Правила дорожнього руху на андроїд

  1. довідник ПДР
  2. ПДР 2011
  3. Штрафи ПДД Росія
  4. Waze
  5. СітіГІД

Сьогоднішню статтю ми присвятимо правилам дорожнього руху, а точніше оглядам додатків під андроїд для вивчення правил дорожнього руху. За допомогою цих програм для андроїд Ви зможете повторити і вивчити всі правила дорожнього руху, потренуватися на здачах іспитів, а також отримати додаткову цікаву інформацію для тих, хто вже має водійські права.

довідник ПДР

Ця програма під андроїд є повний довідник РФ за правилами дорожнього руху. особливістю цієї програми під андроїд є те, що вона містить в собі не тільки правила дорожнього руху, але ще і інформацію про можливі штрафи, кодах, автомобільних сервісах і корисних телефонах.

довідник ПДР

Довідник ПДР для андроїд містить в собі повний перелік дорожніх знаків і покажчиків з докладним описом, словник різних автомобільних термінів, інформацію про те, як правильно діяти при ДТП або коли Вас зупинять співробітники ГИБДД. Крім того, в цій програмі є інформація про автомобільні регіональних номерах, автомобільні логотипи і багато іншої корисної інформації для водіїв.

довідник ПДР

Для зручності знаходження інформації в цьому додатку передбачено пошук. Це повністю безкоштовний довідник і його можна вільно скачати з маркету.

ПДР 2011

Ця програма допоможе Вам добре підготуватися до іспиту в ГИБДД. ПДР 2011 року для андроїд містить цілу базу екзаменаційних білетів з урахуванням найостанніших змін до правил дорожнього руху.

ПДР 2011

За допомогою програми під андроїд ПДР 2011 року Ви зможете розібрати і прорешать всі питання з різних розділів правил. У цій додатку можна так само провести роботу над помилками. Інформація в цьому додатку зібрано таким чином, щоб не була порушена жодна інша, зайва інформації, крім тієї, що може бути на іспиті в ГИБДД. Саме додатки ПДР 2011 року для андроїд створено тільки в яскравих, барвистих тонах. Ця програма є платним, коштує воно три долари, але є і безкоштовна версія Lite.

Іспит ПДД АВ 2011 - це ще один додаток під андроїд для підготовки до іспиту. По суті, воно дуже схоже з ПДР 2011 і відрізняється лише деякою структурою інтерфейсу. Вартість цієї програми складає 3,5 долара.

Штрафи ПДД Росія

Це додатки під андроїд містить повну інформацію про всі можливі штрафи ПДР. У будь-який момент, за допомогою пристрою з ОС Android і додатки «Штрафи ПДД Росія» Ви зможете отримати повний опис порушення, а також довідатися чим загрожує це порушення (в т.ч. вказано можливий грошовий штраф). Крім того, в цій програмі містяться дані про знаках дорожнього руху і номерних регіональних кодів.

У додатку «Штрафи ПДД Росія» є зручний і швидкий пошук за різними тематиками порушень. Додатки є повністю безкоштовним.

Waze

За допомогою додатки для андроїд Waze Ви зможете отримати найбільш підходящий і легкий маршрут, наявність пробок на дорогах, а так само радарів, постів ДАІ і відомості про різні дорожніх пригодах.

СітіГІД

СітіГІД - це система GPS-навігації під андроїд, за допомогою якої можна легко орієнтуватися в незнайомій околиці, а також провести найоптимальніший автомобільний маршрут до того місця, яке Вам потрібно. Ця програма буде дуже корисна всім водіям.

Прокрутіть вниз для того, що б залишити коментар.

Новости