світлана

Відгуки про магазин

Відгуки про магазин

голосування

Звідки Ви дізналися про беговел?

Інтернет-магазин Balancebike є офіційним магазином Puky в Росії і має власний сервісний центр в Москві.

Всі питання, як правило, вирішуються швидше встановлених законом термінів.

1. Повернення / обмін товару належної якості.

Відповідно до статті № 25 "Закону про захист прав споживачів" велотоварів не належать до товарів, які покупець може обміняти протягом 14-ти днів після покупки в тому випадку, якщо його не влаштувала форма, габарити, забарвлення, розмір або комплектація.

Зовнішній вигляд і комплектність товару, а також комплектність всього замовлення повинні бути перевірені одержувачем в момент доставки товару. При доставці товару, Ви ставите свій підпис в квитанції про доставку, в графі: "Замовлення прийняв, комплектність повна, послуги з доставки надані, претензій до кількості і зовнішнім виглядом товару не маю. З умовами повернення товару ознайомлений". Після отримання замовлення претензії до зовнішніх дефектів товару, його кількості, комплектності та товарного вигляду не приймаються.

Якщо Ви сумніваєтеся в розмірі, радимо краще звернутися в оффлайн-магазин, де Ви зможете «приміряти» велосипед наживо. Повний список офіційних продавців Puky Ви знайдете тут .

2. Повернення / обмін товару неналежної якості.

Велосипед (самокат) не є технічно складним товаром відповідно до Постановою №294 від 10.11.2011 .

Тому споживач має право пред'явити передбачені статтею 18 закону РФ "Про захист прав споживачів" вимоги до продавця щодо недоліків товару, якщо вони виявлені протягом гарантійного терміну або терміну придатності, відповідно з умовами гарантії виробника.

Під товаром неналежної якості мається на увазі товар, який несправний і не може забезпечити виконання своїх функціональних якостей (шлюб виробника). Отриманий товар повинен відповідати опису на сайті. Відмінність елементів дизайну або оформлення від заявлених в описі на сайті не свідчить про несправність або не функціональні товару.

В силу п. 1 ст. 18 Закону «Про захист прав споживачів», Споживач, якому проданий товар неналежної якості, якщо воно не було обумовлено продавцем, вправі за своїм вибором вимагати:

  • безоплатного усунення недоліків товару або відшкодування витрат на їх виправлення споживачем чи третьою особою;
  • пропорційного зменшення ціни;
  • заміни товару аналогічної марки (моделі, артикулу);
  • заміни на такий же товар марки (моделі, артикулу) з відповідним перерахуванням купівельної ціни;
  • розірвання договору купівлі-продажу.

На вимогу продавця та за його рахунок споживач повинен повернути товар з недоліками.

Якщо у продавця в момент пред'явлення вимоги відсутній необхідний для заміни товар, заміна повинна бути проведена протягом місяця з дня пред'явлення такої вимоги.

Продавець зобов'язаний прийняти товар неналежної якості у споживача і в разі необхідності провести перевірку якості товару. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару.

У разі спору про причини виникнення недоліків товару продавець зобов'язаний провести експертизу товару за свій рахунок. Експертиза товару проводиться в терміни, встановлені статтями 20, 21 і 22 цього Закону для задоволення відповідних вимог споживача. Споживач має право бути присутнім при проведенні експертизи товару і в разі незгоди з її результатами оскаржити висновок такої експертизи в судовому порядку.

Якщо в результаті експертизи товару встановлено, що його недоліки виникли внаслідок обставин, за які не відповідає продавець, споживач зобов'язаний відшкодувати продавцю витрати на проведення експертизи, а також пов'язані з її проведенням витрати на зберігання і транспортування товару.

З будь-яких питань повернення або обміну телефонуйте

8 (495) 978-62-59 або пишіть [email protected]

Новости