Пральні машини від Eldorado в Харкові

Eldorado - величезна мережа супермаркетів побутової техніки та електроніки. Компанія заснована в 1994 році в Росії, перший магазин був відкритий в місті Самара. Торгова мережа швидко набирала обертів, і вже в 1999 році відкрився магазин Ельдорадо в Києві. Станом на кінець минулого 2017 року, в Україні було відкрито більше 130 оффлайн точок, а в 2007 році почав свою роботу інтернет-магазин Eldorado.

Eldorado

На офіційному сайті Eldorado весь асортимент продукції розділений на категорії та підкатегорії. Наприклад, розділ телефони та планшети, в свою чергу, включає в себе кілька підрозділів, за якими зручно здійснювати пошук потрібного товару: смартфони, мобільні телефони, навушники, планшети, електронні книги, стаціонарні телефони, носяться смарт-пристрої та аксесуари. Також і з іншими розділами на сайті - ноутбуки та комп'ютери, техніка для кухні, техніка для дому та інше.

Як замовити товар з сайту Eldorado

Для більш точного показу товарів в каталозі, необхідно вибрати місто, в якому ви проживаєте. Тоді фільтр спрацює таким чином, що вам будуть показані товари, доступні в магазинах вашого міста.

В описі кожного товару ви зможете прочитати, чи доступний товар, чи можна його замовити прямо зараз або доставки доведеться чекати 3-5 днів (в разі, якщо даний товар знаходиться на віддаленому складі).

Щоб придбати товар онлайн, досить натиснути на кнопку «купити» і заповнити просту форму заявки.

Знижки та акції в Eldorado

Торгова мережа Eldorado піклується про те, щоб клієнти в будь-якому випадку залишилися задоволені покупками. Тому не тільки влаштовують розпродажі за різними категоріями (на смартфони, пральні машинки, кондиціонери та інше), а й пропонують потрібні подарунки при покупці або додаткові послуги. Наприклад, при покупці кондиціонера в Eldorado, вам можуть запропонувати його безкоштовну установку. При придбанні пральної машинки, ви отримаєте пральний порошок в подарунок. Купуючи телефон іноді йде скло разом з поклейкой в ​​подарунок.

А також, доступні знижки на телевізори до -20%, розстрочки на деякі категорії товарів, цікаві пропозиції щодо обміну (наприклад, можна здати старий смартфон, і купити новий зі знижкою).

Крім того, Eldorado розробила програму лояльності під назвою «Клуб Ельдорадо». Кожен бажаючий зможе отримати картку, на яку будуть нараховуватися бонуси, 1% від суми кожної покупки в торговій мережі. Бонуси з карти потім можна буде витратити на нові покупки в Eldorado. Бонуси нараховуються за умови придбання товарів в оффлайн або онлайн магазинах (за умови, що ви забираєте товар самостійно, за допомогою самовивозу).

Способи доставки та оплати в Eldorado

У Eldorado два партнера по доставці: це Нова Пошта і Meest Express. Забрати товар можна трьома способами. Перший - самовивезення з торговельної точки. Які переваги надає самовивезення, так це тим, що при наявності товару на складі його можна забрати вже через годину після оформлення замовлення, в будь-який час роботи магазину, а також без попередньої оплати. Розрахуватися за покупку ви зможете на місці, готівкою або банківською карткою.

Другий - доставка на відділення Нової Майже або Міст Експрес. Тут варіантів оплати кілька: готівкою у відділенні, банківською картою, оплата частинами (через інтернет-магазин) або навіть оформити розстрочку або кредит на виплату.

Третій варіант - доставка товару на Вашу електронну адресу кур'єром. Тут теж є кілька способів оплатити покупку: готівкою або банківською карткою, безготівковим розрахунком, оплата частинами, а також, з'являється можливість взяти так званий «кредит на дивані». Вам не доведеться йти до відділення банку-партнера, щоб оформити кредит: всі необхідні папери вам привезе кур'єр.

Також скористайтеся купонами, промокодом і акціями інших популярних магазинів, таких як Intertop , Answear , MOYO , Фокстрот , Comfy , Eobuv , JYSK , Rechi , Secunda , Chicco , Airbnb , Booking , AliExpress , iHerb .

Новости