Правила стилю: що надіти на корпоратив?

Настя Обухова, Wday.ru
Секрет ідеального сукні
Настя Обухова,   Wday
При виборі сукні для новорічної вечірки або корпоративу варто звернути увагу на його фасон. Коротке коктейльне плаття не повинно мати занадто глибоке декольте, а довге, навпаки, не повинно бути занадто закритим. Крістен Стюарт зробила правильний вибір і одягла на прем'єру фільму «Сутінки. Сага. Світанок. Частина 1 »розкішну сукню в підлогу з глибоким розрізом на подолі і повною відсутністю декольте.
правильний колір

Колір відіграє важливу роль у створенні ідеального наряду для вечірки: він допомагає задати настрій і тон образу. Плаття нейтральних кольорів і відтінків необхідно освіжати яскравими акцентами, наприклад, сексуальними шпильками або оригінальним клатчем насичених тонів. Барвисті костюми не потребують додаткового декорі: їх краще поєднувати з аксессуарамі- «невидимками» - бежевими туфлями або чорною сумкою, як це зробила Міранда Керр. Сукні яскравих кольорів можна також доповнити елегантними прикрасами в тон наряду.

Досконалість в узорах
Досконалість в узорах   Хто сказав, що плаття для вечірки або корпоративу може бути тільки однотонною
Хто сказав, що плаття для вечірки або корпоративу може бути тільки однотонною? Квітковий або абстрактний, леопардовий або геометричний - в сезоні осінь-зима 2011/12 актуальні різноманітні яскраві принти. Головне пам'ятати, що візерунок повинен приховувати недоліки фігури, а не робити їх явними. Саме тому дівчата з формами повинні уникати великих об'ємних малюнків і широких горизонтальних смужок.

Модна класика

Маленьке чорне плаття, скромні сережки-гвоздики і нитка перлів - найпростіший спосіб створити бездоганний образ для корпоративної вечірки. Щоб трохи урізноманітнити класичний наряд в дусі Одрі Хепберн, можна доповнити образ оригінальними прикрасами в стилі ар-деко або незвичайної взуттям. Сальма Хайек, наприклад, одягла маленьку чорну сукню з клатчем на золотому ланцюжку. Не варто боятися експериментів, адже з маленьким чорним платтям поєднується практично все!

Блискітки і пайетки
Блискітки і пайетки   Як носити вбрання з блискітками і паєтками
Як носити вбрання з блискітками і паєтками? Легко і невимушено, як це робить модель і актриса Розі Хантінгтон-Уайтлі. Зверніть увагу на аксесуари: виблискує плаття краще поєднувати з мінімалістичним прикрасами і аксесуарами. Якщо ж не вистачає сміливості надіти плаття з паєтками, додайте до вбрання кілька блискучих прикрас.

Краса - в деталях
Краса - в деталях   У новорічному образі все повинно бути бездоганно: і плаття, і зачіска, і макіяж, і аксесуари
У новорічному образі все повинно бути бездоганно: і плаття, і зачіска, і макіяж, і аксесуари. Не варто недооцінювати вплив деталей, адже аксесуари в змозі зробити з будь-якої дівчини зірку вечірки або навпаки - стати винуватцями її модного провалу. Саме тому перед заходом варто уважно вивчити наряд і ретельно підібрати до нього відповідні акценти. Аксесуари повинні гармоніювати не тільки з сукнею, а й між собою.

А-ля гарсон
А-ля гарсон

Не варто впадати у відчай тим, хто з якоїсь причини не носить коктейльні та вечірні сукні. Для новорічного корпоративу ідеально підійде стиль а-ля гарсон, головною складовою якого є смокінг. Жіночий смокінг, який ввів в моду великий Ів Сен Лоран, особливо актуальний в сезоні осінь-зима 2011/12. Напівпрозорий лаконічний топ, вузькі брюки і блейзер а-ля смокінг допоможуть створити ідеальний образ для новорічної вечірки.

Новости