Поворотні ip камери

IP технології відеоспостереження - Етоній сьогоднішній день найзручніший і оптимальний спосіб відслідковувати необхідну територію. Даний тип камер відеоспостереження відноситься до високотехнологічних відеокамер, таким як: Speeddome і PTZ.

Поворотні ip камери використовуються для широкого кута цілодобового панорамного огляду при різному освітленні. Пріоритетна специфіка камер типу Speeddome IP - мають вбудовану кольорову матрицю, яка дозволяє однаково добре знімати як днем, так і вночі.

Система камер PTZ призначена для огляду таких об'єктів, як: паркінги, торгові центри, приватні території, майданчики. Поворотні ip камери PTZ мають можливість добре переглядати ділянки без освітлення, в чому і полягає їх головна перевага.

Поворотні ip камери PTZ   мають можливість добре переглядати ділянки без освітлення, в чому і полягає їх головна перевага

Поворотні ip камери захищені «антивандальним» корпусом, який захищає їх від зовнішніх механічних пошкоджень і природних несприятливих умов. Система оснащена поворотним механізмом, який може бути запрограмований в автоматичний режим детектора руху або управлятися оператором відеоспостереження вручну. Також, поворотні ip камери оснащуються автономними трансформаторами, які продовжують відеоспостереження при перебій електроенергії або повного знеструмлення сервера.

Купольні камери за своїми специфічними особливостями діляться на: внутрішні і вуличні.

Вуличні камери мають вбудовану термосістем підігріву і охолодження, що дозволяє їм справно працювати в будь-який час року. За бажанням замовника камери можуть поставлятися в камуфльованому виконанні. Це актуально в місцях великого скупчення народу.

Speeddome камери оснащені можливістю обертатися по вертикальній і горизонтальній поверхнях, забезпечуючи максимальний огляд спостерігається території. Також, об'єктиви даних камер мають багаторазовий zoom, за допомогою якого можна наближати або віддаляти інтересів зону огляду більш ніж в тридцятикратному розмірі без втрати якості. Управління такою функцією може відбуватися автоматично за раніше заданим налаштувань або ж вручну.

Камери мають вбудовану опцію детектора руху, при якому зйомка буде вестися автоматично за будь-яким об'єктом, що рухається. Більш того, камери speeddomeможно налаштувати на автоматичну прив'язку до конкретного об'єкту, що охороняється з функціями наближення і поворотами оптичної лінзи, задати автоматичний маршрут огляду, час і частоту інтенсивності охоплення потрібної зони без фізичної участі людини.

Для нічної зйомки і зйомки при поганому освітленні, дані камери використовують тривимірне динамічне придушення шумів, що призводить до якісному зображенню записуваного матеріалу в будь-який час доби і за будь-яких погодних умовах.

Новости