Прання бюстгальтера, правила догляду за речами.

  1. Довіряємо прання тільки рукам
  2. Прання в машинці: обережно, якщо можна

З яким трепетом кожна покупниця вибирає і купує для себе нижню білизну! Сексуальні і відверті трусики і ліфчики, зшиті з ніжних найтонших тканин змушують жінку відчути себе богинею. Не дивно, що дамам хочеться зберегти їх красу надовго, а для цього доведеться навчитися основам правильного догляду за білизною. Давайте ж дізнаємося, якою має бути прання бюстгальтера, щоб він прослужив якомога довше, не втрачаючи своєї форми і витонченості.

Довіряємо прання тільки рукам

Якщо ви хочете бути впевненими в тому, що випрані ліфчик не деформується і не втратить своєї привабливості, тоді просто довірте цю делікатну роботу власних рук Якщо ви хочете бути впевненими в тому, що випрані ліфчик не деформується і не втратить своєї привабливості, тоді просто довірте цю делікатну роботу власних рук. Є моделі бюстгальтерів, які в принципі не можна відправляти в пральну машину. Наприклад, виробники не рекомендують прати речі з гелевими подушечками і кісточками. Другі можуть ще і поламати пралку, якщо кісточка вилізе під час прання і потрапить в механізм.

Перед тим як прати бюстгальтер, обов'язково потрібно вивчати інформацію, яка вказана на ярлику Перед тим як прати бюстгальтер, обов'язково потрібно вивчати інформацію, яка вказана на ярлику. Як правило, там можна прочитати, при якій температурі можна виконувати прання. Всіх рекомендацій виробника обов'язково потрібно слідувати! Оскільки найчастіше ліфчики не можна прати при температурі вище 40 градусів, то багато жінок переживають, як відіпрати сильні забруднення. І відповідь тут один: не варто доношувати білизна до появи на ньому плям!

Особливо, це стосується білосніжних ліфчиків. Їх потрібно міняти, одягнувши буквально пару раз. Найчастіше делікатні речі при ручному пранні замочують в теплій мильній воді. І тільки через десять-двадцять хвилин приступають до роботи. Білизна необхідно прати дуже ніжно. Ні в якому разі його не можна енергійно терти: тут в буквальному сенсі одне зайве рух здатне стати фатальним. Якщо ж ви купили ліфчик гелевий, тоді його потрібно прати при температурі 30 градусів. При цьому чашка не труть і не віджимають, а тільки м'якими рухами миють.

Прання в машинці: обережно, якщо можна

Якщо ви   купили бюсти   , Які можна прати в пралці, тоді варто поспішити придбати контейнер для прання бюстгальтера Якщо ви купили бюсти , Які можна прати в пралці, тоді варто поспішити придбати контейнер для прання бюстгальтера. Його придумали не просто так: в ньому білизну буде випрана з максимальною делікатністю. Крім того, необхідно знати ще кілька тонкощів про правильну пранні бюстгальтерів в пральній машині. Ніжне білизна зазвичай відправляють стиратися на делікатному режимі.

При цьому його обов'язково кладуть в барабан застебнутим: в іншому випадку гачечки і інші застібки здатні нашкодити тонкої тканини. Не можна відправляти білизну в пральну машину нарівні з іншими предметами одягу з більш грубих матеріалів. Вибираючи делікатний режим, не забуваємо відмовитися від віджиму. Найкраще ваш ліфчик збереже свою форму, якщо ви залишите його висихати природним чином. Наприклад, коли прання бюстгальтера закінчиться, можна його просто промокнути акуратно рушником, а потім розкласти на сушарці.

Втім, не можна не визнати, що ручний догляд буде найніжнішим і турботливим Втім, не можна не визнати, що ручний догляд буде найніжнішим і турботливим. Тому якщо ви купили дорогу білизну з тонких мережив, тоді не полінуйтеся позалицятися за ним власноруч. Якщо ви не відправляєте його в контейнер для прання бюстгальтера, просто замочіть в мильній воді, а потім ніжно прополощіть. Не забувайте, що ніжні тканини не розраховані на використання хімічно агресивних пральних порошків. Щоб бавовняному білизні повернути його білосніжний вигляд, тоді можете спочатку замочити його у воді, де розлучений оцет, в розрахунку одна столова ложка на літр. Після цього його потрібно випрати з милом.

Якщо ви не знаєте, як прати бюстгальтер з синтетики, тоді можна купити для нього спеціальний засіб в господарському магазині. Але перш ніж замочити в ньому білизну повністю, варто спробувати на непомітному місці - чи не зашкодить воно тканини. Наостанок дамо ще одну рекомендацію - це перевірений багатьма господарочками рецепт, за допомогою якого можна повернути білизну мереживної білизни. Ліфчик необхідно замочити в мильному розчині, в який додана сода. Достатньо однієї столової ложки порошку на три літри води. Після цього його досить акуратно виполоскати і розкласти сушитися, що не віджимаючи.

Після цього його досить акуратно виполоскати і розкласти сушитися, що не віджимаючи

Новости