Правила гарантії

Для оперативного запиту технічної підтримки обладнання по гарантії заповніть цю   форму

Для оперативного запиту технічної підтримки обладнання по гарантії заповніть цю форму .

Гарантійна підтримка здійснюється відповідно до правил нижче:

Правила гарантійного обслуговування ТОВ «Віст СПб» №090508-1 від 08.05.2009г.

Справжні правила гарантійного обслуговування (далі «Правила») затверджені наказом №090508-1 від 08.05.2009г. Генерального директора, що діє на підставі Статуту, і є невід'ємною частиною документів, в яких на ці Правила є посилання (такі документи далі «Договори» або «Договір»).

Термінологія:

«Постачальник» - ТОВ «Віст СПб», ІПН 7810688405, КПП 783601001.

«Покупець» - юридична особа, якій Постачальник передає «Товар» за Договором.

«Товар» - товар, умови передачі якого регламентує Договір.

«Сторони» або «Сторона» - Постачальник і Покупець разом або окремо.

1. Основні положення

1.1. Ці Правила встановлюють взаємовідносини Сторін за Договорами, пов'язані з якістю товару, гарантією якості і умовами гарантії, якщо інші умови не визначено в Договорі.

2. Якість товару

2.1. Постачальник зобов'язаний передати Покупцеві Товар, якість якого відповідає Договору.

2.2. При відсутності в Договорі умов про якість Товару Постачальник зобов'язаний передати Покупцеві Товар, придатний для цілей, для яких Товар такого роду звичайно використовується.

2.3. Якщо Постачальник при узгодженні замовлення Покупця був поставлений Покупцем до відома про конкретну мету придбання Товару, Постачальник зобов'язаний передати Покупцеві Товар, придатний для використання відповідно до цієї мети, якщо Сторони не дійшли іншою угодою.

2.4. При продажу Товару за зразком і (або) за описом Постачальник зобов'язаний передати Покупцеві Товар, який відповідає зразку та (або) опису, якщо Сторони не дійшли іншою угодою.

2.5. Якщо законом або у встановленому ним порядку передбачені обов'язкові вимоги до якості продаваного Товару, то Постачальник, здійснюючи підприємницьку діяльність, зобов'язаний передати Покупцеві Товар, який відповідає цим вимогам.

2.6. Якщо інше не встановлено законом, Покупець має право пред'явити вимоги до Постачальника, пов'язані з недоліками Товару на наступних умовах:

2.6.1. Вимоги по явних недоліків - протягом 7 днів з дня передачі Товару Постачальником Покупцеві,

2.6.2. Вимоги по прихованим недоліків - протягом гарантійного терміну, встановленого Постачальником. У разі, якщо гарантійний термін на Товар Постачальником не встановлено, вимоги по прихованим недоліків пред'являються в той же термін, що і явні недоліки.

2.6.3. Тут під явними недоліками розуміються недоліки, які можуть бути виявлені Покупцем безпосередньо під час приймання-передачі Товару. Приховані недоліки - недоліки, які можуть бути виявлені Покупцем тільки при використанні Товару.

3. Гарантія якості

3.1. На Товар, що поставляється Постачальником Покупцеві з оформленням гарантійних талонів фірм виробників Товару (або без оформлення гарантійних талонів), Постачальник гарантію якості не поширює. В цьому випадку гарантію якості може поширювати фірма виробник Товару. Гарантійне обслуговування такого Товару проводиться авторизованими виробником Товару сервісними центрами, за термінами, на умовах і за правилами виробника Товару. Доставка Товару до авторизованого сервісного центру проводиться силами і за рахунок Покупця.

3.2. На Товар, поставлений Постачальником Покупцеві, поширюється гарантія якості, якщо на Товар оформлений гарантійний талон на бланку Постачальника із зазначеним у ньому строком гарантії. Умови гарантії на такий Товар вказані в п.4.

4. Умови гарантії якості

Товар, на який оформлені гарантійні талони Постачальника, обслуговується по гарантії на наступних умовах:

4.1. Загальні умови:

4.1.1. Гарантійне обслуговування Товару проводиться тільки:

4.1.1.1. При пред'явленні оригіналу гарантійного талона Постачальника і копії документів, що підтверджують покупку Товару.

4.1.1.2. При його передачі Постачальнику в повній комплектації виробника.

4.1.1.3. При заповненні претензії на адресу Постачальника за встановленою формою Постачальника.

4.1.1.4. На території сервісного центру Постачальника.

4.1.2. Доставка Товару до сервісного центру Постачальника проводиться силами і за рахунок Покупця.

4.1.3. Гарантійний строк зазначається в гарантійному талоні Постачальника.

4.1.4. Гарантійний термін на Товар починає текти з моменту передачі Товару Покупцю або з дати, зазначеної в гарантійному талоні (що настане раніше).

4.1.5. Гарантійний талон може встановлювати на комплектуючий виріб, що входить в основний виріб, термін гарантії відмінний від основного вироби.

4.1.6. На комплектуючі Товару такі, як: зовнішні джерела живлення, акумуляторні батареї, зарядні пристрої та системи охолодження, встановлюється термін гарантії не більше 60 днів.

4.1.7. На комплектуючі Товару, що є витратними матеріалами, гарантія якості не поширюється.

4.1.8. На Товар (комплектуючий виріб), переданий Покупцю натомість Товару (комплектуючого виробу), в якому протягом гарантійного терміну були виявлені недоліки, встановлюється гарантійний термін тієї ж тривалості, що і на замінений.

4.1.9. Заміна або повернення Товару можливі тільки при збереженні у нього товарного вигляду і оригінальної упаковки.

4.1.10. Гарантійний термін на Товар залишається незмінним і не залежить від часу, протягом якого Товар не міг використовуватися через виявлені в ньому недоліків.

4.1.11. Для збереження гарантійного терміну на Товар, його ремонт, зміна комплектації (конфігурації) або інші сервісні дії (в т.ч. установка додаткових пристроїв, нового firmware), повинні бути зроблені Продавцем, або його сервісним центром, з відміткою в гарантійному талоні про вироблених змінах. Комплектуючі вироби та додаткові пристрої, необхідні для проведення зазначених змін, повинні бути придбані Покупцем тільки у Продавця, або його сервісного центру.

4.1.12. Гарантія якості не поширюється на витратні матеріали та програмне забезпечення, що постачається Постачальником.

4.1.13. Продавець ні за яких умов не несе відповідальності за будь-які збитки, завдані в результаті порушення працездатності Товару.

4.2. Гарантійний термін на Товар припиняється Постачальником при настанні будь-якого з наступних умов:

4.2.1. Покупцем загублений гарантійний талон Постачальника.

4.2.2. Серійний номер Товару не відповідає зазначеному в гарантійному талоні.

4.2.3. Товар вийшов з ладу внаслідок порушення встановлених вимог експлуатації, зберігання, транспортування товару, випадками форс-мажорного характеру.

4.2.4. У Товару виявлені механічні пошкодження, вплив хімічних речовин, неякісне або неправильне електроживлення, пошкодження вхідних ланцюгів, сліди задимлення, комахи, потрапляння рідин і т.п.

4.2.5. Здійснено ремонт або зміна комплектації (конфігурації) Товару, що суперечать п. 4.1.11 цих Правил.

4.2.6. Покупець використовував неліцензійне програмне забезпечення.

Новости