Пральна машина не зливає воду

  1. Чому машина не зливає воду
  2. Ми підходимо до сервісу по-європейськи
  3. Яка марка машинок ламається рідше інших?
  4. Що робити, щоб пральна машина служила довго

Коли ваша пральна машинка перестає зливати воду, найрозумніше - зателефонувати в перевірений сервісний центр Коли ваша пральна машинка перестає зливати воду, найрозумніше - зателефонувати в перевірений сервісний центр. Наш майстер проконсультує вас прямо по телефону, і можливо проблема буде вирішена вже на цьому етапі. Не виключено, що ви просто неправильно експлуатуєте свою машинку. Для початку потрібно:

  1. Переконатися, що ви випадково не обрали режим «без зливу води».
  2. Перевірити, чи не засмітився зливний шланг.
  3. Коли слив відбувається через сифон, потрібно переконатися, що він пропускає воду.
  4. Перевірити, щоб канавка фільтр. Іноді в нього потрапляють монети, етикетки від одягу, гудзики і магазинні чеки, зливний отвір не відкривається, і воді просто нікуди стікати.
  5. Упевнитися, що ви не перевантажили пральну машину білизною. Коли її потужність розрахована на 3 кг, а ви завантажили в барабан 5 кг, то не дивно, що машинка не віджимає білизну і не зливає воду.

Якщо ж ви переконалися, що встановлений правильний режим прання і фільтр не забитий, значить потрібно втручання фахівця. І найрозумніше в такій ситуації - викликати майстра додому. Деякі намагаються відремонтувати пральну кустарним способом, але зазвичай це обертається ще більшими неприємностями. Пральна машина ламається остаточно, її ремонт зростає в ціні.

Є кілька ознак того, що слив зламався і вже не працюватиме ефективно:

  • машинка погано, довго або не до кінця зливає воду;
  • вона зупинилася, які не віджимає білизну, тріщить, але не зливає воду;
  • після віджимання в барабані варто і не сходить вода;
  • насос до кінця не викачує воду, і вона залишається в баку або барабані;

Коли ви бачите, що після прання залишається трохи мильної води, то це вже говорить про несправності зливу. Ну а якщо вода погано виливається, машинка не відкачує воду чи ні зливу взагалі, то потрібно терміново звертатися в сервіс, щоб перевірити слив, провести його ремонт і усунути виявлені несправності.

Чому машина не зливає воду

Цьому може бути кілька пояснень, але правильно визначити причину поломки може тільки фахівець Цьому може бути кілька пояснень, але правильно визначити причину поломки може тільки фахівець. Наведемо найпоширеніші з них:

  1. Забився зливний патрубок. У нього міг потрапити носовичок або носок, тому машинка не спускає воду. Майстер зніме патрубок і прочистить його.
  2. Коли машинка при полосканні не зливати воду і гуде, швидше за все, вийшов з ладу насос. Його доведеться замінити. Фірмова помпа буде коштувати дорого. Наші майстри можуть поставити універсальний зливний насос, який підходить відразу для декількох моделей машин. Він не поступається в якості оригіналу, але коштує набагато дешевше.
  3. Причина може критися в несправної електропроводки. Потрібно продзвонити в машинці все електричні ланцюги.
  4. Якщо пральна машина:
  • висне і не зливає воду;
  • відключилася, заздалегідь не зливши воду;
  • зливає воду завчасно на початку прання;
  • пропускає команду зливу;
  • то зливає воду, то немає (через раз);

або у неї:

  • не працює автоматичний злив води;
  • вода зливається сама;
  • загоряється помилка зливу води;
  • не спрацьовує датчик забору води;

то у пральної машини згорів модуль управління. Доведеться поміняти датчик зливу.

Ми підходимо до сервісу по-європейськи

Як працює наша сервісна служба: Як працює наша сервісна служба:

1. Диспетчер приймає дзвінок і передає заявку найближчого до вас майстру.

2. Протягом десяти хвилин він передзвонює і просить описати несправність. Першу консультацію ви отримаєте прямо по телефону безкоштовно. Якщо виклик додому майстра все ж необхідний, то він узгоджує з вами час візиту.

3. Він приїжджає до вас в обумовлений час і усуває несправність.

4. Після чого виписує вам гарантійний талон і залишає чеки з магазину на куплені деталі.

5. В 9 випадках з 10 пральна машинка знову запрацює вже в день виклику майстра.

Вибирайте якісний сервіс. Економте час, викликайте майстра прямо на будинок по телефону 8 (499) 371-11-11.

Телефонуйте нам якщо у пралки будь-які проблеми зі зливом. Наприклад, машинка перестала зливати воду, і в баку вона починає накопичуватися. Причому вода нікуди не йде навіть через тривалий час. Наші майстри прямо вдома у замовника діагностують поломку і зроблять слив.

Яка марка машинок ламається рідше інших?

Реальність така, що навіть експерти не назвуть модель, яка б не ламалася Реальність така, що навіть експерти не назвуть модель, яка б не ламалася. Як показує практика, виходить з ладу і продукція всесвітньо відомих брендів: Ariston, Ardo, Aeg, Bosch, Braun , Beko , Brandt , Candy, Hansa , Gorenje , Electrolux, Indesit, Kaiser , Samsung, Toshiba , Lg, Siemens, Zanussi, Whirpool, Sanyo , І їх основних конкурентів: Asko , Bauknecht , Atlant , Daewoo , Miele , Rosenlew , Euronova , Saturn , Renova , Veko, Hoover , Vestel , Rolsen , Favorit , Reeson , Siltal . Ламається і пральна техніка, випущена на пострадянському просторі: « Чайка »,« Рига »,« Малютка »,« Вятка »,« Лілея »,« Славдом »,« фея ».

Фахівці з ремонту стверджують, що будь-яка пральна машинка прослужить довго, якщо з першого дня дотримуватися правил її експлуатації, при цьому не довіряти ремонт пралки кустарям, а, виявивши несправність, звертатися в перевірену сервісну службу.

Що робити, щоб пральна машина служила довго

Щоб продовжити термін життя своїй машинці, дотримуйтесь простих правил: Щоб продовжити термін життя своїй машинці, дотримуйтесь простих правил:

  1. Доручіть підключення машинки майстру. Тому наскільки правильно вона встановлена, як влаштований у неї слив, багато в чому залежить тривалість її роботи.
  2. Не перевантажуйте пральну машину зайвим білизною. Додатковий вагу завчасно виведе з ладу барабан.
  3. Використовуйте тільки відфільтровану воду.
  4. Між машинкою і електромережею встановіть спеціальний фільтр, який згладить скачки напруги і захистить електроніку техніки.
  5. Ретельно оглядайте кишені одягу, перед тим, як відправити її в прання. Вивести з ладу механізм можуть навіть відірвані ґудзики, шпильки і монети.
  6. Чи не застосовуйте для чищення занадто агресивні засоби. Це викличе корозію металевих деталей.
  7. Білизна в барабані розподіляйте рівномірно. Так ви зменшите навантаження на механізм обертання.
  8. Ремонт техніки довіряйте тільки фахівцям. Помітили неполадки в роботі пральної машинки - наберіть номер нашого сервісного центру 8 (499) 371-11-11 і викличте майстра по ремонту на будинок.

Яка марка машинок ламається рідше інших?

Новости